Şimdi Ara

Chrome eklentisiyle kullandığım VPN ile Internet Download Manager ilişkili mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlığı nasıl açacağımı bilemedim ama sorunum şu:
    Finlandiya'da yaşıyorum. Burada Copyright olayları anında tepemize biniyor. Bunun özellikle torrentte acısını çok insan çekti. Bir indirmeye (üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen) 600 € ceza ödeyen tanıdığım var. Benim merak ettiğim, chrome üzerinde eklentiyle çalıştırdığım VPN chromeda işime yarıyor. ama chrome üzerinde başlattığım IDM download'ı bu yabancı IP üzerinden mi yapılıyor yoksa IDM'ye bağlanırken Chrome'daki korumadan çıkmış olduğum için IDM indirmeyi benim Finlandiya IP'm üzerinden mi yapıyor? Bilgisayarı komple etkileyen bir VPN programı kurmayı da denedim ama kimini bir türlü crackleyemiyorum kimi de interneti çok yavaşlatıyor. ne yapayım?

• Konuyu 10 gün önce açmışsınız ama yinede cevap vereyim. İlişkili değil. IDM kendi client'ı olduğu için, onun üzerinden indirmeleri yapar. Browser'da kullandığınız Proxy işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 10 Eylül 2018; 19:20:43 >
  • Tarayıcı eklentisi kullanırsanız IDM Finlandiya IP'niz üzerinden indirme yapar. Bu yüzden VPN Client kurmalısınız bilgisayarınıza. Hiç ücretsiz VPN bulamadıysanız yeterince araştırmamışsınız demektir ama son çare virtual box üzerine android kurup phispon veya vpnhub gibi mobil cihazlarda ücretsiz olan (hız sınırı var elbette) Vpn uygulamalarını kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.