Şimdi Ara

Christian Bale (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sinema sektöründe kendini bu işe adayan nadir insanlardandır herhalde. Oscar'ı da alır umarım. Gerçi DiCaprio'da da gönlüm yok değil Oscar konusunda.

di caprio aldı hocam oskarı

DiCaprio 3 defa aday oldu ama hiçbirini kazanamadı.

•  Christian Bale

Christian Bale

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

20 kilo dediğiniz 1 yılda çok rahat verilir arkadaşlar büyütmeye gerek yok da. O kaslar her yıl yap boz yap boz, ayarı tutturamayacak görecek gününü.
    Satriykon'un dediği gibi steroid desteği kesin vardır ve ilerde durumu bozulabilir gerçekten.

Benim aklıma Fight Club'daki Bob geliyor, aman öyle olmasın da sonu
    Şaka maka 21. yy'ın en iyi aktörlerinden birisi. Yönetmen olsaydım ilk onla çalışmak isterdim adam harbi üstat. Ne versen oynar.

• bazı insanların yüzü tuhaf oluyo biraz kilo verip bir sakal bambaşka insan oluyor insan bu kadar farklı hallere girip nasıl şizofren olmaz merak ediyorum her sene başka bir insan oluyor.
  • Çok kral adamdır. Her filmini severek izlerim. Özellikle Reign of Fire.
  • Adam oyuncu. Kilo formülünü söylesede bizde yapsak.
  • The machinist filme kimse bale ye zayıflamalısın veya şu kiloya düşmelisin dememiş machinist de ki hali tamamen kendi isteğine bağlıymış ve tam 30 kilo vermiş
  • Adam rolün hakkını veriyor. Filmleride kalite
  • kaliteli adam hele prestij flimdeki performansı süper
  • makinstteki oyunculuğu süperdi.her rol yakışıyor bu adama
  • En sevdiğim oyunculardan birisi
  • Vay be adam işinin hakkını vererek yapıyor
  • Sonuna kadar hak ediyor her ödülü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 3 Şubat 2012; 16:09:04 >
  • Sylvester Stallone
    Jason Statham
    Tom Hanks
    Jet Li

bu dörtlüden sonra benim için Christian Bale gelir.
  • böyle giderse heath legderin yanına gömerler ama oscar almaması harbiden yazık yani oscara bence film için kendini ne kadar parçaladı ödülü koysalar 2 3 tane alırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfredo70022

böyle giderse heath legderin yanına gömerler ama oscar almaması harbiden yazık yani oscara bence film için kendini ne kadar parçaladı ödülü koysalar 2 3 tane alırdı

Geçen yıl en iyi yardımcı erkek oyuncu almıştı ya, o sayılmaz mı?
  • kafama takıldı adını doğrumu okuyorum diye

"kristığn bel " doğru mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

kafama takıldı adını doğrumu okuyorum diye

"kristığn bel " doğru mudur ?

krisciın beıl
    yani bbc de böyle telaffuz ediyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 8 Mart 2012; 12:22:33 >
  • Ne ergenlikte ne çocukken hiç bir ünlü simaya fan olmamıştım ama Christian Bale benim için bambaşka bir adam. Bir oyuncu bu kadar mı karakterini benimser? The Empire of the Sun filminden bu zamana oynadığı neredeyse tüm filmlerini izlemişimdir ve 1 tane filmde rolü kaldırama be adam! Her rolün üstesinden geliyor ve gerçekten sınırı yok. Rescue Dawn filminde bir tabak dolusu solucanı canlı canlı yemiştir (Video: Link ) ve o filmde ne üdüğü belirsiz böcek möceklerin yaşadığı ormanda çekim süresince yalın ayak gezip tozmuştur bu üstad. Zaten başlığı açan arkadaşın bile "Many bodies of Christian Bale" görseli her şeyi anlatıyor. Adam Türkiye'ye gelse ilk önce görmeye ben giderim, o kadar severim kendisini

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.