Şimdi Ara

chrome da video kasma sorunu %100 çözümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
175.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Flashplayer ve chrome u kaldırın ve ayarları sıfırlayın.Temiz kurulum yapın.

Nedense flash player'ın 11.9 dan 12.0 sümüne geçerken böyle bir sıkıntı oluştu Chrome'da.Herşey Chrome'un 32.x.x.x sürümüne geçişi ile başladı.Genel web performansı chrome kadar hızlı olmasada videolar sekmeler banamısın demeden açılıyor. Chrome bir inceden hissettiriyor size sekme video vs. açarken.

Bu yazdıklarım düşük seviyeli sistemler için geçerli.Orta seviye ve üzeri sistemlerde chrome açık ara hızlı çalışmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 7 Şubat 2014; 22:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliksezen

quote:

Orijinalden alıntı: MotoDahi

Merhaba

Soru: Neden Böyle Oluyor ?

Cevap: Flash Player Çakışmasından Kaynaklanmaktadır.

Soru: Kalıcı Olarak Çözümü Yok Mu ?

Cevap: Evet. Var.

Önce Flash Player'i Sağlıklı Olarak Kaldırmak İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.tamindir.com/indir/MjAxMy0xMS0wOSAxODoxMzo0NA==/adobe-flash-player-uninstaller/windows/11.9.900.117

Sonra

Flash Player Tüm Tarayıcılar İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.dosya.tc/server19/InkiTy/FZ.rar.html

Rar Şifre Aşağıdadır.

www.donanımhaber.com - MotoDahi

Not: Chrome Veya Chromium Kullananlar chrome://plugins (Bunu Kopyalayıp Tarayıcınıza Yapıştır Ve Git Şeklinde Yapıştırınız.) Eklentilerin Tümünü Engelle Seçeneğini İşaretledikten Sonra Eklentilerin Hepsini Kapatın. Sadece Flash Player Eklentisini Açın. (Pepper Flash Eklentisi Her Zaman Kapalı Olmalıdır.) Ve Windows Media Player (Her Zaman İzin Veriliyor İşaretli Olmalıdır) Eklentisini Açın.

Yeni Ve Sorunsuz Flash Player'iniz Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.

Güle Güle Kullanın.

Hayırlı Forumlar.

! " adobe flash player 11.6 activex & plugin x86 silent instal by asep solder.exe şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)" zip dosyası açılmıyor

Merhaba MotoDahi bot değil, benim eski kullanıcı adımdır. Sorun olursa bana pm gonder ıstedıgın zaman yardımcı olurum. Hayırlı Forumlar.

• Teşekkür ederim sorun çözüldü.

Arkadaşlar ayrıca güvenmediğiniz kişilerin söylediği işlemleri yapmayın. Forumda çok fazla garip mesajlar atan üyeler var.
    Kalıplaşmış mesajları her yere yapıştırıyorlar. Şüphelendiklerinizi şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M..T

Motodahi bot gibi bir şey. Güvenip de dediklerini yapmayın sakın.

uyarınız için teşekkürler zaten rar dosyasını açamadığım için programıda kuramadım sıkıntı yok ben tarayıcıyı kaldırıp yeniden yükledim sorun çözüldü. ancak bf4 oyununun chrome ye bi eklentisi var onu çalıştırdıktan sonra internetten video izlerken yine yeşil ekranlar çıkmaya veya görüntü donmaya başladı. chrome'u kaldırıp tekrar bakıcam adım adım sıkıntı nerde başlıyor diye
  • Chrome Kullananlar Lütfen Dikkat: Pepflashplayer eklentisini devre dışı bırakırsanız sorun çözülmüş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

http://forum.donanimhaber.com/m_87931965/tm.htm

Beyler bu adamın dediğine bakmayın bot olma ihtimali yüksek.
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Az bak. Küfretmesi gerekirdi gülücük yapmış. Yine de bot olmama ihtimaline karşı önerdiği şey chromium falan ya windows ile ilgisi olmayan şeyler ya da evde chrome benzeri bir şey yazmış onu satıyor.

• sorunu tam anlayamadım bende de bi kasma geç açılma durumu var pc zorluyor sanki
  • ÇOK SAGOLLLLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalyanxxx

ÇOK SAGOLLLLL

arkadaşlar bende ikitane flash gözükmüyor.

Adobe Flash Player - Sürüm: 18.0.0.160
    Shockwave Flash 18.0 r0
    Adı: Shockwave Flash
    Açıklama: Shockwave Flash 18.0 r0

sadece böyle bişi var flash olarak chromede videolar kasıyor facebook videoları
  • saolasın kardeşim allah razı olsun snden ne kadar teşekkür etsem az eywallah
  • Bu çözüm bende işe yaramadı.
  • işe yaramadı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.