|
Chrono Trigger(JRPG) Türkçe Yama(İstek) (2. sayfa)
-
-
O arkadaş tropicoda bırakıp kaçtı tropico konusuna bakarsan görürsün boşa bekleme derim chronoyu cevirmesini. Konusu falan açılmayacak ama arkaplanda çevrildiğini bil. Ücretsiz olacak bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam çeviri yapıyorum ayağına kanallarının reklamını yaptı bol bol. -
Adamsın sende olmasan jrpg oynuyamıyacaz wild arms persona vagrant story vs vs ys 8 sen çevirirsinquote:
Orijinalden alıntı: Adol125
O arkadaş tropicoda bırakıp kaçtı tropico konusuna bakarsan görürsün boşa bekleme derim chronoyu cevirmesini. Konusu falan açılmayacak ama arkaplanda çevrildiğini bil. Ücretsiz olacak bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O twitch üzerinden çeviri yayınını görünce şüphelenmiştim.
-------------------------
Oynamadığım oyunu çevirmeme gibi bir huyum var, wild armsla vagrantı düş oradan. YS ye gelince yapabilirsem sadece 8i değil tüm seriyi çevirmek isterim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 23 Ağustos 2019; 8:53:8 > -
Ben askere gitmeden önce Cıkarmı acaba :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler kolay gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: Adol125
O arkadaş tropicoda bırakıp kaçtı tropico konusuna bakarsan görürsün boşa bekleme derim chronoyu cevirmesini. Konusu falan açılmayacak ama arkaplanda çevrildiğini bil. Ücretsiz olacak bu arada. -
Ys'e başlamak için önceki oyunlara bakmam gerekiyor mu, yoksa her oyun birbirinden bağımsız hikayelere mi sahip?
Direkt son oyun olan Lacrimosa of Danayı oynayabilirsin ama tavsiyem;
1-2 chronicles
*Origin (kız-erkek-sonradan açılan sırasıyla 3 kere bitir, esas karakter sonradan açılandır)
Celceta
*Felghana
Kefin (bunu atla çok eski ve batıya gelmedi sadece snes emuyla fan translated versiyonunu oynarsın o da oynamak istersen)
Lacrimosa of Dana
*Ark of Napisthim
YS Seven sırasıyla oynaman seven hikayenin sonu. Kefin hariç hepsi de pcde var.
Origin hariç diğerlerinin hepsinde ana karakter aynı kişi; Adol Christin. Lacrimosada 2 ana karakter var.
*Bunları normalin üstünde oynama öttürüyolar. -
Seriden ve türden uzak birisi olarak son oyundan başlayarak hikayede bir kopuklukla karşılaşır mıyım diye sormuştum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. -
Direkt son oyunu oynarsın onda bi sıkıntı yok. Bu oyun daha doğrusu bu seri diğer jrpgleri gibi değil aksiyon-rpg seviyosan hikayede olsun istiyosan oynanış kısmını düşünme bile. Witcherdan, ACden ya da aksiyon rpg olarak geçen bir çok oyundan 5 gömlek iyi ve akıcı oynanışı var. -
Teşekkürler. Son oyunu fırsat bulduğumda değerlendireceğim. -
Yama işi ne oldu biris çeviriyordu diye biliyorum -
Vallaha Bende Steam'e Bekliyordum Çeviriyi Ama Bence Pek Beklenilecek Bir Tarafı Kalmadı, 2. Kere Emulator'den Bitirdim Oyunu Ve Steamde 15 TL ye İndirime Girdiği Gün Aldığım Chrono Trigger Hala Oynanmadan Duruyor :D Vallaha Steam'e Gelirse Çeviri Ordan Bir Kez Daha Bitiririm Özledim Evrenini. Gelmez ise En Azından Parasını Vermiş Olduk. Böyle Oyunlara Her Zaman Destek Olunması Lazım... -
Merhaba;
Snes çevirini bitirdim. Şimdi Steam çevirisine başladım. Test versiyonunu yayınladım. Steam versiyonunu şimdilik kısmen türkçe oynayabilirsiniz.
buradan indirebilirsiniz.
-
Teşekkürler dostum. Konuyu okurken sonuna gelince böyle bir süprizle karşılaşacağımı beklemiyordum. Ff 8, 9 gibi oyunlara da yama yapmayı düşünüyor musunuz?
Birde ayrı bir konu açıp duyurursanız daha iyi olur. Millet ümidini kestiği için konuya bile tıklamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed değer -- 19 Eylül 2024; 17:44:26 >
rica ederim. sadece pixel oyunlara odaklanıyorum, ff'yi yapacak biri çıkacaktır mutlaka :)
aslında ayrı konu açmıştım banlandığım için yeni hesap açtım. Bu seferde bu konudan devam edim dedim :)
-
Anladım. Be ff 7 ve 8 oyunlarını da piksel sanıyordum.
Çıkış tarihlerine ve ilk platformlara baktım 7 playstation'da çıkmis 6 ise snes'te 6 ya kadar olanlar bakılabilir :)
Hocam çoğu kişi FF 6 FF 7'den daha iyi diyor. FF serisine ne kadar yakınlığınız var bilmiyorum. Ben sadece 7 ve remaki oynadım. Açıkçası remake pek sevmedim. Orjinali çok iyiydi. Özellikle karakterlerin arka plan hikayesi filan çok iyiydi. Chrono Triger ff 7'den bile iyi diyorlar.
Bu arada sadece pixel oyunlara yama yapmanızın bir sebebi var mı? Yoksa Ps1' sevmiyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X