Şimdi Ara

chrome flash player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar chromeda yada flash playerda sıkıntı var bazen videoları 720p yada 1080p yapmaya çalışıyom direk 240p oluyor ve videolar açılmıyor yandexden giriyom sıkıntı yok sebebini bilen var mı acaba windows 8 64bit kullanıyom

• ++++++++++++++++++++
  • Youtube'den mi izliyorsunuz? Eğer öyleyse Youtube internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlıyor.
  • ayarlamıyo ne zaman 720p yada 1020p yapsam 240p oluyor ve oynatmıyor yandexde yok sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selotr123

slm arkadaşlar chromeda yada flash playerda sıkıntı var bazen videoları 720p yada 1080p yapmaya çalışıyom direk 240p oluyor ve videolar açılmıyor yandexden giriyom sıkıntı yok sebebini bilen var mı acaba windows 8 64bit kullanıyom

Flash Sorunu Olan Buradan Çözebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_83745923/f_//tm.htm#83745923
  • ++++++++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

++++++++++++++++

?
  • sorun düzelmedi aynı choromedan kaynaklıyo ama onu anladım
  • quote:

sorun düzelmedi aynı choromedan kaynaklıyo ama onu anladım
    Chrome Kullananlar Lütfen Dikkat: Pepflashplayer eklentisini devre dışı bırakırsanız sorun çözülmüş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 12 Şubat 2014; 18:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

Chrome Kullananlar Lütfen Dikkat: Pepflashplayer eklentisini devre dışı bırakırsanız sorun çözülmüş olur.

daha önce kaç kere denedim olmadı bugün bir daha deneyem dedim oldu sorun düzeldi teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

daha önce kaç kere denedim olmadı bugün bir daha deneyem dedim oldu sorun düzeldi teşekkürler :)

Merhaba sorunun düzelmesine sevindim. Ben teşekkür ederim. :) Hayırlı Forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.