Şimdi Ara

CHROME BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇOĞU PROĞRAM YKLENMİYOR NT DEFTERİNİ YENİDEN YAPILANDIRDIM AMA ÇÖZÜLMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR WİN 7 32 BİT KULLANIYORUM CHROME YÜKLENMİYOR GOOGLE CHROME İNSTALLER ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR FLASH DAN BİLE YÜKLENMİYOR İNTERNETTEKİ OLAYLARIN ÇOĞUNU DENEDİM AMA FAYDA ETMEDİ BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    NOT:YENİ FORMAT ATTIM 0 BİLGİSAYARDA BU HATAYI VERİYOR
     CHROME BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇOĞU PROĞRAM YKLENMİYOR  NT DEFTERİNİ YENİDEN YAPILANDIRDIM AMA ÇÖZÜLMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babyface27 -- 20 Ağustos 2015; 15:47:13 >

• Sağ tıklayıp uyumluluk sorunu giderme deneyin ayrıca yönetici olarak çalıştırın sonrasında olup olmadığına dair bir dönüş yaparmısınız.
  • yok üstad hiçbi değişiklik yok aynı hata devam dediklerinizi harfiyen yaptım
  • cvp için tşk linkte chrome kurulu ben kurma hatası alıyorum chrome olmadığından o işlemi yapamama
  • quote:

Orijinalden alıntı: babyface27

cvp için tşk linkte chrome kurulu ben kurma hatası alıyorum chrome olmadığından o işlemi yapamama

hocam pardon ya :)
  • önemli değil hocam tşk ederim ilgilendiğiniz için
  • denemediğim yol kalmadı heralde donanımsal
     CHROME BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇOĞU PROĞRAM YKLENMİYOR  NT DEFTERİNİ YENİDEN YAPILANDIRDIM AMA ÇÖZÜLMEDİ CHROME BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇOĞU PROĞRAM YKLENMİYOR  NT DEFTERİNİ YENİDEN YAPILANDIRDIM AMA ÇÖZÜLMEDİ CHROME BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇOĞU PROĞRAM YKLENMİYOR  NT DEFTERİNİ YENİDEN YAPILANDIRDIM AMA ÇÖZÜLMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babyface27 -- 19 Ağustos 2015; 18:26:35 >

• babyface27 kullanıcısına yanıt
    Yokmu bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.