Şimdi Ara

Chrome uzantı kaldırma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var dün ne olduysa oldu bir uzantı dadandı bana ve daha sonra twitterda,faceboktan sağ tarafta falan reklamlar çıkmaya başladı.Uzantı media player 1.1.Bu arada **** kullanıyorum reklamların çıkmaması gerek.Ayrıca sayfada herhangi bir yere tıklayınca başka bir pencerede reklam açılıyor direk.Reklamın üstüne tıklamasam boş bir yere tıklasam bile reklam açılıyor.Daha önceden böyle bir problem yoktu dün böyle bir uzantı dadandı nerden geldiğinide bilmiyorum sorunun bu olduğunu düşünüyorum.Araştırdım biraz regeditten falan bişeyler yapılıyormuş ama benim pcde regeditte açılmıyor sorunlu orası.Ne yapmamı önerirsiniz bu uzantıyı nasıl temizleyebilirim?
     Chrome uzantı kaldırma sorunu.

• Merhaba,
    bilgisayarınıza virüs bulaşmış.

Aşağıdaki linkte çözümü mevcut.

https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/G6ywciNxZFc
  • quote:

Orijinalden alıntı: alacatan

Merhaba,
    bilgisayarınıza virüs bulaşmış.

Aşağıdaki linkte çözümü mevcut.

https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/G6ywciNxZFc

Ben pek anlayamadım ingilizce olduğu için kısa bir özetini geçebilirmisin?
  • AppData benim bilgisayda var aramadan arattığımda onun içindeki dosyaları buluyor ama kullanıcalardan girdiğimde apdata local falan yok onlara nasıl erişebilirim?
  • Lagras kullanıcısına yanıt
    bende yaşadım kardeşim bunu. sık kullanılanlara kaydetmiştim. kardeşim şu linke bi bak :Google Chrome'da uzantılar bölümünde yanında Chrome'dan kaldır simgesi olmayan uzantılar nasıl silinir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimT

bende yaşadım kardeşim bunu. sık kullanılanlara kaydetmiştim. kardeşim şu linke bi bak :Google Chrome'da uzantılar bölümünde yanında Chrome'dan kaldır simgesi olmayan uzantılar nasıl silinir?

Sağolasın kardeşim.Ben sorunum şu şekilde çözdüm program ekle kaldırdan media player 1.1 gözüküyordu onu kaldırdım sorunum ortadan kalktı.Benim dediği şekildede yapabilirsiniz.

• sevindim kardeş sorunu çözmene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi ekleme:

Bazı uzantılar program ekle kaldırdan gözükmüyor.

Sadece kendi kullanıcınızdaki appdata'daki uzantı klasörlerini(cjklhasdfkbbalkn gibi) kaldırırsanız uzantı silinmez.

Bütün gizli klasörleri açıp Updatus User , All users bütün klasörlere baktıktan sonra uzantı silinir.
  • arkadaşlar çok geç olmadan sistemi geri alın ben tüm orda yazan virüs programlarıyla temizledim olmadı sistemi geri aldım çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.