Şimdi Ara

Christopher Nolan yeni filminin senaryosunu yazmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Christopher Nolan yeni filminin senaryosunu yazmaya başladı
    Günümüzün en başarılı yönetmeleri arasında yer alan Christopher Nolan, bu hafta ilk Oscar'ına kavuştu ve başarılarla dolu kariyerinin belki de en büyük eksiğini kapatmış oldu. Oppenheimer ile gerek gişede, gerek ödül sezonunda muhteşem bir iş çıkaran Nolan, ödül sezonunun tamamlanmasıyla birlikte artık Oppenheimer'ı geride bıraktı ve gözünü geleceğe dikti. Gelen son haberler, başarılı yönetmenin bir sonraki projesini belirlediğini gösteriyor.

Hollywood içinden bilgi paylaşan güvenilir kaynaklardan biri olan Matt Belloni'nin haberine göre Christopher Nolan, bir sonraki filminin senaryosunu yazmaya başladı. Ne var ki bu filmin içeriği hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor.

Ayrıca Bkz.Christopher Nolan'ın Oppenheimer'dan ne kadar kazandığı belli oldu

Christopher Nolan'ın Bir Sonraki Filmi The Prisoner Olabilir

Geçtiğimiz yıl gelen haberler, Nolan'ın bir James Bond filmi çekmeye sıcak baktığını, hatta Bond serisini kontrol eden yapımcılarla görüştüğünü göstermişti. Ancak son duyduğumuzda bu görüşmeler tıkanma noktasına gelmişti. Bu yüzden söz konusu bu yeni projenin Bond ile bir bağlantısı olmadığı düşünülüyor.

Nolan'ın bir sonraki filmi için akla gelen ilk ihitmal ise uzun süredir yönetmenin gündeminde olan The Prisoner. Nolan, 60'lı yılların popüler bilim-kurgu dizisi The Prisoner'ı filme uyarlamak için uzunca bir süre çalışmış, ancak 2009 yılında AMC kanalının bir The Prisoner yeniden çevrimi çekmesi üzerine bu projeyi rafa kaldırmıştı. AMC'nin mini dizisinin üzerinden artık 15 yıl geçtiği için, Nolan'ın bu projeyi yeniden ziyaret edebileceği düşünülüyor. Ancak elbette bu sadece bir söylenti. Şimdilik netleşen tek şey, yönetmenin yeni filminin senaryosunu yazmaya başladığı.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2024/3/12/christopher-nolan
    Kaynak:https://variety.com/2024/film/news/christopher-nolan-oppenheimer-pay-1235938430/

• 1967 The Prisoners işlerse ilgi çekici bir iş çıkabilir belki sonunda

Valla son 3 filmin zerre ilgi çekici olmasa da koca Hollywood'da bişeyler deneyebilen nadir yönetmenlerden olman yüzünden izliyorum, eh işte diyip geçiyorum :)

En son milyonlarca insanı ne güzel cayır cayır yakmanızla "gurur" duyduk misal

• the prisoner 2009 remake ini izlemistim. cok kotuydu. ian mckellen var diye izledim baslamiskende son bolumune kadar inat ettim ama her bolumu daha bir kotu hal aldi. acikcasi 60la tarzi cryptic asiri imgesel yapimlar hic cekilmiyor. nolan farkli bir yorum katar bilemem.

• sıkacak cephane mi kalmadı anlaşılan nolan da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nolan ve bond filmimi. Saçmalamayın. Adamın dini imanı teorik fizik ve son dönem bilimsel teknolojik olaylar. Kara delik, zamanı evirme, nükleer fisyonu bitirdi; sırada ya paralel evrenler yada yapay zeka tabanlı bir film var. Hatta kuantum evreni tabanlı bişeylerde çıkabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.