Şimdi Ara

Chronicon Türkçe Yama (0.98.1) Uyarlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHRONİCON TÜRKÇE YAMA <----- Templer ve Warlock skilleri türkçedir. Warden ve Berserker hazırlandığında yüklerim

Bu oyunu ingilizce yüzünden oynayamayan bir çok kişi olduğu düşünüyorum onlardan birtaneside bendim. Forumda çevirmenler genelde ARPG oyunlarına Yanaşmıyor bile. Bir diablo Kadar zevkli olan bu oyunu yer yer Bildiğim ingilizce kadar cümleleri türkçeleştirdim bilmediklerimide yandex google mıcrosoft store ve eu translatör ile çevirdim. Şuanki haliyle Kötünün iyisi ama anlıyorsunuz itemlere statlara canavar isimlerine çok özendim. Görevlerle çok uğraşmadım. Local Dosyasını oyunun ana dizinine atarsanız oyununuz Türkçeleşmiş olur.Eksik yerleri yavaş yavaş tamamlıycam Ayrıca profesyonel bir çeviri beklentisinde olmayın programlarla en düzgün şekilde çevirmeye çalışıyorum. Hatalı olan yerleri bildirebilirsiniz.

oyunun fanlarından Bir Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 21 Temmuz 2020; 18:56:32 >

• Konuyu düzenlemenizi isteyeceğim sizden, ayrıca linki konuya eklemeniz gerek. Bu şekilde videonuza yönlendirmeniz yanlış bir tutum. Zaten konuyu gören videonuza izleyecektir. Ayrıca 2-3 de resim eklerseniz güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Konu her şeyi ile ofsayt.
    https://forum.donanimhaber.com/turkce-yamalar-bolum-kurallari--138278825
    o yüzden burada paylasmak ıstemedım ayrıca tamamen translete degil kendi çevirdiğim yerlerde var
  • İtem açıklamaları eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 24 Mart 2020; 18:34:44 >
  • Güncellendi. Canavar isimleri yeniden yapılandırıldı error text hataları giderildi. Yardımlar Türkçeleştirildi. Menüde ve ayarlardaki ingilizce olan bazı yerler türkçeleştirildi.
  • 0.97.2 Güncellemesine Uyarlandı. Görevlerin bir kısmı npc konusmaları gibi bazı yerlerin yarısı türkçeleştirildi. Skillerin az bi kısmı düzeltildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3925D0282

0.97.2 Güncellemesine Uyarlandı. Görevlerin bir kısmı npc konusmaları gibi bazı yerlerin yarısı türkçeleştirildi. Skillerin az bi kısmı düzeltildi
    Hocam burda bu yamayı çoğu kişi umursamaz. Nedeni ise bazı yerlerde translate kullandım demen. Onu yazmasaydın emin ol herkes överdi, şuanda çoğu kişi bu yamaya korona virüsü kapmış insan gibi bakıyor. Yine de eline emeğine sağlık o kadar uğraşmışsın. Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Hocam burda bu yamayı çoğu kişi umursamaz. Nedeni ise bazı yerlerde translate kullandım demen. Onu yazmasaydın emin ol herkes överdi, şuanda çoğu kişi bu yamaya korona virüsü kapmış insan gibi bakıyor. Yine de eline emeğine sağlık o kadar uğraşmışsın. Kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Uzun zaman önce istek yapmıstım çeviren olurmu dıye cevap bıle verılmemıstı. bır cok sıtede baya un salmıstı. Oyuncusu coktu Türklerden. En azından baslıyım dedım. Yardım etmek isteyen cıkar belki. Nasıl yardım edeceğinide anlattım. Skilleri çevirecek bir arkadaş çıkarsa yeterli olur. 2.000 satır toplamda

• Templer(Tapınakçı) Güncellemesi Bütün Skilleri tekrar düzenlendi. 300+ skill Türkçeleştirildi. Yamayı en üstte paylaştım. O yamada Sadece Templer karakterinin skilleri Türkçe. Diğer Karakterler yok. Aktif skiller Pasif skiller ve Master Skiller Hepsi Türkçedir.
  • Çeviriyi bilmem ama oyun çok iyi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün klasların oldugu skilleri biraz düzelttim bazı itemlerin altında statların görünmemesi düzeltildi. Açıklaması olmayan rünlerin açıklaması eklendi. Birde Türkçe yamayla oynanış videosu yükledim en üstte izleyebilirsiniz.
  • Güncellendi. Anomaliler ve açıklamaları. Kasa Kontrolü, Banka, Dönüşüm ve Toplam örn;(Haraket hızı, büyü direnci) güç sekmeleri, Türbeler, Uyarılar ve birkaç küçük şey. Şuanki durumuyla Tamamen oynanabilir durumda. Çok az biryer kaldı. Onlarda oyuna Etki etmiyor.
    ALINTI;
    Rastgele Efsanevi:
    Yeni, rastgele, Efsanevi bir ürün için 3x Efsanevi ürün tüketir. Eğer 3x öğenin hepsi aynı silahtan, örneğin 3 silah (herhangi bir türden) ise, sınıfınıza uyan yeni bir silah üretilecektir. Değilse, tamamen rastgele seçilen bir öğe oluşturulur.

Öğe Dönüşümünü Ayarla
    Set Öğe Dönüşümü:
    Aynı setten farklı bir öğe elde etmek için 30x Şampiyonun Taçını ve herhangi bir kalitede bir Set öğesini feda eder.

Seviye Yükseltme Öğe:
    Düşük seviyeli bir öğeyi aynı kalitede yüksek seviyeli bir öğeyle aktarmak, düşük seviyeli öğeyi yüksek seviyedeki öğenin seviyesine uyacak şekilde artıracaktır. İşlemdeki üst düzey öğeyi yok eder.

Rastgele Benzersiz:
    Yeni, rastgele, Benzersiz bir öğe için 3x Benzersiz ürün tüketir. Eğer 3x öğenin hepsi aynı silahtan, örneğin 3 silah (herhangi bir türden) ise, sınıfınıza uyan yeni bir silah üretilecektir. Değilse, tamamen rastgele seçilen bir öğe oluşturulur

Büyücülerin Kilidini Aç:
    Herhangi bir silahtaki tüm Büyülerin kilidini x25 anahtar ile dönüştürerek açın

Büyü Kodeksi Oluşturma
    Herhangi bir Tome'u herhangi bir Büyü Kaydırma 50x ile birleştirmek sınırsız kullanımla bir Codex oluşturur.

Gizli Dönüşüm Tarifi

Herhangi bir seviyedeki tüm element taşlarını (Zehir taşı, Kutsal taş, vb.) Alın ve hepsini Dönüşüm kutusuna yerleştirin ve Elementyum Taşı'u yaratır (Tüm saldırılar düşmanlara bir Elemental Uyum yerleştirir ve aldıkları hasarı arttırır. % 5 -% 10 [% 15 Artırmak kapak], her bir elemanının ayrı Uyumlama, 7 saniye sürer yerlerde kullanılan taş farklı bir düzeyde ise bu oluşturulduğunda, bu ortalama olarak yapacaktır.

sayesinde MKN göre - Heleno bunun için yemek tarifi:
    Herhangi bir seviyedeki tüm kapakları (Nightcap, vb.) alın ve hepsini Transmutation kutusuna yerleştirin ve Mightcap'ı oluşturur (iki Ultimate kullanımına izin verir) Öğeler farklı bir seviyedeyse, ortalama o oluşturulduğunda.

Teşekkür Vanolsane bu tarifi için:
    Sağlık ve Mana Enjektörünün MK2 versiyonunu, sırasıyla seviye 110 Sağlık ve Mana iksirleri ile karıştırarak üretebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 29 Mart 2020; 16:20:26 >

• 0.97.3 Güncellemesine Uyarlandı. Yamada Sadece TEMPLER VE WARLOK skilleri Türkçedir. 500+ Skill(Yetenek) Türkçeleştirildi. diğer karakterlerin düzenlediğimde yüklerim. Kısa bir zamanda olmaz büyük ihtimalle.
  • Oyunun ingilizce dosyarları github üzerine ekledım. ferhann07 olarak bulabılırsınız adresımı. Chronıcon 98.1 english yazan bölüm. Çeviriye yardım etmek ısteyen olursa öncelik skiller ve itemler görevler çok önemli değil oyunda. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu hailiyle Makıne Bölümüne Taşınsınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 21 Temmuz 2020; 18:52:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.