Şimdi Ara

Chrome Silverlight Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
40.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eveeet !! Chrome 'dan silverlight tamamen kalktı ne b.k yiceğiz şimdi.
  • arkadaşlar NPAPI yok 32 bit yükledim yine yok çözümü yok galiba artık bunun.
  • Arkadaşlar bu işe çözüm bulabilir miyiz? Sorun hakkında microsoft herhangi bir açıklama falan yaptı mı bilen var mı? İlla ki bir güncelleme ile falan çözülecektir diye düşünüyorum sorun
  • Bİr chrome kullanıcısı olarak kadını çok haklı buldum. Zira Microsoft Edge ile chroma 5-6 boy fark attı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcantao

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyordum bir forumda şu çözümü buldum adres çubuğuna chrome://flags/ yazın açılan listede NPAPI'yi etkinleştir bölümünde etkinleştiri tıklayın sonra en altta şimdi yeniden başlat butonunu tıklayın sorununuz çözülecektir.

Chrome Silverlight Sorunu

NPAPI etkinleştirme yeni sürümlerde kaldırılmış. Sorunu çözemiyorum şu anda bilgisayarımda.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Malesef Chrome NPAPI desteğini kesti artık Chrome Silverlight desteği vermiyor isterseniz Firefox kullanabilirsiniz.
  • Java desteğide yok artık bilginize ayrıca silverlight te bittiyse ozaman kendi bişey yapıcak demekki
  • firefoxta da silverlight kurulamıyor hatası alıyorum..chromeda da aynısı olmuştu..kafayı yiyeceğim..bilgisayarımda ie düzgün çalışmıyor..digitürkplaye üye girişi sayfası bile açılmıyor..safari felan çare olur mu dersiniz ? ya da firefox için çözümü olan var mı ? karşılaştığım hata fotoğraftaki gibidir..

Bu mesaja eklenen görseller:

@Fatih sen halledebildin mi sorununu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViLsGuNs -- 14 Mart 2016; 10:06:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

firefoxta da silverlight kurulamıyor hatası alıyorum..chromeda da aynısı olmuştu..kafayı yiyeceğim..bilgisayarımda ie düzgün çalışmıyor..digitürkplaye üye girişi sayfası bile açılmıyor..safari felan çare olur mu dersiniz ? ya da firefox için çözümü olan var mı ? karşılaştığım hata fotoğraftaki gibidir..

Bu mesaja eklenen görseller:

@Fatih sen halledebildin mi sorununu ?

Intenet Explorer kullan hocam ben öyle yaptım diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şaka gibi olmuyor

edgede de yokmuş yaa peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 19 Nisan 2016; 6:34:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet explorer, opera hiçbirisinde açılmıyor yüklesem bile yüklenmemiş gibi hala ne yapılabilir ki
  • ie veya chrome da çalışmıyor. bunu nasıl izleyeceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.