Şimdi Ara

CHP Neden İktidar Olamıyor Kısa Bir Örnek... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani siyasi çözüm yoktu? Ne çabuk inceledin de İra ile durum aynı değil diyorsun?

Ben sana hocaların anlattığını, yani resmi tarihi anlatıyorum sen hala git öğren diyorsun.

ABD, İsrail bilmem ne Kıbrıs'ta da Rumları destekliyordu. Sonuç? Daha fazla saçmalama. Rumlara dünya üzerinde terörist örgüt diyen tek devlet bile yoktu... Kendi gücün yetmiyorsa daha bir hafta önce Rusya Dış İşleri bakanı Suriye'nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz dedi. Suriye'nin toprak bütünlüğü demek PKK'nın Suriye'deki bütün kazanımlarını kaybetmesi demek.

Eyalet sistemi ülkeyi böler diye bir şey duymuşsun. Hiçbir gerçekliği yok. AKP grubunda değilsin, kendini daha fazla küçük düşürme. He, eyalet sistemi bölünmeye yol açıyor o yüzden Roma bin sene Osmanlı altı yüz sene yaşadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Ağustos 2024; 0:34:32 >

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Ne çabuk inceledin diye sormana gerek yok İra ile PKK aynı değil, sen gerçekten hiçbirşey bilmiyorsun gelip burda HDP yamağı olmuş, HDP'nin don lastiğine dönüşmüş CHP medyasındaki HDP'li eşkıyaların propoganda laflarını buraya sıralıyorsun, tehlikeli sularda yüzüyorsun.

İlk defa eyaletlerdeki ayaklanmaları duyuyorum yazan sendin, o yüzden yazdım git de Osmanlıdaki eylalet ayaklanmalarını öğren dedim, hem ilk defa duyuyorum diyorsun hem de bana git öğren deme diyorsun.

Eyalet sistemi sana göre ülkeyi bölmüyorsa detaylandırsana biraz? Mesela ülkeyi parçalayıp ayırıp kime nereye verip hangi isimle adlandıracaksın yazsana.

Mesela doğuyu eyalete ayırıyorsun ya hani, ismi ne olacak ne ad vereceksin yaz hadi.

NOT: Evet forum ahalisi, şimdi CHP denen müsibet partinin seçmenini ne hale soktuğunu hep birlikte arkadaşın eyaletlere böldüğü ülkenin doğu eyaletine ne isim vereceğini hep birlikte izleyelim. İzleyelim de CHP denen partinin bu ülke için ne biçim bir güvenlik sorunu olduğunu cümle alem görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 22 Ağustos 2024; 0:44:27 >

• Sorular açık. Tezkere demişsin. ABD Irak'ı Irak İstrail'i vuruyordu... CHP tezkere için hayır dedi, gurur duyuyorum. AKP ilk denemede hayır dedi, hayır diyen AKP'li vekiller için gurur duyuyorum... (Çark edip ikinci oylamada evet diyenleri kastetmiyorum) SEN NE DİYORSUN?

Tut ki, farz et ki, varsayalım ki, öyle düşünelim... İnsan mısın? Okuduğunu anlıyor musun? Türkçe biliyor musun? Eyalet tartışması yapmıyorum, eyalet olsun demiyorum... Eyalet sistemi olsa hangi eyalette yaşayacağını yemin ederek söylemeni istiyorum.

PKK'yı savunduğuma, ülkeyi bölmeyi istediğime yemin etsene.

Eyalet ismi ne olacak? Atıyorum Ankara, Yozgat, Kırıkkaleyi birleştirip eyalet mi yapıyorsun? En büyük ilin adı ne? Ankara değil mi? Eyaletin ismi Ankara. Buraya kadar yazdığımı ve yukarıda sorduğum üç soruyu anlayamadıysan ebeveynlerinden yardım istemeyi dene.

Muhalefet ne diyorsa aynısını onlara söyleyin dediler ya size eğitimde. Senin de aklına o geldi. A Haberi atıyorum Halk Tv yaptın. MHP için denilen yedek bilmem neyi sen CHP'ye uyarladın... Size eğitimde niye öyle diyorlar biliyor musun? İki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayacağınızı bildikleri için.

Bu arada aslanım eyalet sistemine geçtin diyelim. Tehlikeli bölgeler mi var diyorsun? Anayasaya bir madde eklersin. Dersin ki şu şu eyaletlerin valilerini başkan atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Ağustos 2024; 1:3:2 >

Önce dürüst ol yazıp yazıp silme.

Eyalet sistemi olmalı yazmıştın yukarıda, şimdi baktım mesajı değiştirip cümleyi silmişsin. Noldu korktun mu?

Sana daha hiçbirşey yazmıyorum, yazdığını silip sonra ben öyle demedim diyen adamsın sen.

Yanlış sularda yüzüyorsun, ama suç senin değil, suç seni bu hale sokan CHP denen musibet parti. Kendi medyasına HDP'li eşkıyaları çıkartıp sizin beyinlerinizi yıkayan CHP. Azıcık birşeylerin farkında ol artık, size HDP propogandası yaptıran CHP'den ne sana ne de bu üşleye hiçbir hayır gelmez.

Konuyu açan arkadaşı buradan tebrik ederim, CHP'nin ne mal olduğunu gösteren ibretlik bir konu açmış. CHP bu ülkenin baş belasıdır, CHP bu ülkenin takozudur, CHP; medya gücünü kullanarak PKK'dan direktif alan HDP denen bölücü parti eşkıyalarını kendi kanallarına çıkartarak bu ülke için tehlike olan HDP'ye propoganda yaptıran bir güvenlik sorunudur, işte bu arkadaş da bunun ispatıdır.

HDP'ye nasıl kapatma davası açılıyorsa CHP'de açılmaldır.

• Hiç utanman yok değil mi? Soruya cevap veremeyip abuk subuk şeyler yazıp konuyu başka yöne çeken sensin.

Benim yazdıklarım CHP'yi niye bağlasın? Ben CHP'nin paralı veya gönüllü sosyal medya elemanı yada üyesi falan mıyım? Bana CHP'den şunları şunları yaz diye talimat mı geliyor?

Neyi silmişim yalancı iftiracı? Eaylet sistemi ile alakalı yazdıklarım duruyor. Silmek başka şey, düzenlemek başka. Yemin et hadi düzenleme değil de yazdıklarımı sildiğime dair. Aynısını sen de benden talep edebilirsin. Ben Müslümanım.

Sinek at arabasına konmuş da hani amma da tozuttum demiş ya... Arkadaşınla sen de o hesap...

Silmişsin işte mesajın değişmiş dürüst ol hiç utanma da yok sen de.

Madem hala utanmadan yazıyorsun yazsana hadi ülkeyi böldün ya hani doğu eyaletine ne isim vereceksin kaşınıyorsun madem yaz hadi bekliyoruz.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

La arkadaş sen okuduğunu anlamıyor musun?

1-Şırnak, Hakkari, Van'ı birleştirin bir eyalet yapacaksın diyelim. İsmi Van, Şırnak, Hakkari'den birisi olur.

2-Yukarıdaki eyaleti kurdun adı Van oldu diyelim. Çekincelerin varsa anayasaya bir madde koyarsın "Van eyaletinin valisini başkan atar" dersin. Okuduğunu anlayabiliyor musun?

Bak yukarıdaki hayal mesela aynı sana yılbaşında büyük ikramiye sana çıksa ne yaparsın diye sormam gibi. Ben sana öyle sordum diye yılbaşında büyük ikramiye sana mı çıkacak? Şimdi yemin ederek cevap ver sen hangi eyalette yaşarsın? Saadet partisi eyalet kazansa orada yaşar mısın peki? Aynı soruyu bana sen de sorabilirsin.

Silmişsin falan geç o ayakları. Sen yazdıktan sonra hiçbir mesajımı düzenlemedim. Düzenlenmiş olan varsa bile (ben bakmadım) senin son mesajını okumadan yapmışımdır. Buyur istersen yemin etmemi iste.

1) Şırnak diye bir yer var zaten, ülkeyi bölüp eyalete ayırıp ismine tekrar Şırnak deyince ne olacak yazsana.

2) Van diye bir yer de var, Valisi bile var Vali yönetiyor, sen ülkeyi parçalayıp eyalete ayırıp ismine Van desen ne fark edecek yazsana.

Hala utanmadan yalan söylüorsun, sen yazıdğını değiştirip demedim diyen adamsın çocuk gibi de yemin et diyorsun.

Noldu hani CHP bu ülkeyi kuran partiydi noldu? CHP bu ülkeyi üniter devlet olarak kurmadı mı? Noldu ne değişti de üniter devletten HDP söylemine eyalet sistemine döndünüz hayırdır ? CHP HDP mi oldu yoksa ki HDP ne derse aynısını söyleyip seçmeni de HDP ne derse senin gibi aynısını söylemeye başladı? Ne diyorsun bu konuda Halk tvye çıkan HDP eşkiyalarını sen izliyorsun bu değişimin sebebi nedir onlar birşey söylüyor mu?

• Şeytan gelip "Rabbiniz birdir" dese Şeytan söylüyor diye inkar mı edeceğiz? HDP'nin ne dediği kimin umurunda? Umurunda derken, iyi bir şey derlerse tabi ki umurumda olur. Desteklerim.

MHP, AKP ile ittifak kurmadan önce CHP'den çok MHP'ye oy verdim. Şimdi benim bu yazdıklarım SENİN SAÇMA KOMİK DÜŞÜNCENE GÖRE MHP'NİN görüşleri mi oluyor?

Yalan söyleyenin Allah ne duasını, ne tövbesini, ne şahitliğini kabul etsin. BUyur adamsan, insansan amin de.

devlet yönetim şekillerini, okullarda hocalar 12 senede anlatıyor. Ben sana burada nasıl anlatayım? Merak ediyorsan dersi yarım kulakla dinleseydin yeterdi. (1,2 yazdığın soruların cevabı)

Burada HDP söylemlerini söyleyip sonra da "HDP'nin ne dediği kimin umurunda" diyerek zeytinyağlık yapmak da ancak senin gibi yazdığını silip sonra silmedim ki diyen birine yakışırdı zaten.

Sen zaten HDP'yi desteklersin orada sorun yok, ben sana CHP bu ülkeyi üniter devlet olarak kurmuşken birden PKK yamağı HDP söylemine neden döndünüz diye sordum? Anladın?

Ben sana devlet yönetim şeklini sormadım, devletin yönetim şeklini sana yazdım zaten Şırmak diye bir yer zaten var dedim Valisi bile var Vali yönetiyor dedim.

Sana dedim ki; zaten var olan Şırnak adını eyalet yaptığın doğuya vermek neyi değiştirecek onu sordum, anlatabildim mi? (1,2 sorularına yazdığın cevaba itafen)

Birşeyi anlamamazlıktan gelerek kıvıramazsın, diğerlerine söker bana sökmez.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Hocam çok konudan alakasız şeyler yazıyor arkadaş ( Bende engelli kendisi. ) Sizde ona uyuyorsunuz sanki.

Bu konu ne alakası var bu yazılanlarınız ? Türkiye'de 1923'ten beridir doğu illerinde bir sıkıntı var bu bir gerçek. Hatta Şeyh Said İsyanları ve oralardaki aşiret isyanlarıda başımıza büyük sıkıntılar açmıştır o dönemde bile.

Mesela Atatürk 1923 ile neredeyse ölene kadar yani 1938'e kadar Türkiye'yi bir çok kez dolaşmıştır. Ama gitmediği şehirlere bir bakmınızı isterim. 15 yılda 1 kere bile gitmediği şehirlerin günümüzünde ne reng ve hangi parti çoğunlukta bir tahmin edin isterseniz !!!

Daha o zamandan belli bazı şeyler. CHP günümüzde o bölgeden bazı yerlerde yüzde 3-5 bile oy alamıyor. Bunu nasıl aşmaya çalışıyor Birilerine şirin görünecek diye el etek öperek DEM parti üstünden onlara şirin görünmeye çalışarak yapıyor ve bu çok sıkıntılı ve tehlikeli bir siyaset bence.

CHP Neden İktidar Olamıyor Kısa Bir Örnek...

Not: Bu arada Eyalet sisteminin mantık olarak çok iyi bir şey olduğunu düşünüyorum ama bizim ülke buna hazır değil.

• Eyalet sistemi kavramını HDP mi bulmuş? İlk kurulan Türk devleti Asya Hun İmparatorluğu ve bu devlet de eyalet sistemi tarzı örgütlenmiş. (günümüz eyalet sistemi demiyorum, sistemler gelişiyor, o zaman ki hali)

AKP'li eyalette yaşarım diyemediğine göre eyalet sistemini sen de çok iyi biliyorsun. Neyse soruyu değiştireyim. Marvel filmleri var ya. O filmlerden birindeyiz diyelim. Paralel evrenler var, evrenin birinde Türkiye laiklikle, diğerinde şeriat ile yönetiliyor. Yemin ederek söyle hangi evrende yaşarsın?

Ben MHP'ye oy verirken de Fetöcü diyorsunuz MHP'ye, Bahçeli'ye. Hadi o asla gerçek değil de yine de bir mantığı var. Yahu siz MHP'ye HDP ile işbirliği yapıyor diyordunuz. Bende ufak bir arşiv var, hazırladığınız pislikleri hemen paylaşabilirim. O YÜZDEN SEN ŞU AN BANA HDP'Lİ DEMİŞSİN ÇOK NORMAL. BANA VATANSEVER, MİLLİYETÇİ, DİNDAR DERSEN BEN DERİM YA BEN NE YAPIYORUM. BANA AKP'Lİ TROLİST NİYE BÖYLE DİYOR? NEREDE HATA YAPIYORUM?

Yazdığımı yazıp bir de utanmadan inkar ediyorsam buyur söylediğim şey için amin de.

ÖzkanK denen trolist arkadaşına da sor. Hangi Marvel evreninde yaşarmış. İslam'â göre devletin itibarı Müslümanların Emiri Ömer'in yamalı hırkası mı yoksa Muaviye'nin sarayı mıymış?.. Engellemiş, cevap veremeyince eğitimde öğretildiği şekilde engellersin tabi ki trolist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Ağustos 2024; 2:19:44 >

• CHP'nin değişim diyerek indirdiği Kılıçdaroğlu'na hala gizli kaçak gidilerek görüşülmesi CHP'nin mevcut vizyonununda bir göstergesi.

Sen genel başkanını indirmek için 2023 seçimleri sonrası değişim diyerek yola koyul, PR kas, gündem oluştur, kongreyi zorla sonra Kılıçdaroğlu'nu indir ve sonrasında bu havayla yerel seçimlerde başarı kazan ancak daha sonra Kılıçdaroğlu ortaya çıkıp birkaç beyan vererek seni köşeye sıkıştırsın ve sende başkanlık koltuğundan indirdiğin adamın evine kamuoyu tepki vermesin diyerekten arka garaj kapısından girip görüş? Yahu bu neyin çekincesi? Kılıçdaroğlu'nun artık toplumda bir ağırlığımı kaldı hala gizli gizli yanına gidilip parti konuları konuşuluyor?

İşte bu tür adımlar CHP içinde bütün enerjinin tamamen koltuk kavgasına dönüştüğünü ve muhalefet etme anlamında geriye gidildiğinin bariz bir örneğidir. Muhalif seçmen kitleside zaten bunları net görüyor.

20 gün sonra tüzük kurultayı başladığı zaman CHP'nin bu iç kavgaları alenen gün yüzüne çıkınca perde arkasında sürdürülen aday olma yarışı fiilen aday olma kavgasına dönüşecek ve bu herkesin gözü önünde yaşanmaya başlayacak. CHP şuan iktidara muhalefetlik yapmıyor, kendi içlerinde koltuk kavgasına giriştiler ve kendi kendilerine karşı muhalefetlik yaparak enerjilerini harcıyorlar. Bu durumundan kimlere avantaj sağlayacağı belli. Bİr koltuğa 4 kişi talip şekilde birbiriyle sert mücadeleye girerse orada büyük marazalar çıkar..Aslında çıktı fakat kamuoyuna pek yansıtılmıyor. Tüzük kurultayında bunları insanalr net görecek ve bence CHP için tarihi bir kurultay olacak zira sonraki seçimin CB adayı olacak ismin daha çok önplana çıkacağını ve netleşeceğini düşünüyorum.

CHP Neden İktidar Olamıyor Kısa Bir Örnek...Halktvyoutube
    Halk TV YouTube Kanalına Abone Olun → https://www.youtube.com/@Halktvkanali Kurultay sonrası kritik İmamoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi! İsmail Saymaz'dan flaş kulis! Halk TV Canlı Yayın → https://halktv.com.tr/canli-yayin Halk TV Resmi Web Sitesi → https://halktv.com.tr/ 👇 Halk TV Sosyal Medya Hesapları 👇 Twitter → https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook → https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram → https://www.instagram.com/halktvcomtr #imamoğlu #kılıçdaroğlu #ismailsaymaz #Haber #Haberler #HalkTVizle
    https://www.youtube.com/watch?v=vifVzYovKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Ağustos 2024; 2:37:0 >

• CHP Neden İktidar Olamıyor Kısa Bir Örnek...
    CHP Neden İktidar Olamıyor Kısa Bir Örnek...x (formerly twitter)
    Onedio (@onediocom) on X
    https://x.com/onediocom/status/1826603781532127672

Akpnin yarattığı bu kafalar muhalefete oy vermiyor diye muhalefet suçlu, akp ve medyası masum. Tabi özkanın mantığına göre.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.