Şimdi Ara

Chrono Trigger(JRPG) Türkçe Yama(İstek) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birinci oyunu çok çok az oynadım ve yıllar önce sinemada filmini izledim bunlar dışında bilgim yok bütün seri hakkında. PS 1 i çok severim oyunları muhteşemdir. Sadece pixel olmasının bir kaç nedeni var. Başta bilgisayarım eski zorlayacak oyunlar bakmıyorum direkt. Bunun dışında bir sürü ilgimi çeken oyun var. Fakat çok zamanım yok bu çalışmalar için o yüzden kendime bir sınırlama olsun diye pixel şartı koydum. böylece bir sürü oyunların içinde kaybolmuyorum. ve rom hacking sitesinin etkisi var, oranın etkisiyle romlar üzerinde çalışmak hoşuma gitmeye başladı. Romlar dışında bilgisayar pixel oyunu da çeviriyorum. Platform sınırlamam yok. pixel olup hangi oyun hoşuma giderse.

• chronotrigger C kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler bugün aldıgım en iyi haberi verdiniz. Steam'da oynamak için bekliyordum bu oyunu. Eski zaten acele etmiyordum. Tabi böyle söylüyorum diye kenarı atılacak önemsenmeyecek bir oyun izlenimine kimsenin girmesini istemem. Bu oyun IGN TOP 100 RPG listesinde 1.sıra görmüş bir oyun. Snes çevirisi bitti demiştiniz. Steam çevirisini kolay ve hızlı şekilde bitirmenize olanak tanır mı?

• Rica ederim hocam. Evet gerçekten çok muhteşem bir oyun. Fırsat buldukça iki kişi çeviriyoruz. Tek başıma yavaş ilerliyordu fakat iki kişi ile düşündüğümden daha kısa sürede bitecek. Çok uzun beklemeyeceksin.

Emeğinize sağlık. Eğer çevirmeyi düşünürseniz piksel oyun olarak Earthbound'u önerebilirim. Chrono Trigger gibi snes zamanının en çok beğenilen oyunlarından biridir. Ayrıca Undertale'in yapımcısı oyununu yaparken bu oyundan etkilendiğini söylemiştir.

• Teşekkürler. Evet Earthbound oyununu çevirmeyi düşünüyorum.

• Eline koluna sağlık hocam bu jrpg best oyunlardan biri bu ayun çeviri için eline sağlık sayende konuyu bunca yıl sonra anlayarak oynayacağım.

• rica ederim hocam. bol eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronotrigger -- 18 Kasım 2024; 12:15:26 >

Hocam iyi günler steam çevirisi ne durumda? tahmini ne zaman yayınlarsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 27 Kasım 2024; 17:37:49 >
  • Yavaş yavaş çeviriyorum. Steam çevirisi için bir yüzde takip yapmadım. Tahminen yüzde 30 civarı çevirdim. 2025 te bitecek görünüş o yönde. Yakında güncel bir yama yayınlayacağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.