Bildirim
Chrome 5+1 sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
PRO100TECHyoutubeGoogle Chrome 5.1 Channel Sound Fix "surround sound"https://www.youtube.com/watch?v=hEbJsrg8HbM
Daha önce başıma gelmedi ama youtubeden ingilizce arama yaparken karşıma bu çıktı. Bir dene istersen belki işe yarar
-
denedim ne yazık ki bunlar işe yaramıyor :( -
Benim bildigim ne youtube nede chrome 5.1 destekli edge destekliyor diye biliyorum ama onunla netflixe girince 5.1 alamiyorum illaki app ile girilecek ancak oyle 5.1 oluyor ayrica boyle bir ozellik olsaydi ozellikle belirtirlwrdi diye dusunuyorum var oldugu halde soylemiyorlarsa oda ayri bir gariplik -
chrome u silmeden önce tüm hoporlorlerden ses geliyordu dagıtıyordu. ayarlamıştım. ama silip yükleyince eski haline döndüquote:
Orijinalden alıntı: burakdc
Benim bildigim ne youtube nede chrome 5.1 destekli edge destekliyor diye biliyorum ama onunla netflixe girince 5.1 alamiyorum illaki app ile girilecek ancak oyle 5.1 oluyor ayrica boyle bir ozellik olsaydi ozellikle belirtirlwrdi diye dusunuyorum var oldugu halde soylemiyorlarsa oda ayri bir gariplik -
Tum hoperlorlere ayri ayrimi ses geliyordu yoksa tum hoperlorlere ayni sesmi geliyordu. Eger ayni ise bu gercek 5.1 degildir genisletilmis stereo sestir -
Chrome browser 5.1 sesi desteklemez.Netflix bile açsan 5.1 vermez .Orjinal uygulamalar ses destekler.2.1 ses sistemi yayarak 5.1 gibi dağıtır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X