Şimdi Ara

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: 'AKP'nin oyu %30'un altına indi.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buna çok gülüyorum ya. vasıfsız herif puahhahaha

• Konunun kısası şu eğer ki rakibini sen seçersen isin kolaydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pazar seçim olsa chp %30u göremez..

• Bu beyinsizler sandığa gitmediği sürece akp nın oyu düşmez doğuda her sandıkta görevli olsa %20 nın altını bile görür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaşlı rambo ve blackghostCHP Sözcüsü Faik Öztrak:   "AKP'nin oyu %30'un altına indi." 

• Akp'yi terk eden oylar nerede peki? Chp'ye mi geldi?

• Dedesi, babası sayesinde vekil olan birini dikkate alacak değiliz.

• CHP genel merkezinde yapılan ankete göre AKP nin oyunun %30 altına düştüğünü belirtmek istemiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chp’nin oyu %20 altına indi Trak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sonra... Hadi düştü diyelim... Sonra? Siz buna arşı ne yapacaksınız?/yapıyorsunuz?

• İnşallah elinizdeki belediyeleri de kaybedersiniz, inşallah seçmen gelip genel merkezi taş yağmuruna tutar...

Da belki biraz utanırsınız, istifa falan edersiniz.

Olmaz ya işte, belki...

İktidar değişsin derken muhalefet bilmemne olup gitsin diye dua eder hale geldik.

• Seçmen, röportajda yada ankette emekli memur ve asgari ücreti artması için AKP'ye vermeyeceğini söyleyebilir. Reis 'de emekli memur asgari ücreti artırır gereken yerleri alır . Her zamanki taktik artık herkes biliyordur sanırım secmende yalan konuşuyor iktidarda seçim öncesi zamn yapıp seçim sonrası vergileri artırıyor

• inşallah izmir dahil her yeri kaybedersiniz bu kafayla

• Yahu sanane akp nin oyundan sen kendi partinin oyuna baksana. Utanmaz reziller

• Arkadaşlar lütfen oyunuzu CHP'ye verin.

Bu amca ülkeye ve dünyaya çok faydalı bir kişi. Faydaları say say bitmez. Mesela bir örnek vereyim dedim bulamadım, o kadar faydalı.

• Bu adama da bir türlü kanım ısınamadı. Volkswagen’in en kaybettiren CEO’su Winterkorn’a benziyor simaen zaten. Tam negatif vibe almalık.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak:   "AKP'nin oyu %30'un altına indi."

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar gerçekten milletle alay ediyorlar. Bu basın açıklamasından sonra perdenin arkasına geçip kah kaha attıklarını düşünüyorum ben artık.

• Önceki ve son seçimlerde, AKP'nin artık gitmesi gerektiğini düşündüğüm için CHP/Kılıçdaroğlu için oy kullanmıştım. Her seçim döneminde, herşey muhalefetin yararına ilerlerken bir anda ya Tanrıkulu çıkıp PKK güzellemesi yapar, ya ittifak partilerinden birisi çıkıp Anayasanın önemli maddelerini sogulayacağız der, ya muhalefetin içinden birisi zaten zar zor motive olmuş muhalefet seçmeninin moralini bozmak için bir patavatsızlık yapar, ya adını unuttuğumuz Şemdin Sakık efendi çıkıp muhalete zarar verecek söylemlerde bulunur veya benzer şeyler olurdu, ama muhakkak olurdu ve hep şöyle düşünürdüm; "Bu koca koca fosil/tecrübeli siyasetçiler neden böyle çıkıntılıklar yapıp muhalefetin oy oranını düşürür? Ben bile şu kadarcık aklımla bunu düşünüyorsam bu dinazorlar neden düşünemiyor? Seçim dönemlerinde çenelerini kapalı tutup konuşmasalar, bırakın oy kazanmayı kaybetmeyeceklerini bile bile neden özellikle toplumun hassas noktalarına dokunurlar ve seçim kaybetmek için çırpınırlar?

Yorum çok uzun ama sonuç itibariyle bu muhalefet denilen umut tacirleri muhalif seçmeni yıllardır kekliyorlarmış, yeni anladım.

Diğer bir konu; seçim kaybedildikten sonra iç karışıklık başlayan CHP içinde şimdiye kadar bilmediğimiz bir lağımın varlığını öğrendik. Hergün yeni bir pislik fışkırıyor. Bu haberleri okudukça/dinledikçe, CHP içindeki Tanrıkulu, Tuncay Özkan, Öztrak ve adlarını yazmaya gerek olmayan daha birçok vasıfsız/zararlı insanları izledikçe, parti içindeki karışıklığı gördükçe muhalefetin kazanmamasının iyi olmuş olduğunu gördüm. Neden? AKP'den kurtulmak için bu vasıfsız/zararlıların partileri seçimi kazansaydı, muhtemelen kısa bir zaman içinde beceriksizlikleri ve kötü niyetlerinden dolayı ya dağılacaklar ya üşkeyi daha kötü duruma sürükleyeceklerdi. Ve bir sonraki seçimlerde insanlar CHP yönetiminiden kurtulmak için AKP'ye sarılacaktı. Bu bir varsayım fakat AKP ve CHPgiller arasına sıkışmış, ülkede kaliteli siyasetçi olmadığı için iki tarafa savrulan insanlar kötünün iyisine gidecekler.

Velhasıl, hadi AKP'nin kötü taraflarına fazlasıyla alıştık, muhalefetin beni bu denli hayal kırıklığına uğratmasını bekletmiyordum.45 yaşındayım, öfkeliyim,umutsuzum, kırgınım. Hani AKP seçmenine koyun deniliyor ya, bu tanım aslında yer değiştirmeli sanırım. Körü körüne CHP ye oy veren kitlenin de pek bir farkı var mı dostlar?

• Dedesi 8 dönem, babası 3 dönem, kendisi de 6 dönem toplamda 17 dönem vekillik yapmışlar. Bu ülkede Öztrak ailesi kadar ballı bir aile yoktur bence.

Kaldi ki akp’nin oyu düşse ne yazar? RTE %52 ile seçimi kazandı sayenizde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.