Şimdi Ara

christopherle korku saatleri KANAL 666 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
38
Favori
10.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER USERNAME 666 ADLI BİR HİKAYE GELİCEK CREPPY PASTADAN CİDDEN KORKUNCA BENZİYOR
  • Valla anlamadım. İlginç şeyler yazıyor ama giriş kısmını güzel yapsaydın keşke, çizgi film sonuçta adam kişilik bölünmesi de yaşar başka bişey de. Neyi anlatmak istiyosun, subliminal falan mı var yani
  • Squidward'ün intiharından sonra yeni trend
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

bu tarz teorilerden tek mantıklı olanı rugrats'lerindir ve sen gelip saçma sapan şeyleri anlatmışsın. rugrats'leri anlat da milletin kanı donsun.

rugrats scary truth yazdım aradım creepypasta çıktı ordan hey arnolda falan geçiyorum hll knk, ekşisözlükte baktım dizinin yazarları yalanlamış angelicanın hayal ürünü olmadığını söylemiş bebelerin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Christoph, bunları gece açsan?

Zira şuan yav he he deyip geçiyoruz.

biz şimdiden açalım akşam bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 5 Ağustos 2013; 10:39:56 >
  • uplayalım bari

MERAK EDİYORUM USERNAME Yİ DENİYEN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

bu tarz teorilerden tek mantıklı olanı rugrats'lerindir ve sen gelip saçma sapan şeyleri anlatmışsın. rugrats'leri anlat da milletin kanı donsun.

rugrats scary truth yazdım aradım creepypasta çıktı ordan hey arnolda falan geçiyorum hll knk, ekşisözlükte baktım dizinin yazarları yalanlamış angelicanın hayal ürünü olmadığını söylemiş bebelerin..

evet vakti zamanında yalanladılar, bence de yalan zaten ama taşların yerine cuk diye oturması çok ilginç ve çok hoş.

@christopher smith bir de regular show ve adventure time'a da bak istersen. adventure time'da çok fazla bir şey yok ama regular show çok çok fena. bir de pokemon hakkında da çok ilginç teoriler var onları da koyabilirsin. çizgi filmdeki tek teori her şeyin ash'in rüyası olması ama oyunlarında o kadar fazla şey var ki anlatamam.

• Bu creepypasta ne is ? Hicbir videosu yokmu full hikaye sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

Bu creepypasta ne is ? Hicbir videosu yokmu full hikaye sanirim.

VAR BİR SÜRÜ AMA BULMAK ZOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Yani yontemi varsa pm atarmisin ?

• quote:

quote:

quote:

Yani yontemi varsa pm atarmisin ?

olabilir neden atmayayim
  • up
  • up
  • yeni hikaye yolda
  • quote:

BEYLER USERNAME 666 ADLI BİR HİKAYE GELİCEK CREPPY PASTADAN CİDDEN KORKUNCA BENZİYOR

csb fenaymış ilk mesaja eklemen iyi olmuş, şimdi youtube'a girip deniyorum bakalım ne olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

BEYLER USERNAME 666 ADLI BİR HİKAYE GELİCEK CREPPY PASTADAN CİDDEN KORKUNCA BENZİYOR

csb fenaymış ilk mesaja eklemen iyi olmuş, şimdi youtube'a girip deniyorum bakalım ne olacak :)

DOSTUM BENİ HABERDAR EDERSİN UMARIM
  • quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/666 adresine girip sayfayı 15-20-25-30 kez yeniledim ama hep aynı Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

böylelikle bu şehir efsaneside yalanlanmış oldu. sıradaki lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/666 adresine girip sayfayı 15-20-25-30 kez yeniledim ama hep aynı Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

böylelikle bu şehir efsaneside yalanlanmış oldu. sıradaki lütfen.

yalan diyil videosu var

• Konuyu başkası açsaydı ciddiye alırdım da seni almiyorum. Yazılara bak diyil falan, ayrıca sürekli caps lock açık yazıyorsun sanki daha çok ciddiye alınacakmişsin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Konuyu başkası açsaydı ciddiye alırdım da seni almiyorum. Yazılara bak diyil falan, ayrıca sürekli caps lock açık yazıyorsun sanki daha çok ciddiye alınacakmişsin gibi

beni ciddiye almak zorunda diyilsin

bende seni diyilim ama ciddiye almadığını bağırarak söylemeni gerektiricek neden görmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.