Şimdi Ara

Pencereyi küçültme kısayolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
24.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 kullanıyorum pencerelerin sol köşelerinde olan minimize butonun yaptığı işi yapan bir klavye kısayolu veya bir kod veya bir exe programa ihtiyacım var. bilen biri yol gösterirse sevinirim

a4tech x7 mouse kullanıyorum eski seri faelerin yazılımlarında minimize tuş atama özelliği mevcuttu fakat x7 de bu özellik klavy kısayolları veya bir program açtırma ile yapılabiliyor (win+d veya win + down) aynı işe yaramıyor programları minimize edemiyor

x7 farelerde 16k hafıza var ama windows ortamında hiç bir işe yaramıyor SADECE OYUN FARESİ !!!!

• win+d işe yaraması lazım
    hangi programda etkili olmuyor
    dos uygulaması gibi mi
  • Aslında kısayollar etkili oluyor ama sol üst köşede ki küçültme tuşunu yaptığı işi yapamıyor

win + d = bütün pencereleri küçültüyor
    win + aş. ok = önce pencereyi tam ekran modundan çıkarıyor tekrar basınca küçültebiliyor

benim istediğim aktif olan veya farenin üzerinde durduğu pencereyi tek tuşa basışta küçültebilmesi
  • alt + boşluk + s işe yarayabilir ama zahmetli
    eğer mouse destekliyorsa bu kombinasyonu bir düğmeye atayabilirsiniz
  • evet en güzel seçenek "alt + boşluk + s" ama dezavantajı bazı prog menüsünde başka "s" kısayolu varsa çalışmıyor
    misal emule yeni sürüm kontrol et

A4tech neden eski sürücülerin içindeki özellikleri en son en gelişmiş fareye koymaz anlamıyorum (herhalde aynı kişiye 2-3 fare satmayı amaçlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 16 Mart 2010; 11:21:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.