Şimdi Ara

Christian Bale (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamı seviyorum tüm filmlerinde çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor...
  • De Niro aynı filmin bir kısmında 27 kg alarak oynuyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Raging_Bull

Christian Bale
     Christian Bale

• O kasları kaybetmemiş, küçülmüş sadece. Aynı olay 50 centte de vardı. Yani tekrar o hacmi kazanması çok kısa sürer. Ama kilo verme-alma olayındaki azmine tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

HELE BİR FİLMİ VAR 13 YAŞINDA ÇEKTİĞİ HARİKA

Empire of the Sun

Christian Bale

Christian Bale

Süper filmdir.

Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biridir diyebilirim rahatça...

• Prestige'le tanıdım bu adamı.Sonrasında diğer filmlerini de izleyince büyüksün dedim
    bu arada
    @PHI
    Bende ikisinden birinin almasını isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 19 Nisan 2011; 15:59:42 >
  • The Fighter daki performansı o kadar müthişti ki filmi bıraktım Bale i izlemeye koyuldum.Yakında dünyanın en iyi aktörlerinden biri olarak adını yazdırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

The Fighter daki performansı o kadar müthişti ki filmi bıraktım Bale i izlemeye koyuldum.Yakında dünyanın en iyi aktörlerinden biri olarak adını yazdırır.

+1
  • Yönetmenliğini Zhang Yimou (Jet Li'nin yer aldığı Hero filminin yönetmeni)'nun The 13 Women of Nanjing adlı yapımında yer alan Bale rahibi canlandıracak.
    İlk resimler:

Christian Bale
     Christian Bale

• quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

The Fighter daki performansı o kadar müthişti ki filmi bıraktım Bale i izlemeye koyuldum.Yakında dünyanın en iyi aktörlerinden biri olarak adını yazdırır.

Aynen.The Fighter da döktürüyor resmen.
  • Merak ediyorum bu kadar kiloyu nasıl alıp verebiliyor.10 kilo fazlalığım var

Ama gerçekten saygıyı hak ediyor.Depp'ten sonra en beğendiğim aktör
  • Christian Bale'nin herhangi bir "ilaç" kullanmadığı yazıyor bu ayki mens health dergisinde.
  • Pacino amca artık yaşlandığndan kendime yeni bir idol seçme kararı aldım ve bu Bale olucak galiba, bilemiyorum.
  • Hastasıyım. Tüm filmleri arşivimde durur. Bana göre son 10 yılın Johnny Depp'le beraber en büyük 2 oyuncusudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 9 Mayıs 2011; 22:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Hastasıyım. Tüm filmleri arşivimde durur. Bana göre son 10 yılın Johnny Deep'le beraber en büyük 2 oyuncusudur.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

HELE BİR FİLMİ VAR 13 YAŞINDA ÇEKTİĞİ HARİKA

Empire of the Sun

Christian Bale

Christian Bale

Süper filmdir.

Gerçekten de müthiş bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sinema sektöründe kendini bu işe adayan nadir insanlardandır herhalde. Oscar'ı da alır umarım. Gerçi DiCaprio'da da gönlüm yok değil Oscar konusunda.

di caprio aldı hocam oskarı
  • The fighter da ki oyunculugu mukemmel.Oscari hak edip etmedigi tabiki tartisilabilir farkli gorusler olur ama bence di caprio yu ya gore bir gomlek ustun bir oyuncu Bale.Di Caprio gorunusuyle ,durusuyle ,tipiyle vs. one gecmistir. yoksa sade oyunculuk bazinda dusunursem di Caprio ya hic sans tanimam Bale karsisinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Hastasıyım. Tüm filmleri arşivimde durur. Bana göre son 10 yılın Johnny Deep'le beraber en büyük 2 oyuncusudur.

fikirlerime tercüman olmuşsun
  • Oynayacağı roller için kendini şekilden şekile sokmuş gerçekten.
  • izlediğim bütün filmlerinden kötü dediğim olmadı şimdiye kadar,iyi ki varsın Bale
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.