Şimdi Ara

Chrome htm ve html dosya ikon problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Google Chrome 'u defalarca yeniden yükledim kaldırdım, dosya klasör ne varsa manuel bile sildim. Şuanda da en son sürümünü kullanıyorum.

Sorunum ise, chrome 'u kurduktan ve varsayılan browser yaptıktan 2-3 gün sonra her defasında html ve htm ikonları birlikte aç şeklinde görünmekte. (çift tıklayınca chrome otomatik açıyor tabi, onda sorun yok)

Biraz araştırdım, tarzanca olan ingilizcemle, "Default Programs Editor" adlı bir programa eriştim....dosya ilişkilendirme, ikon ilişkilendirme ...vs işler yapan iyi bir yazılım..., fakat nafile bundan da bir sonuç çıkmadı.

Yine tarzanca ingilizcemle yaptığım bir araştırmada; şöyle bir şeye ulaştım ama konu ile nekadar alakası var bilemedim. Firefox için regedit düzenlemelerinden söz ediyor, regedit aynı şekilde chromeHTML diye bir klasörde barındırıyor ...belki bu durumu buna uyarlarız diye şey ettim...neyse link burda
    http://superuser.com/questions/111014/problem-in-displaying-html-files-icons-in-win-7/384302#384302

Bunca tarzanlıktan sonra durum hüsran oğlu hüsran.
    Bu problem hakkında bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

**win7 64bit enterprise sp1 (mümkün olduğuncada sistem güncellemelerim mevcut)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.