Şimdi Ara

christopherle korku saatleri KANAL 666

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
38
Favori
10.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkese merhaba ilk önce belirtmek isterim christopherle korku saatleri konusu attıhım destek mesajıyla geri gelmiştir

gerekli bir durumdu kapatılıcak birşey yoktu zaten herneyse bende ayrı bir hikaye konusu açmaya kararverdim

öncelikle bu konuda spam,troll mesajlar,hakaret,küfür etmek yasaktır ve bizzat şikayet edilicektir

konu şikayet edilicek bir konu diyildir yanlış yerede açılmamıştır bunu belirtmek isterim tamam

neyse hikayemize başlayalım

ilk önce ed,edd ve eddy den başlamak istiyorum

cartton networkte eskiden yayınlanan ondan önce bazı kanallara çıkan çizgi film hakkında bazı gizemler var ilk önce

eddward adlı kişi yani edd küçüklüğünde büyük bir şok geçirmiş ve norman bates gibi kişilik bölünmesi yaşamıştır

ölen annesi ve babası ölmeen önce eve küçük notlar bırakmıştır o notlarda evi temizle ders çalış gibi şeyler yazmaktadır

onlar ölünde edd inanmıyor büyük bir şok yaşıyor ve kişilik bölünmesi geçiriyor yani İŞ PSYCHOYA DÖNÜYOR

ve edd herkesten gizli notlat yazıyor annesinni ve babasının yazdığı gibi

ve işin kötüsü kendisinin diyilde annesi ve babasının yazdığını sanıyor buyrun bakın

buyrun bir kaç kanıt

BEYLER BU İŞİN İYİ TARAFI FAKAT BİRAZDAN İŞİN KANLI TARAFINA GEÇİCEZ

BİRAZDAN SİZLERLEYİZ

başlıyoruz şimdi işin kanlı tarafına geçelim

ilk önce creppy pastadan okuduğum bir hikayeyi anlatmak istiyorum

okuduğum hikayede ed,edd,ve eddy nin gizli bir bölümünden bağsediyorlardı

gerçekmi bilmiyorum çok detaya inmedim

ama ne yazdığını anlatıyim ilk önce bizim bacanaklar edwarddan söz ediyorum

transa geçiyorlar birisi tarafından sonra birbirlerini öldürmeye başlıyorlar

VE ED 3 LÜSÜ BALTAYI ALIYOR VE BOMM

ilk önce diş telli olan kızımızın diş tellerini acı vererk çıkartıyorlar ve her taraf kan gölü olyor sonra edward

kızın kafasını bir güzel yerinden söküyor

sonra herkes deliriyor ve birbirini öldürüyor mesela jimmy nazın kafasını yiyor

BUYRUN BİR KAÇ RESİM ED İN DİŞ TELLİ KIZIMIZIN TELLERİNİ SÖKTÜHÜ SAHNE

BEYLER BU RESİM BULANIK İDDİAYA GÖRE GERÇEK BÖLÜMDEN ALINMIŞ NET DİYİL

evet bir hikayemisin sonuna geldik birazdan SİMPSONLARIN HİKAYESİNE GEÇİCEM

geldik simpsonslara beyler bu hikaye gerçek ve ideolu kanıtı vardır istiyene pm dne ulaşırım

şimdi geldik simpsonlara

öncelikle simpsonlar uçak gezisi yapıyor bart uçağın camını kırıyor ve motorlara kendini kaptırıp can veriyor

sonra olayların ardından 1 yıl geçiyor

simpsonlar evde oturuyor ve fısıltı sesleri geliyor

sonra BART VE EVCİL HAYVANLARI vardı hiç bir iz yok

sonra bartın mezarlığına bir ziyaret düzenliyorlar

aman ALLAHIM bart ın cesedi mezarın üstünde !!!

bartın babası cesede bakıp sırıtıyor annesi ve aileside öyle

garip bir söz söylüyorlar

SONRA KASABA VARDI SİMPSONLARIN YAŞADIĞI

O KASABADA KİMSE YOK

BİRŞEY FARK ETTİM SONRA

simpsonların tüm ölenlerin cesetlerinde bir tarih yazılıydı

çoğu 1989 dan sonra görülmemişti hatta kabada olmayanlar bile vardı

isimleri yazıyordu sonra garip birşey fark ettim

HEPSİNİN ÖLÜM TARİHİ BİRBİRLEYİRLE AYNI

BEYLER USERNAME 666 ADLI CREPPYPASTADAN BİR HİKAYEYE GEÇTİK

bu andan itibaren alıntıdır
    Youtube.Şarkı dinlemeyi ve videolar izlemeyi çok severim.Bu yüzden benim için en ideal site youtube.Ayrıca korkuyuda severim.Çoğu korku filmini izlemişimdir.O gün Youtube ana sayfamda gezinirken bir videoya rastladım.Adı ''Username:666'' idi.Korkunçdur ve benim seveceğim türdendir diye düşünüp videoya girdim.Bir adam bilgisayarının videosunu çekiyor.İlk önce not defterine ''bu videoyu izliyorsanız ölme tehlikeniz vardır''diye bir yazı yazıyor.Ama ben takmadım çünkü çoğu korku videolarında bu tür yazılar yazar.Youtubeye girdikten sonra www .youtube.com/'dan sonraki herşeyi siliyor ve /'dan sonra gelen yere ''666'' rakamını yazıyor.Sonra enter'e basıyor ve gidiyor.Fakat gittiğinde ''Bu kullanıcı yotube'nin telif haklarını ve kurallarını çiğnediği için kaldırılmıştır.'' yazısı çıkıyor.sonra ''diğer videolar ve sevebilceğiniz videolar bölümü çıkıyor.Adam sayfayı yenilemeye başlıyor.15-20 kere sayfayı yeniledikten sonra Youtube yazısı garipleşiyor ve arka plan kırmızı oluyor.Tekrar yeniliyor ve arka plan siyah-kırmızı arası bir renge bürünüyor.O daha fazla video yerindeki videolar artık bembeyaz görünüyor ve üstlerinde 666666666666666 yazıyor.Tekrar yenilediğinde ise...Artık 666 diye bi kullanıcı ortaya çıkıyor.Youtube iyice garipleşiyor ve birkaç video beliriyor.Tıkladığınızda ise Garip desenler hareket ediyor ve arkadada sinir bozucu bir müzik çalıyor.videonun saniyesi 0 fakat hiç bitmiyorda durmuyorda.Diğer videoya geçtiğinde ise İki tane kırmızı el bi kadın suratına uzanıyor ve arkada rahatsız edici sesler duyuluyor.El sürekli kadının suratına gidip geliyor.Sonra Adam youtubeden çıkmaya çalıştığında çıkamıyor.geri sekmeside işlemiyor.Sonra video bitiyor.Bittikten sonra bende bunu denemek için çıktım ve adamın yaptığı şeyleri uygulayıp en son girdiği videoya girdim.Tam ekrana alıpsesi açtıktan sonra izlemeye başladım.Ama hep aynı şeyler oluyordu.El kadına uzanıp geri gidiyordu.Sıkılıp çıkmaya çalıştığımda ise videodan çıkamıyordum.bilgisayarı kasadan kapatmaya çalışınca bilgisayardan kanlar akmaya başladı.Ama bunlar gerçekten kandı.Bilgisayardan masama süzülüyordu.Ben sandalyeden kalkıp annemin yanına mutfağa koştuğumda gördüklerim karşısında şok olmuştum.Kıpkırmızı ve boynuzları olan bir adam annemin boğazını sıkıp boğuyordu.Annemin ağzından kanlar akmıştı.Ama göründüğü kadarıyla annem ölmüştü fakat adam sıkmaya devam ediyordu.Ben adama dokunduğumda ise Adam kan olup yere döküldü.Polisi aradım ve olanları haber verdim.Babam polislerle birlikte eve geldi.O arada bilgisayara baktığımda ise bilgisayar kapanmış ve ne masada nede bilgisayarda kan kalmıştı.Annemin cesedi morga götürülüyordu ve babamla ben evde yanlız kalmıştık.Uyumaya gittiğimde çok başım ağrıyordu ve midem bulanıyordu.Sürekli o videodaki sesin melodisi kulaklarımda yankılanıyordu.Sabah uyandığımda çok garip bir rüya görmüştüm.Annemi boğan adamın yüzünü görüyordum.Ama sadece bana bakıp bağırıyor gibi duruyordu.Bütün rüyalarım böyle geçiyordu.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Isaac odasında kendini asmış ve kolları jiletle kesilmiş bulundu

yeni hikayeye geçtik

hikayenin adı

eyeles jack(gözsüz jack)

Kardeşim Edwin ile taşınalı 1 hafta oluyor.. Evimiz mühürlendikten sonra, eşyaları yerleştirmeyi bitirdim. Edwin taşınma fikrimi beğenmişti, 10 yıldır bir birimizi görmemiştik, Gerçekten çok heyecanlanmıştım.1 Hafta sonra sabahleyin, dışardan hışırtı sesleri geliyordu.. Bunun bir rakun olduğunu sanmıştım ve umursamayıp uyudum. Ertesi sabah Edwine bunu söyledim Edwin'de onayladı.

Sonraki gece nasıl oluyorsa penceremin hızlı bir şekilde açıldığını duydum, Hemen odaya fırladım ve etrafa baktım fakat hiç bir şey görmemiştim. Ertesi gün, Edwin Beni görünce kahvesini düşürdü. En yakın aynanın yanına gidip kendime baktım. Sol yanımda büyük bir bıçak izi vardı.

Hastaneye hızlıca yetiştiğimde doktor bana uyur-gezer olduğumu söyledi. Fakat sonra benim kanımı donduracak bir şey gösterdi. T-Shirt'ümü gösterdi ve üstünde böbreklerimin olduğu tarafta kesikler vardı.
    "Sen nasıl oluyorsa sol böbreğini kaybettin. Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrimiz yok. Üzgünüm Mitch."
    Sonraki gece benim kırılma noktam.Gece yarısında, Gerçekten korkunç bir görüşüm vardı.Siyah kapişonlu ve karanlık mavi bir maskeli burunsuz veya ağızsız bir varlıkla yüz yüze bakışıyorduk.Beni korkutan şey bu varlığın özü yoktu. Sadece boş, siyah oyuk. Varlığın göz çukurlarında siyahlık vardı. En yakındaki kamerayı yakalayıp bir fotoğraf çektim. Suratını teklemeyi durdurdum ve koşmaya başladım,Cüzdanımı aldım. Paraya ihtiyacım olucaktı.Kardeşimin evinden koşarak kaçtım.
    Kendimi bilinçsiz bir şekilde hastanede buldum.Doktorum içeri girdi.
    "Bir İyi ve bir kötü haberlerim var Mitch.. İyi haber; Minör yaralanmaların var ve ailen seni almaya geliyor.. Kötü haber; Kardeşin bir.. şey tarafından öldürüldü.. Üzgünüm."
    Ailem beni Edwin'in evine pılı pırtımı toplamam için gönderdi,Odama girdikten sonra.. Korktum. Fakat sakin kalmaya çalıştım.Kameramı aldım sonra ablumlerimin arasında ölü bir insanın fotoğrafı vardı.Holün ilerisinde Edwin'in bedenini buldum ve yanında yatan küçük bir şey vardı.O şeyi aldım ve ailemin arabasına girdim.Ve o şeye baktım.. Ve kustum. Tuttuğum şey yarısı yenmiş ve çalınmış böbreğimdi.. Ve üstünde siyah bir madde vardı.
    SON

O SİYAH ŞEYİN RESMİ

YENİ HİKAYE.

regular show

beyler regular show çizgi dizisine dikkat çekmek istiyorum

şu paragraftan itibaren alıntıdır

Youtube’ta geziniyordum.Birden karşıma bir video çıktı. REGULAR SHOW LOST EPISODE yazıyordu.Bilgisayarım kastığı için Youtube Video Dönüştürücüden indirmeye başladım. %1o…… %3o ……..%5o …….%7o……ve %1oo yükleme tamamlandı.Videoyu açtım. Aynı zamanda kolamı yudumluyordum. Görüntüler net değildi. Hatta net değil demek yetersizdi. Arada sırada beyaz çizgiler gidip geliyordu. Anlaşılan televizyon, bilgisayar gibi bir kaynaktan kamera ile çekilmişti.Birden Mordecai ve Rigby gözüktü.Her zamanki gibi oyun oynuyorlardı.Ama daha korkunçtular.Transa geçmiş gibiydiler.Kapalı bir odadalardı ..Odanın bir diğer köşesinde Pops belirdi.Kızgındı.O da bir sandalyeye bağlanmıştı.Ağzı, yüzü kan içindeydi.Bir yanda Kas Adam’ın (Muscle Man) cesedi belirdi. Kanlar o kadar gerçekçiydi ki bir anda çığlık attım. Pops’ın karşısında beyaz maskeli bir adam vardı. Ona “Çabuk diğerlerinin yerini söyle! Yoksa Mordecai ve Rigby gibi transa düşersin” dedi.Pops ise “Canın cehenneme serseri” dedi.O anda yüzüne büyük bir tokat attı beyaz maskeli katil.Her yerden kanlar süzüldü midem bulanıyordu artık.Videoyu 5 dakika ileriye aldım.Bu sefer hepsi (Mordecai, Rigby,Benson, Pops,Kas Adam,Skips, Çak Beşlik Hayalet) bir şeyin üstünde dönüyordu bir tür dini şarkı söyleyerek. Taptıkları şeyi gördüm. Bu maskeli katildi! Maskesini çıkardı. Ve içinden tek gözlü üçgen biçiminde bir yaratık belirdi. Odanın her bölümünde masonik simgeler vardı.Sanırım bu bölüm bu yüzden yasaklanmıştı. Fazla 25.kare içerdiği için. Daha sonra transa düşmek üzere olduğumu hissettim “Esc” tuşuna bastım ama birden ekran karardı.Hâlâ o dînî şarkı çalıyordu.Beni şeytanın tarafına çekmeye çalışıyorlardı.Kapıyı açmayı denedim kilitliydi.Camdan atlamayı denedim o da açılmıyordu. Sonra havasızlıktan bayıldım. Uyandığımda hastanedeydim. Benim 5.kattan atladığımı söylediler ama ben gördüklerimden emindim

beyler daffy mp4 ekleniyor bu yer alıntıdır

Daffy.mp4 -Burc
    Merhaba.Benim adım David.Size "Daffy" ye yada "Daphne" e neler olduğunu anlatıcağım.
    O babamın arkadaşıydı, ve çok sık bir şekilde görüyordum.26 yaşındayım,fakat ne hatırladığımı size söyleyeceğim.Ben Daphne ile tanıştığımda 8 yaşındayım.Gerçekten güzel görünüyordu..Her Cuma sabahı saat 5'de babamı ziyaret ederdi.Oturma odasında oturup iş konuşurlardı.. Kızın her hafta ruh halinin değişmesi ilgimi çekti.İlk hafta gerçekten mutlu ve normal bir insan gibiydi.Nasıl oluyorsa.. Aylar sonra, daha mutsuz ve daha sinirli olmaya başladı.Babam ile saçma salak düşünceler ile tartışmaya başladı.Bir gün,kadın yanıma geldi ve güzellik ameliyatı olmak istediğini söyledi.Babam ona ameliyata ihtiyacın olmadığını söyledi,fakat Daphne ne dediğini umursamadı bile.
    Sonraki gün, ortalıkta hiç yoktu.Babam endişelenmeye başladı.Ben umurasmıyordum,çünkü bu kadınıda hiç sevmiyordum. Her seferinde bizi ziyaret ettiğinde oturma odasında otururduk ve bana doğru bakıp gülümserdi, bir tür nefret gülümsemesi..

Herneyse, Babam Daphne'nin evine gitti.Ve geri döndüğünde, Daphne'nin ölü olduğunu söyledi.Şok oldum, çünkü bunu beklemiyordum.Nasıl öldüğünü sordum.
    "Cam parçası ile boğazını kesmiş"
    Şimdi gerçekten şok oldum.Niye böyle bir şey yapmış olabilirki?
    Onun intiharının nedenini araştırmaya başladım.
    Ondan sonraki gece,koltuğumda uyandım.Gözlerimde bir tür acı hissettim.Bunun bir tür yorgunluk belirtisi olduğunu düşündüm.Penceremde birisinin olduğunu fark ettim.Ayağa kalkıp kim olduğuna baktım. Bu bir suratdı.Daphne'nin suratı.

Suratı,çok değişikti.Gözleri yuvarlaktı,normal göz değil kaşları dümdüzdü.Yanaklarıda şişmişti.
    Işıkları açmak istedim, ama döndüğümde butonun yanında duruyordu.Bana her ziyaret edişinde yaptığı gibi gülümsedi.Panikledim,Düştüm.Kızın çıplak bedeninden sürünerek kaçtım,fakat sadece güldü.Korkumdan kaybettim.
    Son duyduğum şey cam kırığı sesi.
    Haftalar sonra,babam eve geldi ve bir kutu Daphne'nin fotoğrafları vardı.Çok korkmuş gibi görünüyordu babam.Kutuyu açtım ve resimlere baktım.
    O odamdakiyle tamamen aynı görünüyordu.
    Fotoğrafların detaylarına baktım.Garip olanlar ise bu fotoğraflar Daphne'nin ölümünden sonra çekilmiş olmaları.
    Bu fotoğrafları gördükten sonra, Her gözlerim bir yere daldığında geliyor. Hap almadan uyuyamıyorum artık. O benim hayatımı yok etti.İnanın ama inanmayın.O öldü,sonsuza dek,fakat kurbanlarının kafasında hala yaşıyorlar.

VE FİNALE GELDİK O MEŞHUR FOTORAFIMIZ

EVET BUGÜN NE KADAR GÜLDÜNÜZ ?

BEYLER SMİLE DOG GELDİ

SMILE DOG / (GÜLEN KÖPEK)

Smile.dog'un hikayesi kkasik bir gerilim hikayesi gibi aslında. Amatör bir yazar bu olayı yaşamış bir kadından alarak yazıyor. Konuşmaktan öte, kadın kendisini odaya kilitliyor. Ağlıyor ve uyumadan kabuslar görüyor ve diğer problemler. Bu olayların düğüm noktası aslında sadece bir resim içeren disket. Ve bu resim... Smile.dog

Bu resmi görenlerde delilik meydana geliyor ve hiçbir internet sitesinde bu resmin orjinal hali yok. Sadece orjinal Smile.Dog resmi bu etkiyi yaratabiliyor. Ölüyü dahi diriltebiliyor. Bu lanetten kurtulma imkanı da bu resmi paylaşmak. Evet, email veya sosyal medya yoluyla. Bazı efsanelere göre resim paylaşıp azad edilme yöntemi şeytan tarafından bulunup ilk önce şeytanın resmi ile ortaya çıkmıştı.

2007 yazı Mary E. ile röportaja gittim. 15 yıldır kocasıyla röportaj için görüşüyordum. Mary sonunda kabul etti. Bundan önce de röportajlar yapmıştım. Chicago'da röportaj yapmayı amaçlıyorduk. Ancak ben geldiğimde son anda röportaj yapma fikrini değiştirdi ve kendisini odaya kilitledi. Onu kapıda dinliyor ve dediklerini not alıyordum.

Mary'nin söyledikleri dikkatimi çekmişti, göremesem bile. Onun sesinden ağladığını anlayabiliyordum. Ancak ağlama sesi sanki kabusunda ağlarmış gibiydi. Kocası Terence geldi ve özür diledi. Evden çıktım ve aklıma takılan şey bununla ilgili araştırmalar yapmaktı.

Mary, Chicago bazlı bir forumun adminiyken ilk defa Smile.dog ile karşılaşmıştı. O ve Terence beş aydır evlilerdi. Mary o resmi gören 400 kişiden sadece biriydi ve konuyla ilgili tek konuşandı. Devamı anonim veya... Ölmüştü.

2005 yılında onuncu sınıftaydım. Smile.dog en büyük ilgi alanım olmuştu. Mary en çok bilinen Smile.dog (ya da diğer adıyla Smile.jpg) kurbanıydı. Benim ilgimi çeken tek şey ise bu konuda belirgin bir kanıt kaybı olmasıydı. Bazı insanlar bunun sadece bir şaka olduğunu düşünüyorlardı.

Normaldi. Çünkü her şey bir resim dosyasından ibaretti. Bu resimler daha sonra internette 4chan gibi sitelerde yayılmaya başladı. Ancak hiç birinin orjinal Smile.jpg gibi etkisi yoktu.

Ne Smile.jpg ne de Smile.dog Vikipedi'de geçiyordu. Hatta Smile.jpg hakkında 2girls1cup veya hello.jpg gibi şok siteleri bile siliniyordu.

Bu resimle karşılaşmak artık bir internet efsanesi olmuştu. Mary'nin hikayesi özel değildi. Bu günlerde Smile.jpg'nin Usenet'in ve hackerların elinde olduğu söyleniyor.

Hatta söylentiye göre 90'ların ortasında aynı resim ile "GÜLÜCÜK!! TANRI SENİ SEVİYOR!" ile beraber internette yazı geçtiği bile söyleniyor. Ancak böyle bir link günümüzde bulunmuyor.

Bu resmi gören herkes resmi aynı tanımlıyor: Köpeğe benzer bir yaratık (Siberya Husky'si gibi) ve kamera flaşı ile aydınlatılmış, karanlık bir odada oturuyor. Tek arkaplan detayı ise insan eli izi şeklinde kan lekesi. El bomboş. Ön planda olan ise köpeğe benzer yaratık. Büyük bir sırıtış, iki ön diş çok beyaz, çok düz, çok keskin ve insan dişine benziyor.

Ve evet. Bunlar resmi hemen gördükten sonra gelen tanımlamalar. Bu resmi gördükten sonra her gün belirli saat dilimlerinde görüntü sendromları yaşıyorlar ve bu resim akıllarında vanlanıyor. Hatta çok yaygın bir kabusa kadar gidiyor. Bunlar terapi ile düzeliyor. Ama bir yere kadar.

Yaklaşık bir sene sonra. Mary E. bana şu epostayı gönderdi. Mart 2008'in başına yakın bir zamanda

DEVAMI BEYENİLİRSE GELİCEK

ALINTIDIR.

beyler smile dogun resmi olduğuna dair söylentiler var örnek bu mesela

http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/164/5/c/smile_dog___original___by_metaknightlucario-d3itmdj.jpg

YENİ HİKAYEYE GELDİK

şimdi hikaye 1925 te bir operamı bilmiyorum bir salonda geçiyor

anladığım kadarıyla neyse salon cayır cayır yanıyor her yer dökülüyor

sonra orayı temilzemek için ekip yolluyorlar

bir zamansonra yukarda bir kızın ona baktıhını görüyorlar

kızın fotorafını çekiyorlar ve yayınlıyorlar

ben photoshop sanıyorum pek emin konuşmucam

BUYRUN RESİM

BEYLER YENİ HİKAYE
    Köken
    Help ME.scr değişik bir animasyondur ve scratch animasyon programı ile yapılmıştır.Animasyonun yaratıcısı bilinmiyor,bir çok insan animasyon banlandıktan sonra tekrar tekrar upload etmiştir.
    Bu animasyonun bilinen tek bir yeri var, scratch in websitesinde yer alıyor, Bu linkde var;http://scratch.mit.edu/projects/2963580/ . Banlanmadan önce izleyen bir avuç insan var,ve bende o kişilerden biriydim.
    Animasyon bir "Scratch" kedisiyle başlıyor, gözleri siyah olan ve kanıyan bir kediydi,Elinde bir bıçak vardı ve kedileri öldürüyordu.Kısa süre sonra,bir hayalet belirdi. Bu Uboydı Yume Nikki'den.
    Bu ürkütücü bölüm değildi,Bazı söylentilere göre insanlar bu animasyonu izledikten sonra kafayı bu animasyona taktıkları söyleniyor, sonra yataklarında ölü bulundukları söyleniyor ayrıca Bilgisayarının Background'u Uboa nın resmine dönüşüyor.

LAVANTA KASABASI GELDİ

LAVENDER TOWN SYNDROME / LAVANTA KASABASI SENDROMU

Lavanta Kasabası Sendromu (bazı yerlerde adı "Lavanta Kasabası Melodisi" veya "Lavanta Kasabası İntiharları" diye de geçer) 7-12 yaşlarında çocukların Pokemon Green ve Blue'nun beta versiyonunda karşılaştıkları birşeydi, 27 Şubat 1996'da.

Anlatılanlara göre bu sendrom oyunda Lavanta Şehri'ne ulaşan çocuklarda görülüyor, bu kasabanın müziği diğer müziklerin aksine daha ürkütücü ve yüksek frekanslı sesler içermekte, bu frekans yüzünden de bu sesleri sadece kulakları yeterince gelişmeyen çocuklar duyabiliyor.

Bu melodi yüzünden, çocuklar intihara kalkışıyor veya beyinlerinde kalıcı hasarlar ile hayatlarını sürdürüyorlar. İntihara kalkışan çocuklar kendilerini ya asıyorlar, ya da yüksek bir yerden atlayıp yaşamlarına veda ediyorlar. Bazıları ise gecenin belirli saatlerinde lanetli baş ağrılarının ızdırabını çekiyorlar.

Lavanta Kasabası, aslında bu noktada oyunda görülenden çok daha ilginç bir bakış açısına sahipti, Bu olay daha ilk pokemon oyununda görülmüştü. Lavender Kasabası melodisi kazasından sonra oyun yapımcıları bunun gizlice farkına varmışlar ve bir dahaki versiyonlarda bu frekansı düşürmüşlerdi.

2010 yılında Lavanta Kasabası'nın grafik analizinin yapılması için özel programlar kullanıldı. Tespit edilen şey ise ses dosyasının sonundaki bilinmeyen Unown pokemonlarıydı. Buradaki ironi ise Unown pokemonları Pokemon serisinin ikinci jenerasyonuna kadar yoktular (Gold versiyonu, Silver versiyonu ve Crystal versiyonu.) Unownların dedikleri çevrildiğinde ortaya "HEMEN BURAYI TERKET" kodu ortaya çıktı.

Oyunun ilk beta versiyonunun test için çocuklara dağıtıldığı söylenmişti. Acaba gerçekten öyle miydi?

Lavanta Kasabası Melodisi:

KANAL 666 GELDİ
    (ALINTIDIR)

Channel 666 (666.Kanal)
    Yazar:Efe Aytekin -Burc

Bir yaz akşamı...hararetli ve bunaltıcı.Evde yanlızdım.Bilgisayar oynuyordum.Annemler düğüne gitmişlerdi ve beni evde bırakmışlardı.Bilgisayar oynamayı severdim fakat bilgisayardan bir süre sonra sıkıldım ve televizyon izlemeye salona gittim.Televizyonumuzda gerçekten çok kanal vardı.Hepsini gezememiştim bile.Aklıma bütün kanalları teker teker gezmek geldi.Gezmeye başladım.
    10,20,50,90,200,400,600,650...Kanalların hepsinde reklamlar vb.şeyler vardı.hepsi sıkıcıydı.666.Kanala gelene kadar.Kanal bir müzik kanalına benziyordu ama biraz garipti.Sağ köşede yazar ve şarkı adı yazıyordu ama bunlarda bir gariplik vardı...
    Yazar:Clomph
    Şarkı adı:Death Time
    Şarkı adına bakılırsa metal bir müzik diye tahmin ettim.Clomph diye bir şarkıcıyı daha önce duymamıştım.Neyse.Dinlemeye başladım.Şarkı başladığında kıvırcık sarı saçlı küçük bir kız bir melodi söylüyordu.Ama kızın gözleri içine çöküktü ve ağzıda simsiyahtı.Korkmaya başlamıştım.Hemen 667.kanala geçmek için ''ileri''tuşuna bastım fakat ekranda bir kutucuk belirdi ve kutucukta ''You can't Run.'' yani ''Kaçamazsın'' yazıyordu.Hiçbirşey yapamıyordum.Ne televizyonu kapata biliyordum nede sesi kısabiliyordum.Ve melodi bitti,sözler başladı...

Bir,İki,Senin için geldi,
    Üç,Dört Kapını iyi ört,
    Beş,Altı Yanından ayırma bıçağı,
    Yedi,Sekiz Etrafına iyi bak deriz,
    Dokuz,On Bu senin için son.

Gözlerimden yavaşça yaşlar süzüldü.Ellerim titriyordu.Bir anda kapı gıcırtısı sesi duydum.Ev kapısına baktığımda açılmıştı.Hemen mutfağa koşup elime bir bıçak aldım.Bir anda vazo devrildi.Vazonun yanına baktığımda birşey yoktu.Kafamı hızlıca çevirerek etrafa bakınıyordum.Televizyon bir anda kapandı ve Salonun kapısının karşısında birşey belirdi.Bir insana benziyordu ama değildi.Ağzı kocamandı,Kulağıyla birleşmiş dev halka küpeleri vardı,Yılan gibi gözleri vardı ve keldi.Açıkcası çok korkunçtu.Bir anda etraftan kayboldu.Sonra yanımda tekrar belirdi.Bıçağını göğsüme sapladı ve çevirdi.Sonrasında hastanede uyandım.Göğüsüm sarılıydı.Annem yanıma geldi ve ne

olduğunu sordum.Bıçaklanmışım.Gördüklerim rüya değilmiş.Salonun duvarında bir yazı bulmuşlar.''Henüz çok gençsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 22 Ağustos 2013; 18:25:50 >

• ilk konunun linkini atsana

bu arada takipteyim
  • 2 yayın geliyor şimdi
  • İyi devam ed bagalim ,takipteyim

Edit :Sardı devammm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Techonup -- 5 Ağustos 2013; 11:22:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severim böyle şeyleri

Edit : Güzeldi . 666 hikayesinde annemi biri boğuyorduyu okuduğumda Zebaniyi yedik sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBalotelli45 -- 5 Ağustos 2013; 16:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

beyler herkese merhaba ilk önce belirtmek isterim christopherle korku saatleri konusu attıhım destek mesajıyla geri gelmiştir

gerekli bir durumdu kapatılıcak birşey yoktu zaten herneyse bende ayrı bir hikaye konusu açmaya kararverdim

öncelikle bu konuda spam,troll mesajlar,hakaret,küfür etmek yasaktır ve bizzat şikayet edilicektir

konu şikayet edilicek bir konu diyildir yanlış yerede açılmamıştır bunu belirtmek isterim tamam

cartton networkte eskiden yayınlanan ondan önce bazı kanallara çıkan çizgi film hakkında bazı gizemler var ilk önce

eddward adlı kişi yani edd küçüklüğünde büyük bir şok geçirmiş ve norman bates gibi kişilik bölünmesi yaşamıştır

ölen annesi ve babası ölmeen önce eve küçük notlar bırakmıştır o notlarda evi temizle ders çalış gibi şeyler yazmaktadır

onlar ölünde edd inanmıyor büyük bir şok yaşıyor ve kişilik bölünmesi geçiriyor yani İŞ PSYCHOYA DÖNÜYOR

ve işin kötüsü kendisinin diyilde annesi ve babasının yazdığını sanıyor buyrun bakın

buyrun bir kaç kanıt

BİRAZDAN SİZLERLEYİZ

Önceki konunu okudum tamami alintiydi. Link vermiyorum sayfanin ama alinti diye yazsaydin iyiydi.

• Biraz hizli olursan iyi olur yatma vaktim geliyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip

• Hocam birde biraz özen göster şu yazdıklarına ya
  • Önlerden + Takip
  • Merak ettim, takip

• takip.
  • Bunu ilk defa duyuyorum asıl teori yani benim bildiğim Edd'lerin ailesi değil bütün kasaba yani çocuklarda dahil olmak üzere hepsi ölüdür. Ed edd and eddy Purgatory veya Dead Theory diye aratıp daha çok bilgi alabilirsiniz.
  • Takip

• up çekelim

SİMPSONS lar geliyor beyler
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

beyler herkese merhaba ilk önce belirtmek isterim christopherle korku saatleri konusu attıhım destek mesajıyla geri gelmiştir

buyrun bir kaç kanıt

BİRAZDAN SİZLERLEYİZ

başlıyoruz şimdi işin kanlı tarafına geçelim

ilk önce creppy pastadan okuduğum bir hikayeyi anlatmak istiyorum

okuduğum hikayede ed,edd,ve eddy nin gizli bir bölümünden bağsediyorlardı

gerçekmi bilmiyorum çok detaya inmedim

ama ne yazdığını anlatıyim ilk önce bizim bacanaklar edwarddan söz ediyorum

transa geçiyorlar birisi tarafından sonra birbirlerini öldürmeye başlıyorlar

VE ED 3 LÜSÜ BALTAYI ALIYOR VE BOMM

ilk önce diş telli olan kızımızın diş tellerini acı vererk çıkartıyorlar ve her taraf kan gölü olyor sonra edward

kızın kafasını bir güzel yerinden söküyor

sonra herkes deliriyor ve birbirini öldürüyor mesela jimmy nazın kafasını yiyor

BUYRUN BİR KAÇ RESİM ED İN DİŞ TELLİ KIZIMIZIN TELLERİNİ SÖKTÜHÜ SAHNE

BEYLER BU RESİM BULANIK İDDİAYA GÖRE GERÇEK BÖLÜMDEN ALINMIŞ NET DİYİL

evet bir hikayemisin sonuna geldik birazdan SİMPSONLARIN HİKAYESİNE GEÇİCEM

dostum tam kafa yapımdasın sinema konusunda , arkadaş olalım mı ?

• Biraz daha özenli yazarsan ne yazdığında anlaşılır.
  • beyler POKEMON YASAKLANAN BÖLÜMLERİNE GEÇİCEZ ŞİMDİ
  • Cadılar Bayramı özel bölümü gibi bir şey izlemişsindir.Yapılır bunlar gayet normal

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.