Şimdi Ara

CHP Neden İktidar Olamıyor Kısa Bir Örnek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

keşke parise hiç gitmeselerdi atinaya tatile gitselerdi uğursuzlar 40yıldır altınsız dönmüyorduk sayelerinde oda oldu. 

atv Haberyoutube
    CHP, günlerdir Paris olimpiyatlarını izlemek için neredeyse tam kadro Paris'te. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanları ve 17 ilçe belediye başkanı da aileleriyle birlikte Fransa'da. Büyük tepki var bu duruma. Çünkü, bu dev seyahat İstanbul büyükşehir belediyesinin bütçesinden karşılanıyor. Üstelik, CHP'nin Paris çıkarması ile ilgili tek rahatsızlık bu değil. İşte ayrıntılar. Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı... atv Haber Kanalına Abone olun: http://atv.link/atvhbr atv Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor. atv Haber Kanalına Abone olun: http://atv.link/atvhbr atv Haber Facebook: https://www.facebook.com/atvhaber atv Haber Twitter: https://twitter.com/AtvHaberTurkiye atv Haber Instagram: https://www.instagram.com/atvhaber
    https://www.youtube.com/watch?v=FdYyc3B2Azk&feature=youtu.be
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hepsinin kendi taktikleri var. Mesela bu keptının işi gücü chpye laf ettirmemek  

• chp iktidar olsun eşşek gibi anırırım.

• etek te giy.

• bikini giyeceğim.

• kendini katrana bula bizde sana tavuk tüyü fırlatalım...

hazırlan palyançoluğa...

• chpli misin yenim

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Terörle ya askeri olarak mücadele edersin ya da siyasi olarak.

Benim tercihim askeri yoldur. TSK'ya emir verilecek, ne pahasına olursa olsun PKK'yı bitireceksin denir... Çok uzatmayacağım aynı Kıbrıs harekatı gibi..

İkinci yol siyasi çözümdür. Bu çözümde HDP'nin yeri meclistir. Halk seçmişse kayyum atanmaz...

Bildiğin üçüncü bir yol var mı?

Eyalet sistemine ayrılsak AKP'li eyalette mi yaşarsın yoksa benden önce CHP'li eyalete mi koşarsın. Yemin ederek bir cevap ver hele. Bilmiyorsan yalan yemin ile ilgili ayeti oku ama. Git aynı soruyu CHP seçmenine sor. Cevap alman kaç saniye sürüyor?

ABD Saddam'ı, Saddam İsrail'i vuruyordu. İktidarda kim vardı? Ne yaptı? CHP o tezkere için hayır dedi. Anlat hele neresi yanlış.

• CHP neden iktidar olamıyor bir örnek daha vermek istedim.

x (formerly twitter)
    NE KADAR OLDU? (@ne_kadarolduTR) on X
    https://x.com/ne_kadarolduTR/status/1825166114222973045

Abi Şu videoda şu resimde olmak bile CHP'ye -5 puan resmen ya. TİP genel başkanı. Ahmet Şık Arkaya bakıyorum Sezgin Tanrıkulu Önde DEM partili isimler ve halen çok ağır laflar söyleyen Ahmet Şık'ın yanında sessiz sedasız duran Özgür Özel !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Ağustos 2024; 22:41:50 >
  • Ölümüne savunan var mı hala bu partiyi ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

Terörle sadece askerî olarak mücadele edersin, siyasi olarak mücadele etmeye kalkarsan çözüm sürecinde olduğu gibi ülkeni hendek kazarak işgal ederler.

Bu işin siyasi çözümü demek; ülkeyi PKK'ya vermek demektir. Bugün Doğu Anadolu'dan taviz verirsin bi 50 yıl sonra da siyasi çözüm diye İç Anadolu'dan, bi 50 yıl sonra da Marmara 'dan İstanbul'dan, anladın mı?

Bu ülkeye eyalet sistemi gelmeyecek, işte senin kafana eyalet sistemini sokan HDP ve yamağı CHP'dir.

Halk seçmişse kayyum atanmaz demişsin, nedenmiş o? Halk seçti diye başkan istediği şeyi yapabilir mi? Beni halk seçti beni kimse denetlemesin ben çalayım götüreyim PKK'ya para aktarayım kimse beni ellemesin çünkü ben seçildim, var mı böyle birşey? İşte bu HDP PKK kafasını CHP seçmeni kafasına sokan CHP dir. CHP'nin sevilecek hiçbir tarafı kalmadı buna emin ol CHP yanlış işler yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korunaklı sitelerde oturan vatandaştan ziyade mahalle hayatı yaşayan vatandaş sokak köpeklerinin toplatılmasına engel olduğu için ÖÖ ve CHP'ye acayip bilenmiş durumda. CHP'nin yönetim kadrosu şu an bunun farkında değil ama sokak köpeklerinin toplanmasına engel olmalarının ve belediyelerine köpekleri toplamayın emri vermelerinin bedelini çok ağır ödeyecekler. Halk sokak köpeklerinin verdiği rahatsızlıktan dolayı bitti tükendi. Sokaklarımız Hindistan sokaklarına döndü. Bunu sebep olanda CHP ve İYİ Parti.

Osmanlı zamanı Doğuyu araştırdın mı? Doğudan kastım Kürtler. İsyan ediyorlar mı? Bir takım ayrıcalıklar almışlar mı? Alınca bölünme mi olmuş?

Siyasi çözümün dünyada örnekleri var. Senin "olmaz" demenle olmuyor diye bir şey yok.

AKP seçmeni burada eyalet sistemini mi tartışmıyoruz? Yılbaşında büyük ikramiye sana çıksa ne yaparsın diye sorsam, bana çıkma ihtimalinden falan mı bahsedeceksin? Var sayalım ki, farz et ki... Ha cevap veremediğine göre benden önce CHP'li eyalete koşarsın.

Bilgin olsun bu arada eyalet sisteminde ayrılma diye bir şey yoktur. Mesela ABD'de bir eyalet ayrılıyoruz biz sizden dese anayasaya göre diğer eyaletler o eyalete savaş açar. Zaten bir ülkede huzur, refah olacak. Adalet olacak, zenginlik olacak. O ülke güçlü olacak... Tarihte örneği yoktur bildiğim kadarıyla bir eyalet oradan ayrılsın. Senin bildiğin var mı? Eyalet sistemi olunca ülke bölünüyorsa örnek görmek isterim.

Askeri mücadeleden kastın nedir? 10 terörist öldürmek mi? 40 yıldır deneniyor, gelecek 40 yılda belki daha şanslı olursun öyleyse.

Askeri mücadele

yabıyoh ya

Öyle askeri mücadele olmaz, o zaman siyasi çözüm

yoh olmaz

Bildiğin başka bir yol var mı

sen ne dion be eyaled sisdemini hdp sokdu aglınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 21 Ağustos 2024; 22:39:33 >

Osmanlı yıkılmış artık Osmanlı mı kaldı da Osmanlı 'dan örnek veriyorsun?

Siyasi çözüm hani nerede hangi ülkede olmuş nasıl olmuş? Senin olur demenle olmuyor bu işler, senin olur dediğin siyasi çözümü denedik ülke işgal oldu söyledim sana önceki mesajda, sen doğuyu PKK'ya verelim diyorsan hiç uğraştırma bizi baştan ne halt olduğunu söyle açık konuş da bilelim.

Ülke eyaletlere bölünürse CHP'li eyalet diye birşey olmaz sen nereden ne uyduruyorsun nerede var parti eyaleti diye bişey??????? Saçma sapan mantık, saçma sapan sorularla kafa ütülemece.

Siyasi çözüm denendi, Ak Parti siyasi çözümü denedi dedik sana okumuyor musun sen?? Ak Parti siyasi çözümü denedi ülke doğusu hendeklerle işgal edildi dedik sana..O yoğ bu yoğ diye saçmalamadan önce yazılanları oku.

PKK sorunu için onlarca gazeteci ne bileyim tarihçi vs. başarıya ulaşmış örnek vererek siyasi çözüm önerilerinde bulundu. Hiç haber izlemez misin? Kitabı falan geçtim, hiç köşe yazısı okumaz mısın? Ha okumak zorunda da değilsin, peki neyine güvenip tartışıyorsun? AKP çözüm süreci diyorsun. Hiç merak etmedin mi, çözüm süreci dedikleri ne? Muhalefeti bırak,i iktidar basını falan ne diyordu o zamanlar? Bulamıyorsan senin için araştırayım. Peki hiç aramayı, bulmayı denedin mi?

Okula gitmedin mi sen? Gittiysen ne yapıyordun? Osmanlı eyalet sistemi ile yönetilen bir devletti. Somut bir örnek verirsek... Ankara Savaşı oluyor, Padişah esir düşüyor. Osmanlı yıkılma tehlikesi geçiriyor... Balkanlarda Osmanlıdan ayrılan Hristiyan millet yok gibi bir şey. Hatta herkes bekliyor ki Osmanlı toparlansın. Çünkü memnunlar, çünkü devlet güçlü... İşgal ettiler dediğin zamanda Osmanlı bozulmuş. Bozulan ülkeye hangi sistemi koyarsan koy iflah olmaz.

Eyalet sistemi olsa nasıl ki siyasi partiler belediye başkanlığı için aday gösteriyorsa eyalet valiliği için de aday gösterecekler. Ha dediğin bir bakıma doğru, bu ülkede AKP'li eyalet olmaz. CHP doğuda zorlanır, batıda % 90'larda seçimleri alır.

Doğuyu PKK'yı vermeyi savunduğuma inandığına yemin etsene. Ona edemezden hatta şöyle diyeyim emin olmayı bırak yazdıklarımdan dolayı böyle bir şeyden şüphe ettiysen bile ona da yemin edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 21 Ağustos 2024; 23:9:11 >

PKK sorunu için öneride bulunan gazetecileri sen okuduysan okuduğun kadarı ile bana cevap verebilmen gerekiyor.

Bana böyle "onu bunu okudun mu" diye cevap verip adına da "cevap verdim" diyeceksen baştan söyleyeyim bu şekilde bir tartışma şekli yok.

Osmanlı o çok övdüğün eyalet sistemi yüzünden parçalandı zaten, eyaletlerdeki ayaklanmalar Osmanlı'nın çöküşünde önemli bir etkendi. ABD'nin sonu da böyle olacak.

Bana okula gittin mi diye soracağına önce Osmanlı neden parçalandı eyaletlerdeki ayaklanmaları falan oku. Bana onu bunu okudun mu diyerek haklı çıkacağını mı sanıyorsun?

Sürekli eyalet sistemi sayıklıyorsun, sürekli SİYASİ ÇÖZÜM diye sayıklıyorsun.

Siyasi çözüm diye sayıklayanlar "PKK sizi tükürüğü ile boğar" diyen eşkıyaların çözüm önerisi, bilmem farkında mısın??

PKK'yı kuran, onlara silah, yiyecek, içecek, kıyafet vs desteği verenler "bir avuç kızgın kürt genci" değil bak öğren bunları.

PKK'ya saydığım destekleri verenler ABD, İsrail, İngiltere ve başta Almanya olmak üzere Avrupa devletleri.

Aç Youtube'da PKK YPG askerleri arasında yeşil mavi gözlü sarışın paralı askerler var, bunlar kürt gençleri değil, Türkiye'yi bölmöeye çalışan küresel çetenin paralı askerleri, senin "siyasi çözüm" dediğin plan "bir avuç kızgın kürt gençleri" nin hak hukuk arama istekleri falan değil, senin "siyasi çözüm" dediğin şeyin aamcı Türkiye devleti sınırlarının içindeki doğuda yeni bir İsrail Devleti kurmak.

Senin o okuduğun PKK sorunu çözümünü yazan yazarlara dikkat et bk yoluna gitme sonra sana tavsiye.

Çok öngörü sahibisin, halal olsun sana... ABD elbette ki yıkılacak, bilgin olsun atıyorum milattan önce 1000 yılında bir devlet kurulmuş, o devlet hala yaşıyormuş... Öyle bir devlet yok. Her devlet yıkılır. Hangi sistemi uygularlarsa uygulasınlar.

Osmanlının yıkılma nedenleri arasında onlarca sebep sayılıyor. İlk defa eyalet sistemi yüzünden yıkıldığını duydum. Ha bütün öğretmenler, tarihçiler vs. Osmanlının büyüme, güçlenme nedenleri arasında mesela diyorlar ki Hristiyan bir memleketi ele geçirdiklerinde oranın kültürüne, dinine saygı gösteriyorlardı. (saygı göstermek eyalet sistemi ile olur kısaca öyle diyeyim)

İra, terör, siyasi çözüm gibi kelimeleri yazıp aratabilirsin mesela. Çözüm süreci, Pkk, Kürt sorunu gibi kelimeleri bu aramalara eklersen...

Aslanım ben askeri çözümü savunuyorum. İktidar Genelkurmaya emir verecek. Ne pahasına olursa olsun PKK'yı yok edeceksin der. Apo, Parmaksız Zeki falan hapisteki herkesi asar. Vay ABD ne der AB ne der... Gerek iktidar gerekse halk baskıdır, ambargodur her şeyi göze alır... Bana masal anlatıp durma. Bunu yapamıyorsan siyasi çözüm denersin. Ha varsa bildiğin başka yol...

Eyalet sistemi olmalı. Madem ki AKP'li eyalette yaşamıyorsun adam olacaksınız... Olmuyorsan yallah AKP'li eyalete. HDP'liler keza öyle. Yok öyle ana dil bilmem ne. Beğenmeyen yallah HDP'li eyalete...

Bu arada bilgin olsun PKK dediğin üç beş tane serseri, çapulcu... Yok ülkeyi böleceklermiş, tükürüklerinde boğarlarmış... Genelkurmay 3 taş çatlasın 6 ayda dünya üzerinden jiletle kazır hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Ağustos 2024; 0:3:20 >

• Erken seçimi CHP yine kaybedecek buna adım gibi eminim. Lütfen erken seçim olmasın

Erdoğan bitsin gitsin artık yeter yeminle kendimi kesecem ..yim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Ağustos 2024; 0:8:32 >

Aç tarihi oku o zaman Osmanlı'da eyaletler nasıl ayaklanmış öğren, ister resmi tarihten oku ister gizli tarihten hangi tarihten okursan oku eyaletlerdeki ayaklanmalar Osmanlının çöküşünde büyük etken.

İra'nın durumu ile PKK 'nın durumu aynı değil, sen PKK'yı belki bir avuç hak arayan kürt gençleri olarak biliyor olablirsin, takip ettiğin medya sana bu şekilde aksettirebilir. Aç Youtube'u sen hiç sarışın mavi gözlü kürt gördün mü??? YPG kampları yaz gözlerinle gör Avrupadan gelmiş PKK için savaşan paralı askerleri, bu sarışın mavi gözlü adamlar kürt hakları için mi savaşıyor sence???

Askeri çözüm bu işin öncelikli kısmı ama asıl PKK'yı besleyen Avrupa devletleri Abd ve İsrail. Bunlar destek verdiği sürece PKK bitmez.

Tabi sana göre eyalet sistemi olmalı ki ülke bölünsün, senin kafana eyalet sistemini çakan işte konunun özeti zaten, CHP zihniyeti.

CHP medyası; Halk tvye Tele1'e KRT'ye HDP'li eşkıyaları çıkarıp propogandalarını yaptıra yaptıra sizin kafaya da eyalet sistemini çakmışlar işte bak gördün mü.

Aman dikkat et bak sana diğer mesajımda da söyledim senin gidişat kötü bk yoluna gitme sana tavsiye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.