Şimdi Ara

Christopher Nolan Koleksiyonu almağa değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi, Yıldızlararası, Başlangıç ve Prestij mükemmel. Orası tamam. Üstelik ancak indirim zamanlarında olan fiyat bu pakette de denk geliyor. Lakin Batman serisi nicedir? Bir kere korsanına meyletmiş idim, cahil zamanlarda, lakin başında sıkılmıştım. Burada hata bende olabilir, sabretmeli idim. İmdi bu koleksiyon (Christopher Nolan Koleksiyonu) altı (6) filmden oluşuyor ve fiyatı 59,99 lira, yani film başı 9,99'a denk geliyor.
    Ben ilk saydığım üç filmi ayrıca almak istiyorum, lakin fırsat var iken koleksiyon şeklinde hepsini almalı mıyım? Siz ne dersiniz? Bazı indirimler vaki oluyor beklenmeli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilesenhe -- 28 Mayıs 2019; 3:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer arşiv oluşturmak niyetindeyseniz filmler almaya değer mi diye foruma sormadan önce bir defa izleyin.

Arşive koymaya, para vermeye değer diyorsanız alıp koleksiyonunuza ekleyin.

• Bahsettiğin 3 filmi 60 TL'nin çok altında toplayabilirsen sadece o 3 filmi topla. Yok eğer toplayamıyorsan 6 film için 60 TL gerçekten para değil. Ama merak ettiğim şey DVD mi Blu-Ray mi? Blu-Ray ise fiyat çok iyi ama DVD ise bilemedim. Fiyattan dolayı sordum DVD diye mi çünkü TL'nin değeri malumunuz.
  • hocam ne demek ya nolanın batman serisi basit bir süper kahraman filmi değildir. bir kült bir yaşam tarzı
  • Christopher Nolan zamanımızın en başaralı ve döneme damgasını vuran filmler çeken yönetmen. Kardeşi senarist Jonathan Nolan'da en az onun kadar başarılı. Her ne kadar filmlerinde akıl oyunları ve beyin fırtınası oluştursa da sizin de dediğiniz gibi Batman serisi diğerleri kadar çok başarılı değil (sanırım bir ukte olarak çekilmiş, )Christopher Bale her zaman ki gibi yine döktürüyor ancak film klasik Batman filmlerine değişik bir bakış açısı oluşturmadan öteye geçmiyor bence.
    Ama yine de arşiv oluşturuyorsanız bulunmalı derim.
  • G1903K kullanıcısına yanıt
    Yıldızlararası, Başlangıç ve Prestij'i daha evvel izlemiştim. HArikulade buldum. Batman'e bir defa başlamak istedim lakin ilk başlarında, galiba zamandan olacak, sıkılıp bıraktım. Sonra çok meşhur olduğu için, bilmemedim. Sabredip izlese idim, beğenecektim belki.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hepsi 4K ve Dolby Vision.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilesenhe

Yıldızlararası, Başlangıç ve Prestij'i daha evvel izlemiştim. HArikulade buldum. Batman'e bir defa başlamak istedim lakin ilk başlarında, galiba zamandan olacak, sıkılıp bıraktım. Sonra çok meşhur olduğu için, bilmemedim. Sabredip izlese idim, beğenecektim belki.
    Batman'i beğenmemen gayet normal. Şahsen benim çok fazla canım sıkılmıştı...

• halilesenhe H kullanıcısına yanıt
    O zaman düşünmen, bu soruyu sorman hata. Al gitsin.

• Korsan film alacaksanız internetten izleyin niye para veriyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan değil. iTunes bir mağazadır. Resmi yahut yasal, meşru yani legal. Bir satış yeri. Orijinal. Vergisini veren bir yerdir. Korsana, emek hırsızlığına hayır.

• Yukarıda 4K yazdığınız için korsan olduğunu düşündüm, fiziksel ürün olarak bu fiyatlara almanız imkansız çünkü. İyi seyirler. Kesinlikle izlenmesi gereken filmler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen harika filmler çok ucuz olabiliyor. Mesela Blade Runner 5.99 Kelebeğin Rüyası 7.99 Ben Kimim 8.99 Bazı kült filmler 9.99 yahut indirim zamanlarinda öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilesenhe -- 31 Mayıs 2019; 17:37:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.