Şimdi Ara

Chrome geçmişini geri getirilmeyecek şekilde silmek istiyorum. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google Chrome kullanıyorum. Birçok sayfayı da giriş yapmış olduğum Gmail hesabıma bağlı olarak ziyaret ediyorum. Geçmişi silsem bile, back-up vs. gibi yöntemlerle geri getirilmesi mümkün sanırım. Bunu engellemenin bir yolu var mıdır? Chroma ait bütün dosyaları silmek işe yarar mı? Forumda arama yaptım ancak tam olarak istediğim şeyi bulamadım.

Ayrıntılı olarak anlatabilecek biri var mı? En kolay haliyle ne yapılabilir?

Şimdiden teşekkürler Umarım yardımcı olacak biri çıkar :D

• amatörlerden saklıyorsan ccleaner kullan tum cookileri siler ama profesional birinden kaçıyorsan harddiski şifreleyip formatlayan programlar var yani normalde format atılsa bile ise profesyoneller girdikten sonra format öncesindeki dosyaları geri getirebilir. iste bunları tamamen silen programlar var amacın nedir anlamadım ama sanırım ccleaner yeterli olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: artec

Merhabalar,

Google Chrome kullanıyorum. Birçok sayfayı da giriş yapmış olduğum Gmail hesabıma bağlı olarak ziyaret ediyorum. Geçmişi silsem bile, back-up vs. gibi yöntemlerle geri getirilmesi mümkün sanırım. Bunu engellemenin bir yolu var mıdır? Chroma ait bütün dosyaları silmek işe yarar mı? Forumda arama yaptım ancak tam olarak istediğim şeyi bulamadım.

Her türlü geçmiş geri getirilebilir eğer yasadışı bir iş yaptıysan harddiski yak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• low level format tek çözüm, ama değer mi?
  • harddissi yakacağına diski biçimlendir mft boş alnında oluşan çöpleri temizle ccleaner kullan kayıt defterinide sil bi daha geçmişi kaydetmesini istmiyosan chromu gizli pencereden aç online olarak nereye girdiğinin takip edildiğinin saklanmasını istiyorsan proxy değiştir yeni protocol oluştur kötü işlere karışma başın derde girer
  • yrıca chrome ile ilgili her şeyi silebilecek kadar pro isen chrome yi silebilirsin gizli dosyalarda var silinmeyen onlarıdasilmen gerek
  • artec A kullanıcısına yanıt
    ctrl+shitf+delete tuşları işini görür arkadaşın dediği gibi ccleaner de kullanarak tamizleyebilirsin ama chrome'un kendi yazılımından silmek sonucunda geri getirilmesi okadarda kolay deildir yani aile bireyleri yazlım mühendisi deilse sıkıntı yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: artec

Merhabalar,

http://www.inndir.com/Square-Privacy-Cleaner-(Portable)-48856p.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.