Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Oyun Oynarken ( 1-1.5 Saat Sonra ) Kilitlenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Oyun oynarken bilgisayarım 1.5-2 saat sonra kilitleniyor. Sadece Resetleyince düzeliyor. Memtest ile ramleri test ettim sorun yok. Ekran kartı hem rx 460 hem r9 280x ile denedim gene aynı problem oluyor.Darboğaz yok bu arada. Isınmada mevcut değil.Oyunda işlemci 45 e geliyor en fazla. Prime95 ile de sıktım biraz 54 ü geçmedi.

Amd FX 8320
    MSI 970 Gaming Anakart
    Corsair 4X4 Gb Ram ( Ramler Aynı Marka ve Model )
    Samsung 250 GB SSd
    Ekran kartı hem Sapphire Rx 460 da hem Msi R9 280x de denedim.
    Power Silverstone Strider 700w Bronze
    İŞlemci Soğutucusu Corsair H110i GTX

Edit : Sorun çözüldü. Sorun PCI Ethernet kartıyla alakalı sanırım. Kartı söküp oynadığımda hiç problem yok. Kart takılı iken kilitlenme devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 24 Mayıs 2019; 14:52:55 >

• Yardım edebilecek varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınız çok ısındığı için yapıyor olabilir. CoreTemp gibi yada aida64 gibi ısı ölçen program ile oyun oynadıktan sonra bilgisayarınız kapanmak üzereyken ısı ölçümü yapabilir misiniz?
  • Muhtemelen ısınma problemi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Isınma sorunu olmuyor demissiniz. Benimde başıma gelmişti bir olay kurtulamadım bi türlü bazen 1 dk sonra bazen 1 saat sonra öylece kalıyordu pc. Baska bi windows 10 indirdim onu yükledim ve güncelledim şuan sorun yok.

Buradaki yöntemleri yapınca 1 2 gün düzeliyordu fakat yine oluyordu sizde takip edebilirsiniz.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Sorun ısınmadan değil hocam ısıları takip ediyorum. Windows 7 kullanıyorum bu arada.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Bende ısıdan olmadığını destekliyorum zaten. Windows 10 pro kullanin. Win7 dede yapıyor dediğim gibi sorunu baska pc dede olmuştu. Onada format attim baska indirip. Şu sıralar bi sorun bi açık mı var bilemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Isınma uyarısını yukardaki arkadaşlar için yazdım hocam pardon. Windows 10 hangi sürümü kullanıyorsunuz ?

Windows 10 pro 64 bit 1809. En son guncellemeler. İse yaramayan servislerin 2 tanesini ben kapattım. Yüklediğim iso da da bazı servisler kapalı haldeydi. Örneğin defender deaktif olarak gelmişti.

Teşekkür ederim

• Psu nun fanını kontrol ettinizmi?
  • Fan çalışıyor hocam. Psu yu temizledim bu arada
    Isı değil ekran kartı değil ozaman bi psu kalıyor geriye birde ramlerin 2 sini çıkarıp ikişer ikişer deneyin olmazsa farklı psu ile denerdim ben olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Mayıs 2019; 17:1:11 >
  • Hocam ramler 2 ader dual ( Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 ) lakin bir sette v4.19 diğerinde v5.20 yazıyor. Denedim ayrı ayrı ramleride. Farklı ram taktım arkadaştan onlarıda denedim.sonuç aynı
    Psu silverstone 700w 80+ bronze fakat arkadaştan 850w cougar aldım gene aynı.

Edit : Sorun çözüldü. Sorun PCI Ethernet kartıyla alakalı sanırım. Kartı söküp oynadığımda hiç problem yok. Kart takılı iken kilitlenme devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 24 Mayıs 2019; 14:11:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.