Şimdi Ara

Chrome ''Profiliniz doğru açılamıyor'' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Chrome ''Profiliniz doğru açılamıyor'' hatası

Chrome sildim tekrar yükledim gene düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D589D20C -- 1 Temmuz 2012; 12:12:28 >

• Aynı hata 2 saat önce bende de oldu ..
    Hala devam ediyor ..
  • nasıl kurtulacağız bundan
  • Application datada profil dosyanız vardır
    googleda chrome profil yedekleme yazın profilinizi bulup ismni değiştirin sıfırdan profil açacaktır chrome
  • google kısayoluna sag tıkla hedef kısmının sonuna bunu ekle yeni farklı bir profil açmış olacaksın ayrıca konumunuda belirleyebilirsin.

--user-data-dir="D:\Google\Chrome\User Data"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome de iyidir ama bence Forza Firefox bi hata felan almadım 2 senedir kullanıyorum
  • C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default Bilgisayarında bu klasöre git, History, web data ve web data journal dosyalarını sil.
    Sorunun düzelmesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrex42

C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default Bilgisayarında bu klasöre git, History, web data ve web data journal dosyalarını sil.
    Sorunun düzelmesi lazım

Başta işe yarıyo ama bilgisayarı kapatıp açınca aynı hatayı tekrar veriyo, ben programı kaldırıp baştan kurmayı da denedim ama bişey değişmedi.

Tamamen kurtulabilen oldu mu acaba ?
  • programı kaldırdıkdan sonra program files'daki chrome dosyasınıda sil, sonra tekrar yükle bakalım.
  • Onu da denedim bişey değişmedi, zaten silerken chrome dosyasını kendi kaldırıyo
  • aynı sorun bende de var...
    hala halledemedim!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default Bilgisayarında bu klasöre git, History, web data ve web data journal dosyalarını sil.
    Sorunun düzelmesi lazım

Başta işe yarıyo ama bilgisayarı kapatıp açınca aynı hatayı tekrar veriyo, ben programı kaldırıp baştan kurmayı da denedim ama bişey değişmedi.

Tamamen kurtulabilen oldu mu acaba ?

Ben kapatıp açtım tekrar olmadı silmeden önce açık olan herşeyi kapat özellikle chromu

• ben de hallettim history web data ve de journal sildim oldu bitti :)
    not: appdata c:'de gizli klasör
  • quote:

Sorunun düzelmesi lazım

bütün programları kapattım chrome 'da kapattım düzeldi.Fakat bilgisayarı yenıden başlattıktan sonra yada kapatıp açtıktan sonra aynı hatayı yeniden alıyorum.Sürekli aynı işlemleri uygulamak can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdol

quote:

Sorunun düzelmesi lazım

bütün programları kapattım chrome 'da kapattım düzeldi.Fakat bilgisayarı yenıden başlattıktan sonra yada kapatıp açtıktan sonra aynı hatayı yeniden alıyorum.Sürekli aynı işlemleri uygulamak can sıkıcı

gene başladıkkkkkkkkkkkkkkk...........!!!!!!!!!!
    başlıyacam prof'una ama yaa?'

• quote:

Orijinalden alıntı: bozm

quote:

Orijinalden alıntı: asdol

quote:

Sorunun düzelmesi lazım

gene başladıkkkkkkkkkkkkkkk...........!!!!!!!!!!
    başlıyacam prof'una ama yaa?'

Valla benim tamamen düzeldi o şekilde yapınca.
    Bozm kime ne dedin anlayamadım

• Hele şükür sonunda kendi kendine düzeldi
  • ya bende de crome açılıyo sayfa bekkliyo bekliyo yüklemio ayarlara filan da girmiyo sildi yükledim historiyi fln sildim yine olmadı bi ara yine böyle bişey olmuştu crome yüklnmiş dosyasını masaüstüne atmıştım şimdi hiç bi şekilde olmuo
  • [DENENMİŞ KESİN ÇÖZÜM]

Google Chrome Profiliniz Doğru Açılmıyor Hatası

Arkadaşlar böyle bir hata alanlar şunları yapsın bizzat denenmiştir hata çözülüyor .

1- Öncelikle Chrome'u çalıştırın. Malum uyarı ekrana gelince Tamam diyerek geçeceksiniz.
    2- Yer imleriniz varsa yedek alın. Bunun için;
    a- Chrome AYARLAR ( ingiliz anahtarı butonu)--Yer İşaretleri--Yer İmi Yöneticisini açın
    b- Yer İşareti Yöneticisi yanındaki Düzenle seçeneğinden Yer işaretlerini HTML dosyasına aktar seçeneğini seçin ve dosyayı herhangi bir yere kaydedin.
    3- Tekrar Chrome AYARLAR (chrome://chrome/settings/) sayfasını açın.
    4- Kullanıcılar başlığına gelin (Beşinci sırada)
    5- Bu Kullanıcıyı Sil seçeneğini tıklayın. Chrom'u tekrar çalıştırdığınızda sorun düzelmiş olacak.
    6- Yer imlerini geri yüklemek için;
    a- Chrome AYARLAR ( ingiliz anahtarı butonu)--Yer İşaretleri--Yer İmi Yöneticisini açın
    b- Yer İşareti Yöneticisi yanındaki Düzenle seçeneğinden Yer işaretlerini HTML dosyasından içe aktar seçeneğini seçin ve ikinci adımda kaydettiğiniz yerden dosyayı yükleyin.

KAYNAK:
    http://www.technopat.net/forum/internet-araclari/6413-cozum-google-chrome-profiliniz-dogru-acilmiyor-hatasi.html

Ek not: Google Chrome'un önceden kaydettiği şifreler silinecektir. Beni hatırla tanımlı sitelere girişte yeniden kullanıcı adı ve şifre bilgileri istenecektir.

Chrome ''Profiliniz doğru açılamıyor'' hatası

• Bende bu hatayı alıyordum en son bir sitede buldum çözümünü ve gerçekten işe yaradı sizde uygulayın.
    Windows 7 için
    C:\Users\<kullanıcı>\AppData\Local\Google\Chrome

Windows XP için
    C:\Documents And Settings\<kullanıcı>\AppData\ ya da C:\Documents And Settings\<kullanıcı>\Local Settings\

klasöründe olabilir, Chrome'u kapatıp User Data klasörünü silerseniz, profil ayarlarınız ortadan kalkacaktır

Eğer kullanıcınızdan izin olmadan silemezsiniz derse klasör'ün icine girin ve teker teker silin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.