Şimdi Ara

CHROME AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç hafta önce bilgisayarıma format attım bununla alakası varmı bilmiyorum ancak windows 10 yüklemdim bilgisayarıma ve bir süre sonra chrome a tıkladığımda açılmamaya başladı.Görev yöneticisinde işlemler kısmında program açık gözüküyor ancak görünürde yok.Programı sildim yeniden yükledim bazen düzgün çalışıyor bazen de dediğim gibi işlemlerde var ama tarayıcı açılmıyor.Bekledim işlemlerden sonlandırmadan sanırım 15-20 dakika sonra sayfa açılımış ilginç bir durum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• UPPPP
  • Chrome biraz ağır açılıyor zaten, birde Youtube sorunu çıkınca bende sildim. Başka bir şey yükle bence.
  • Uyumluluk modunu değiştirmeyi dene. Yönetici olarak çalıştır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilal.m B kullanıcısına yanıt
    Hocam her türlü basit yöntemi denedim ama bişey çıkmadı...İşlemlerde chrome a sağ tıklayıp ayrıntılara git dedim ve yine sağ tıklayıp beklenen ağ zincirini aç seçeneğine tıkladım.Gelen ekranda ''Chrome başka bir işlem parçacığını bekliyor (svchost.exe)'' yazıyordu burdan bir anlam çıkarmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskattention -- 11 Şubat 2016; 0:08:45 >
  • Eğer chrome programfiles a değil de appdata ya kuruluysa özel mesajla yolladığım chrome u kurmayı dene. Tabi önce sistemden güzelce kaldır. C:\Users\"Kullanıcı Adı"\AppData\Local\Google\Chrome klasörünü de sil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Chrome program files da yüklüydü ama yinede silerek attığınız linkten indirip kurdum.Değişen bişey olmadı malesef...Hala 5 dakikada açılıyor.İşlemler kısmında da durum hala aynı svchost.exe bekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Combofix ile taratın büyük ihtimalle düzelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Combofix windows 10 desteklemiyormuş hocam yada ben bulamadım.Başka bir anti malware program öneriniz var mı ?
  • bende de oldu format attım düzeldi
  • malvarebytes ve esetle tarat düzelir. yaptığım araştırmalara göre svchost.exe yi engelleyen bir casus yazılım var bilgisayarında. temizlenmesi gerekiyor. combofix kesin düzeltirdi ama win10da çalışmıyormuş. diğerlerini dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Malwarebytes ile tarattım düzeldi hocam teşekkürler.
  • kullanıcıyı sil. düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.