Şimdi Ara

Chrome'da tarayıcıdan arama yaptığımda kelimeyi 3 defa yazıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chrome'da adres kısımında arama yaptığımda, aradığım kelime veya cümleyi 3 defa yazıyor. mesela:

adres çubuğuna "donanim" yazıyorum. sonuçlarda:

"donanim donanim donanim" olarak sonuçları getiriyor. google'da arama yaptım bu konuyla ilgili. bu hata ile ilgili hiç konu başlığı göremedim.

ne yaptıysam çözemedim. eklentileri kaldırdım , ayarları kontrol ettim. arama motorlarını kaldırdım. sadece google arama motoru var.

chromu kaldırıp da denedim. olmadı.

chrome'u gmail hesabımı açarak kullanıyorum. bununla ilgili olabilir mi bilemiyorum.

aynı sorunla karşılaşan oldu mu hiç.

• Merhaba bende aynı problemi yaşıyorum.... Ama çözüm yolu bulamadım
  • Bende birkaç gündür aynı sorunu yaşıyorum yok mudur bunun çözümünü bulan
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar çözemedim daha
  • Bu problemi çözebilen arkadaş olmadı mı?
  • Bende de aynı sorun vardı. Düzeldi ama nasıl düzelttim hatırlamıyorum. Arama motoru ayarlarına bir bakın.
  • arkadaşım bende aynı sorun vardı yeni çözdüm az daha chrome dan vazgeçicektim :)

ayarlarda arama bölümünde arama motorlarını yönete bas
    varsayılanı falan sil hepsini sil hatta
    sonra altan yeni arama motoru ekle den
    ilk kısıma google
    ikince kısıma google.com üçüncü kısıma ise aşşağıdaki linki yapıştır ve düzelecektir ben böyle düzelltim saygılar :)

{google:baseURL}search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:searchFieldtrialParameter}{google:instantFieldTrialGroupParameter}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s
  • quote:

Orijinalden alıntı: seres123

arkadaşım bende aynı sorun vardı yeni çözdüm az daha chrome dan vazgeçicektim :)

ilk kısıma google
    ikince kısıma google.com üçüncü kısıma ise aşşağıdaki linki yapıştır ve düzelecektir ben böyle düzelltim saygılar :)

{google:baseURL}search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:searchFieldtrialParameter}{google:instantFieldTrialGroupParameter}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s

Valla ne desem az tebrik ederim sizi. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum

• önemli değil kardeşim yardımcı olabildeysem ne mutlu size de iyi yıllar...
  • Ayarlardan Arama Motorlarını Yönet'e girin.
    Arama motoru url'sinin her nasıl olmuşsa kendini 3 kere tekrar etmiş olduğunu göreceksiniz. Url'yi
    http://www.google.com/search?q=%s&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&q olarak düzeltmeniz yeterli olacak.

edd
  • çok uzun zaman önce bu arızayı bildirmiştim. uzunca bir süre de çözüm cevabı göremeyince vazgeçmiştim. hatta şu ana kadar da hep böyle kullandım.
    nasıl olduysa bugün atılan mesaj bildirimi geldi bana da öyle konuya girdim.

arama motorlarını yönet kısmına girip ne var ne yok temizledim. sadece google kaldı. şimdi düzeldi.
    ama sanki daha önce bunu denemiştim. çünkü sorunumu çözememiştim. demek ki eksik yaptığım birşey olmuş.
    şimdi benimki de düzeldi.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seres123

arkadaşım bende aynı sorun vardı yeni çözdüm az daha chrome dan vazgeçicektim :)

ilk kısıma google

tam 3 yıl sonra bir daha teşekkür ediyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.