Bildirim
Chrome video renk ayarı
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu önce yapılıyordu yanlış hatırlamıyosam 2015 yılında sonra heral windows 10da bilinçli olarak bu kapatıldı ama. size şöyle yardımcı olabilirim microsoft edge de bu ayarları ben yapabiliyorum nvidia ekran kartının arayüzünden video ayarlarından renk kontrast gama gibi ayarları online videolar için yapabiliyorum. firefox ta da bazı videolarda etkili oluyor belki flash videolarda işe yarıyor ama microsoft edge ile izlediğim videolarda ayarlar işe yarıyor bi deneyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiristanbul -- 26 Aralık 2018; 0:11:35 > -
Aslında yapılabilir. Magic actions for youtube isimli bir eklenti vardı video renklerine karışmanızı sağlayan. Aynı mantıkla (artık nasıl çalışıyorsa) istediğiniz gibi renkler değiştirilebilir. Hazır program bilmiyorum ama ekran kartının yazılımında her şeyi etkileyecek şekilde bunu kontrol edebiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu eklenti tam aradığın bende uzun zamandır arıyordum buyur kardeşim (Video Styler ) chrome veb mağazasında bulabilirsin -
arkadaşlar driver sorunlarından kaynaklı hata yüzünden renk ayarı yapamadığımı anladım yeni ekran kartımda oldu windows ekran kartı driwer yüklüyor kendi proğramı da nvidia ekran kartım neyse driver silici poroğram ile sildim ismi aklımda değil sorun düzeldi bilginiz olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- intel uhd graphics 620
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- press any key to boot from usb
- omegle cihazlarınıza erişimi engellediniz hatası
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- hoparlörden ses gelmiyor
- root ne demek
- windows ekran görüntüsü alma
- telefon neden çok ısınır
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X