Şimdi Ara

CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya işte burası sizin patladığınız yer. CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği 

Ben açık açık söylüyorum çözüm süreci dönemini de akp iktidarında yaşadık, hendek kazan pkk'lılar, dağdan davul zurna ile indirilip megri megri yaptırılan pkk'lılar, fetö'nün kuruluşu değil ama yükselişi, hepsi akp'nin geçmiş döneminde yaşandı. Bak ben bunu söylüyorum zaten ve benden hiç oy almadılar bu adamlar. Dağdan pkk'lı indirip el sıkışacak ben gidip oy mu verecem? Bu gün neysem o günde aynıydım. 2016 olaylarından sonra 180 derece bir dönüş yaşayıp ehveni şer oldular hepsi bu.

Sorun şu ki chp tarafı şu an akp'nin o zamanki hallerine yakın bir tavır sergiliyor denildiğinde niye bana akp'nin yediği bokları öne sürüyorsunuz?

Sen yine suçlusun zaten, diyorsun ki geçmişte de aynı suçu onlar işledi.

Sorduğun soru benim derdime cevap değil anlıyor musun? Tamam onlar onu yaptı, e sende mi yapacan aynı şeyi? Bu mu? O zaman sevmediğin akp'den ne farkın kaldı.

Üstelik çok net anlaşılıyor ki akp o mokları yerken chp kanadının tepki koyması samimi değilmiş, siyasiymiş. Meğerse işine gelince aynı seviyeye chp'de düşebiliyormuş. Yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 4 Nisan 2024; 6:23:5 >

• chpnin ortağı sokakları yakıp yıkmış halen nezih diyen bir terör sevici gürüh var bu ülkede.CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği 

• Çünkü reis sürekli seçmenini sanki taraftar gibi gazlıyordu. bunlara öyle bir çakalım ki bellerini doğrultamasın lardan tut türlü türlü seviyesizlikten geçilmiyordu.

seçmeni de reislerini kırmıyordu ve zafer sarhoşluğuyla saldırıyorlardı sağa sola. silahlar sloganlar vs.

Ama chp bunu yapmadı. öyle koyacaz böyle geçirecez gibi şeyler söylenmedi. Tam tersi '' kaybeden yok halk kazandı '' diye barış mesajları verdiler.

Özetle akp nin yok olması lazım. İnsanları birbirine düşman etmekten başka icraatları yok.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Bu ortak dediğin davul ve zurna ile teröristleri alkışlar ile karşıladığınız ortak mı? Bu arada konu dışında bir şey sorucam. Ben üsküdar troll ekibindenim. Seçim sonrası paralar yatacaktı, bayrama kadar yatar mı? Yoksa duyum falan aldın mı seçim kötü sonuçlandığı için işten çıkarma falan olcak mı?

• O değilde seçim sonucuna sevinen bir tane sığınmacı suri paki afro yok ,
    bu bile çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

sizin başkan ekrem bro seçimden önce kimse işten çıkarılmayacak dedi lakin sözünde durmadı attı attığından fazlasınıda işe aldı yani tedirgin ol.CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği 

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt

siz zaten temiz cesur atatürkçü milleyetçi aydın sporcu dindar laik müstesna insanlarsınız lakin youtebe instagrama bakarsa tam tersi.CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği 

• Egitimli kulturlu insanlar taskinlik yapmaz

CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satoshi. kullanıcısına yanıt
    Bütün gece dombıra dombıra kafamızın içine etmişlerdi, o günden beri dombıra duydum mu psikom bozuluyor, ne çektik be!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki terazi de kim ağır basıyor
    Mülteciler,ekonominin kötü olması.çözüm süreci diye meclise alınan pkklılar,gazze deyip İsraille iş yapan Akp yönetimi,Fetö denen malı başımıza musallat eden, daha çok vardır yani bunları kabul etmiyorsan kusura bakma samimi degilsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazılarına ne batmış seçimi kaybetmek vay be.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Üstad sen sanırım alıntılamış olduğun mesajımın giriş kısmını okumadın.

Benim söyleyecek hiçbir şeyim yok o yüzden. Sen bilirsin nasıl diyorsan öyle. CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği 

• kültür farkı. biri arapları örnek alıyor diğeri batıyı. hangisinin kültürü daha iyi? cevabı hepimiz biliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

kurucu partinin dem ile halay çekmesi hangi kültüre ait.?CHP Seçmeninin Kutlamaların Nezihliği 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.