Şimdi Ara

Google chrome arama motoru sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır arıyorum hiç bi şekilde çözüme ulaşamadım chrome un arama motorunu değiştiremiyorum mesela yandex veya başka birşey yapmak istiyorum ama olmuyor google seçeneği orda soluk halde yani herhangi bir şekilde tıklanmıyor birde ''search.so-v.com'' diye bi adres var google adı altında anlamadım gitti chrome u kaldırıp tekrar yükledim yine olmadı diğer tarayıcılarda sıkıntı yok sadece chrome da var çok sinir oldum bi yardım edin.

• Adw cleaner denediniz mi? Reklam virüslerini, toolbarları ve böyle arama motorlarını temizliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon42

Adw cleaner denediniz mi? Reklam virüslerini, toolbarları ve böyle arama motorlarını temizliyor.

Aynen onu da denedim ama nafile chrome ile ilgili herşeyi silmeme rağmen tekrar yüklediğimde yine aynısı oluyor nasıl bişey bu çözemedim gitti.
  • Antimalwarebyter ile taratin birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Antimalwarebyter ile taratin birde

Tarattım malesef yine sonuç yok pc ye format atcam heralde en sonunda
  • sessizkral8312 S kullanıcısına yanıt
    w8 veya üstü ise format atmadan sadece windows dosyalarını yenileyin seçeneğide var. resim müzik fillm gibi özel dosyalarını ellemiyor sadece programlarını siliyor ve windows dosyalarını yeniliyor. bunuda deneyebilrsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

w8 veya üstü ise format atmadan sadece windows dosyalarını yenileyin seçeneğide var. resim müzik fillm gibi özel dosyalarını ellemiyor sadece programlarını siliyor ve windows dosyalarını yeniliyor. bunuda deneyebilrsn

Sağol dostum win 10 kullanıyorum denicem dediklerini.

Edit: Arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda sorunu çözdüm.

Öncelikle gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster i işaretleyin
    Daha sonra C:\Windows\System32 içinde gizli olan GroupPolicy klasörüne ve onun içinde olan Machine klasörüne girin içinde bulunan Registry.pol dosyasını silin.

Arama motoru değiştirme sorununu bu şekilde çözdüm ben.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur umarım , İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizkral8312 -- 26 Mart 2016; 14:12:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.