Şimdi Ara

Chroma key Yesil Perde ariyorum, nerden bulurum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
17.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

Muthis olmus, iste bu. Ihtiyacimiz olan bu, koca forum kimse video namina birsey paylasmiyor. Ellerine saglik. Hele ki o uydunun cevresel sesle gelisi cok iyi olmus.

Valla sağlam bir kameram olsaydı şahane birşeyler yüklerdim ama yok = P Önceki bir konumda kısafilm öykümüzü anlatmıştım burada. Kışın bir arkadaşımla kısafilm çekeceğiz, senaryo ve organizasyon bana ait, senaryoyu ben yazıyorum = P Buraya kamera önerisi almak için girmiştim ama baktım istediğim türde kameralar çoook pahalı bende beklemeye karar verdim ve ne olsun = P ortağım yurt dışından 18-55MM Canon EOS 550D getirtti = P Hemide 900dolara ve sıfır = ) Kısafilmi onunla çekeceğiz ve pekçok yarışmaya katılacağız, İnşallah. Şimdi senaryoyu geliştiriyorum. Bu videoyu da Samsung I8910 telefonumla çektim ; ) Nereden nereye = )

• @amiralhack,
    Senden ilham aldim bende yesil gramafon mudur nedir o kartonlardan aldim, denedim denedim olmuyor bir turlu. Acaba dedim benim surumde bir sorun var? Sonra internetten yenisi cikmis mi bir bakayim dedim, cidden cikmis. Sony Vegas Pro 10.0a indirdim, bu sefer oldu. Benim Sony Vegas Pro 9.0e'nin Chroma Keyer'inda sorun varmis demek ki.
    Sony Vegas Pro 10.0a yi indirip denemek isteyenler icin adres;
    http://www.sonycreativesoftware.com/download/updates/vegaspro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 11 Ekim 2010; 13:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

@amiralhack,
    Senden ilham aldim bende yesil gramafon mudur nedir o kartonlardan aldim, denedim denedim olmuyor bir turlu. Acaba dedim benim surumde bir sorun var? Sonra internetten yenisi cikmis mi bir bakayim dedim, cidden cikmis. Sony Vegas Pro 10.0a indirdim, bu sefer oldu. Benim Sony Vegas Pro 9.0e'nin Chroma Keyer'inda sorun varmis demek ki.
    Sony Vegas Pro 10.0a yi indirip denemek isteyenler icin adres;
    http://www.sonycreativesoftware.com/download/updates/vegaspro

Müjden için teşekkürler = ) Ben yukarıdaki videoyu Sony Vegas Pro 9.0e'de yaptım. Ama doğru ayarı tutturmak için biraz çalışmak lazım ; )
    Şimdi ben de SVP 10'u indiriyorum. Tabii artık işler daha da kolaylaşmıştır. Bence Sony Vegas'ın tek eksiği After Effects'deki Track Motion olayını yapamayışı, inşallah yeni sürümde bunu koymuşlardır, bir bakalım neler var = P

• quote:

Orijinalden alıntı: amiralhack

Önceki mesajımda da dediğim gibi; bir adeta Sony Vegas, bir adet Kuru Uhu, bir adet makas, bir adet Kırtasiyeden Mavi Karon ve de bir adet Kendi Elim'le ( = P ) yaptığım çok basit amatörce bir BlueScreen çalışması ; )
    Arkafontta perde olarak karton kullandığımdan ve nesneler perdeye aşırı yakın (5-10cm) olduğundan dolayı nesnelerin kenarlarında hafif mavimsilik oldu, artık Olacak O Kadar = )

Bu arada ilk kez Vimeo'ya video yükledim = ) Test Videosu:http://www.vimeo.com/15711902

@amiralhack
    Valla çok saol videon çok yardımcı oldu :D

• Photoshop dışında hangi ücretsiz program ile fotoğrafların arka planını silebilirim (yeşil veya gri arka plan)
  • South Korean kullanıcısına yanıt
    Mesela hangi özel video siteleri var ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.