Şimdi Ara

chrome da video kasma sorunu %100 çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
175.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M..T

Evet arkadaşlar aynı sorun bende de bulunmaktaydı. firefox da operada olmayan şey chromeda oluyor youtubedan tam ekran video izleyemiyordum. kurcalarken kurcalarken çözüme ulaştım. ve anladığım kadarıyla internet aleminde çözüm yok. öncelikle sorun iki flash bileşeninin aynı anda çalışmaya çalışmasından kaynaklanıyor. bu yüzden eski olanını devre dışı bırakıyoruz sorun çözülüyor.

yapmanız gerekenler;
    1- chrome://plugins/ bunu kopyalayıp adres çubuğuna yapıtırın enter'e basın.
    2- gelen sayfada sağ üst köşede "ayrıntılar" yazan yere tıklayın
    3- 2 tane flash göreceksiniz. üstteki eski versiyon. üstteki devre dışı bırak yazan yere tıklayın.
    4- sorun çözüldü.

tags: chrome da youtube kasıyor, youtube takılıyor, chrome flash oynatırken kasıyor

Önceden Teşekkürler yardımınız için bi sorum vardı Benim 1.ci flası kapattığım zaman kasma çok fazla oluyordu bende 2.ci flashı kapattım acaba sorun olurmu tekrardan teşekkürler.

• Şu anda Facebook'ta herhangi bir genel problem yoksa bunu yaptıktan sonra Facebook fotoğrafları ve yorum yazma penceresi tam açılmamaya başladı
  • sorun nedense bende de çözülmedi.
  • adam king beyler! :) Teşekkür ederiz kardeşim.
  • youtube hala donuyor hiçbir çözüm gideremedi sorunumu
  • 2 Gündür araştırıyodum.Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurisc -- 28 Ağustos 2013; 23:59:45 >
  • Arkadaşlar dün gece buldum burada çözümü kasma falan düzeldi ama araştırmalarıma devam ettim sonra yanlış eklentiyi d.dışı bıraktığımı düşünmeye başladım.D.dışı bıraktığım eklentinin ekran görüntüsünü aldım doğrumu değilmi yardımcı olursanız sevinirim bu arada yanlışsa d.dışı kalcak eklentiyi yazarmısın?
     chrome da video kasma sorunu %100 çözümü

• M..T M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Youtube dan film izlerken kasarsa donanımla alakalıdır. Son bilgilere göre anakart - ekran kartı - işlemci - ne kadar iyi olursa o kadar iyi film performansı alabilirsiniz. 3 ana parçaya çok guvenıyorsanız splash pro ex hd player yüklersenız film izlemenin tadına doyamazsınız. splash pro ex hd m2 (motion 2) desteği sayesinde 60p akıcı mükemmel görüntü sunarak film izleme keyfinizi maksimum düzeye cıkarıyor. Kötü yanı url linklerı çalıstırmıyor. Onun dışında Mükemmel. Hayırlı Forumlar.
  • Onlardan biri google chrome ile gelen yerleşik flash player diğeri ise flash player indirip kurduğunuz flash playerdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real woods

Onlardan biri google chrome ile gelen yerleşik flash player diğeri ise flash player indirip kurduğunuz flash playerdır.

Merhaba Chrome Kullanmıyorum Chromium Kullanıyorum Flash Sorunu Yok Tavsiye Ederim. Chromium Yüklemek İsteyenlere Yardımcı Olurum. Chrome Yüklediyseniz Flash Player Çakışabilir Eklentiler Bölümünden Pepflash Yazan Eklentiyi Kapatın Sorun Çözülecektir. Bunlarla Uğraşamam Diyorsanız Chromium Yükleyin Keyfinize Bakın. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 20 Eylül 2013; 17:00:14 >
  • Merhaba

Soru: Neden Böyle Oluyor ?

Cevap: Flash Player Çakışmasından Kaynaklanmaktadır.

Soru: Kalıcı Olarak Çözümü Yok Mu ?

Cevap: Evet. Var.

Önce Flash Player'i Sağlıklı Olarak Kaldırmak İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.tamindir.com/indir/MjAxMy0xMS0wOSAxODoxMzo0NA==/adobe-flash-player-uninstaller/windows/11.9.900.117

Sonra

Flash Player Tüm Tarayıcılar İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.dosya.tc/server19/InkiTy/FZ.rar.html

Rar Şifre Aşağıdadır.

www.donanımhaber.com - MotoDahi

Not: Chrome Veya Chromium Kullananlar chrome://plugins (Bunu Kopyalayıp Tarayıcınıza Yapıştır Ve Git Şeklinde Yapıştırınız.) Eklentilerin Tümünü Engelle Seçeneğini İşaretledikten Sonra Eklentilerin Hepsini Kapatın. Sadece Flash Player Eklentisini Açın. (Pepper Flash Eklentisi Her Zaman Kapalı Olmalıdır.) Ve Windows Media Player (Her Zaman İzin Veriliyor İşaretli Olmalıdır) Eklentisini Açın.

Yeni Ve Sorunsuz Flash Player'iniz Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.

Güle Güle Kullanın.

Hayırlı Forumlar.

• MotoDahi kullanıcısına yanıt
    avast malware uyarısı verdi.
  • Merhaba Avast'ın Kendisi Virüs Zaten. Sana Tavsiyem Eset Veya Nod 32 Programını Yükle. Ben Flash Yükledim Sorun Yok. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 12 Kasım 2013; 8:50:15 >
  • Merhaba Flash Çözüldü Konusuna Gitmek Ve Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Linki Ziyaret Edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_83745923/tm.htm

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 12 Kasım 2013; 12:36:11 >
  • konuyu uplucam ama teşekkür edemeden geçemedim gerçekten çok teşekkür ederim deli olmuştum artık
  • MotoDahi şifre hatası veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoDahi

Merhaba

Soru: Neden Böyle Oluyor ?

Cevap: Flash Player Çakışmasından Kaynaklanmaktadır.

Soru: Kalıcı Olarak Çözümü Yok Mu ?

Cevap: Evet. Var.

Önce Flash Player'i Sağlıklı Olarak Kaldırmak İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.tamindir.com/indir/MjAxMy0xMS0wOSAxODoxMzo0NA==/adobe-flash-player-uninstaller/windows/11.9.900.117

Sonra

Flash Player Tüm Tarayıcılar İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.dosya.tc/server19/InkiTy/FZ.rar.html

Rar Şifre Aşağıdadır.

www.donanımhaber.com - MotoDahi

Not: Chrome Veya Chromium Kullananlar chrome://plugins (Bunu Kopyalayıp Tarayıcınıza Yapıştır Ve Git Şeklinde Yapıştırınız.) Eklentilerin Tümünü Engelle Seçeneğini İşaretledikten Sonra Eklentilerin Hepsini Kapatın. Sadece Flash Player Eklentisini Açın. (Pepper Flash Eklentisi Her Zaman Kapalı Olmalıdır.) Ve Windows Media Player (Her Zaman İzin Veriliyor İşaretli Olmalıdır) Eklentisini Açın.

Yeni Ve Sorunsuz Flash Player'iniz Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.

Güle Güle Kullanın.

Hayırlı Forumlar.

! " adobe flash player 11.6 activex & plugin x86 silent instal by asep solder.exe şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)" zip dosyası açılmıyor

• meliksezen M kullanıcısına yanıt
    Motodahi bot gibi bir şey. Güvenip de dediklerini yapmayın sakın.
  • dostum çok teşekkürler sorun çözüldü sayende. sırf bu kasma yüzünden birçok avantajını bırakıp firefoxa geçmiştim. şimdi rahatça chrome kullanıyorum.
  • firefox çok yavaş olduğu için chrome kullanıyorum nispeden daha hızlı ancak viideolarda ve biraz fazla pencere açınca çöküyor. videolar hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.