Şimdi Ara

Chrome Kaydırma Çubuğu Okları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 8 kullanıcısıyım. Google Chrome kullanırken sayfayı aşağı yukarı kaydırmak için ekranın sağında kullanılan oklar nasıl olduysa artık gözükmüyor, sayfada aşağı yukarı ilerlemek için klavye tuşlarını kullanmam ya da sağdaki kaydırma çubuğunu tutup aşağı yukarı sürüklemem gerekiyor. Eskisi gibi sağdaki kaydırma çubuğundaki okları tekrar kullanarak sayfayı aşağı yukarı kaydırmak istiyorum. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, kolay gelsin.

Not: Bu kaydırma oklarının gözükmemesi durumu sadece Chrome için geçerli, Explorer da herhangi bir sorun yok, oklar orada gözüküyor.

• seçeneklerde yer imleri çubuğunu göster gibi bir seçeneği olması lazım
  • Yer imleri sadece sitelerin kısayol tuşları olarak görev yapıyor, yani yer imleri kısmında daha önceden eklediğiniz sitelerin isimleri çıkıyor ve herhangi bir sayfada iken yer imlerindeki sayfalara kolayca erişebilmenizi sağlıyor. Benim sorduğum şey chrome açıp herhangi bir siteye girdiğimizde sayfada aşağı yukarı doğru gezinebilmek için ekranın sağ tarafında kaydırma çubuğu olur bu çubuğunda hem alt hem de üst kısmında gideceğimiz yönü gösteren oklar bulunur. Chrome da artık bu küçük oklar gözükmüyor. Sayfalard aşağı yukarı hareket edebilmem için ya klavye yön tuşlarını ya da ekranın sağındaki kaydırma çubuğunu tutup sürükletmem gerekiyor. Eskiden olduğu gibi ben sağdaki kaydırma çubuğundaki o küçük okları kullanarak sayfada aşağıya ya da yukarıya doğru hareket etmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Umarım derdimi açıklayabilmişimdir :)
  • Chrome'yi silip tekrar kursam faydası olur mu acaba?
  • Aynı sorun benim Internet Explorer'da, hotmailde olmuştu 5-6 yıl önce, yeniden install etmiştim diye hatırlıyorum.

Bu arada eğer dokunmatik ekran ise gmail ayarlarına gidip (gmail açıkken sağ üstteki profil reminin hemen altındaki tekerlek ikonuna basın); en üstteki "touch-enabled"ı başka bir ayara getirin; benzer bir sorunda bunun işe yaradığını okumuştum bir yerde.

Kolay gelsin...
  • Dokunmatik ekran değil maalesef, teşekkürler ilgilendiğin için.

Sorunun çözümünü bilen kimse yok mu acaba ?
  • evet aynı sorunu ben de yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pencereyi küçültme kısayolu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çözüm yok mu ?
  • aynı sorun bende de var. Silip tekrar kurdum düzeldi fakat yine oldu.çok abuk bir durum
  • Arkadaşlar, Chrome güncellemesinden sonra arayüzde bazı değişiklikler yaptı.
    Özellikle metro arayüzüne uyumluluk açısından.

Evet yeni sürümde kaydırma çubuğundaki ok tuşları yok. Bu yeni güncelleme ile geldi.

Bu durumdan kurtulmak için bir önceki sürüme dönebilirsiniz. Bu google tarafından bilinen bir durum. Bir sonraki güncellemede geri gelebilir.

Çünkü çok fazla tepki geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Arkadaşlar, Chrome güncellemesinden sonra arayüzde bazı değişiklikler yaptı.
    Özellikle metro arayüzüne uyumluluk açısından.

Evet yeni sürümde kaydırma çubuğundaki ok tuşları yok. Bu yeni güncelleme ile geldi.

Bu durumdan kurtulmak için bir önceki sürüme dönebilirsiniz. Bu google tarafından bilinen bir durum. Bir sonraki güncellemede geri gelebilir.

Çünkü çok fazla tepki geldi.

Önceki sürüme nasıl döneceğiz ki?

Bunu bilen ya da eski sürüm indirme linki veren var mı aramızda?

Chrome son sürüm çok kötü. Mahvetti hayatımı :)

Kasıyor, donuyor, kitleniyor, kaydırma çubuğundan nefret ettim. Hiç güzel değil. İnce silik tuhaf bir şey. Hanki akla hizmet böyle yaptılar anlamıyorum.

Önceki sürüme geçmek istiyorum. Bilgisi olan paylaşırsa çok ama çok sevinirim :(

Chrome bunu yapma artık zırt pırt güncellenip durma beee wordpres bir chrome 2. Ha bire güncellenip duruyor.

• sevindirik kullanıcısına yanıt
    http://www.oldapps.com/index.php/google_chrome.php

:)
  • LoYaLSDK L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aynı sorun bendede var. İnternette aramadığım yer kalmadı. Anladım ki google chrome son sürümüne güncellenince böyle oldu. Anlamıyorum ne zararı vardı ok ların. Bütün browserlar işlevlerini kolaylaştırırken chrome zorlaştırıyor. Bu onların zararına. Sende benim gibi yap Firefox kullan. Durumdan rahatsız olan herkes benim gibi yapsa chrome nasıl döner eski duruma bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alipoy -- 14 Şubat 2014; 11:55:50 >
  • Chrome Web Mağazasından Win7 Scrollbars uzantısını kurarak sorununuzu çözebilirsiniz.

https://chrome.google.com/webstore/detail/win7-scrollbars/cifcnoebhbpdndjendfkpehpfbglgfkc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.