Şimdi Ara

Chrysler 300 C (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
91.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: burakthy

Ya bende 6 seneye yakindir sadce mini cooper s kullandim su an4 uncu cooper s imi satmak zorundayim cok uzluyorum. Fakat ailem genisliyor 2006 grand cherokee ve 300 c arasinda kaldim ( aslinda a6 yada a4 te dusunmuyor degilim). Bu iki araci istemememin tek nedeni buyuk ve guvenli oluslari. Cherokee nin servisi ve yedek parcasi hic sikinti deil ama bu 300c nin servisi ve yedek parcasinin fiyatlai konusunda taminkar bir bilgiye lasamadim. Yoksa arabalari cok begeniyorum. Tbi cok ölu burde ikinci el iyasasi mevcut bu aralar. Uygun rakama guzel bir araba alabilirim diye dusunuyorum

Hocam cok pahalı degil, bende yeni aldım. Baya bi bakim yaptırdım ama normal bir audi yada BMW fiyatına bakımları yapılıyor... Araç gercekten cok konforlu, adeta gemi gibi gidiyor yolda... Tek sorun ses yalıtımı pek iyi degil, ziebartta izolasyon yaptırsan daha da güzel olur ;)

Alıntıları Göster
    Cok tesekkur ederim. Allah gule gule kullanmayi nasip etsin sana. Ben 3.0 crd dusunuyorum. Motor mercesdes oldugundan sikinti oomaz. Sahibindende on takim fiyati vo4dum 2750 demis urkuttu beni.

• quote:

Cok tesekkur ederim. Allah gule gule kullanmayi nasip etsin sana. Ben 3.0 crd dusunuyorum. Motor mercesdes oldugundan sikinti oomaz. Sahibindende on takim fiyati vo4dum 2750 demis urkuttu beni.

Hocam ben cok meraklisi oldugum icin bu arabayı ciddi anlamda araştırdım... 3.0Crd olan modellerde 100.000- 150.000 den sonra ciddi sorunlar çıkartidigini hem kullanıcılardan hemde bir cok farklı servisten duydum. Mümkünse km düşük olanlarına bak, benim araçta suan 0 motor var (hararet yaptırıp motor iflas etmiş) yeni motor yapılmış komple.. 15.500 tl (isciliksiz sadece Parca fiyatı) fatura duruyor... O anlamda motor basına büyük sorun çıkarabilir dikkat etmezsen.. Bir de bu araçların en büyük sorunu elektrik arizalaridir... Mekanik değilde daha fazla elektrik arızaları verir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hocam ben cok meraklisi oldugum icin bu arabayı ciddi anlamda araştırdım... 3.0Crd olan modellerde 100.000- 150.000 den sonra ciddi sorunlar çıkartidigini hem kullanıcılardan hemde bir cok farklı servisten duydum. Mümkünse km düşük olanlarına bak, benim araçta suan 0 motor var (hararet yaptırıp motor iflas etmiş) yeni motor yapılmış komple.. 15.500 tl (isciliksiz sadece Parca fiyatı) fatura duruyor... O anlamda motor basına büyük sorun çıkarabilir dikkat etmezsen.. Bir de bu araçların en büyük sorunu elektrik arizalaridir... Mekanik değilde daha fazla elektrik arızaları verir...

Alıntıları Göster
    Grand cherokee lerde boyle bir sikinti yok olarami yonelsem acaba. Bu arada benim butce tas patlasa 70000:) yada beim aracin ustine 20000-25000 max verebilcegim degerler orakamlara 90000 km dekiler denk geliyor daha cok kortktum simdi. Bebis olasa gozumu karartirimda cok fazla para baglamak istemiyorum. Arastirmaya devam edim

• Araştırın tabi... Ben tüm bu masrafları göze alarak aldım aracı zaten... Ama sunu söyleyeyim ; bir çok lux arabaya bindim (mercedes s, Cadillac, lincoln) fakat bu arabaya olan ilgi cok farklı :) farklı bir prestiji ve havası var

• quote:

Araştırın tabi... Ben tüm bu masrafları göze alarak aldım aracı zaten... Ama sunu söyleyeyim ; bir çok lux arabaya bindim (mercedes s, Cadillac, lincoln) fakat bu arabaya olan ilgi cok farklı :) farklı bir prestiji ve havası var
    Bu gun gittim baktimbir araca cok begendim rakamda anlasamadik ( takas olraka gittim benim miniile) bakalim aracimi satarsam o arabayi alirim cok begendim. İc kalitesini begnememisler benim hosum gitti
  • Bu aracin hemi olan versiyonu kac litre yakar ortalama?

• quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Bu aracin hemi olan versiyonu kac litre yakar ortalama?

Sakin kullanimda Sehir ici 14 litre, agresif kullanımda 19 a kadar gördüm...
    Uzun yola çıkmadım ama her büyük motorlu araç gibi cok dip gaz yapılmaz ise 10 üzerine çıkmaz... (Eski amerikanlarim 9- 9,5 yakıyordu)

Dizelde kullandım ama zevki yoktu... piyasa arabalari ile bile bas etmesi zor, 2 ton kasayi cekmiyor... hemi bir baska.. Hele o motorun agresif sesi adamın aklını alıyor :)) sağlam bi LPG taktirip günlük kullanmayi düşünmüyor degilim :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Bu aracin hemi olan versiyonu kac litre yakar ortalama?

Sakin kullanimda Sehir ici 14 litre, agresif kullanımda 19 a kadar gördüm...
    Uzun yola çıkmadım ama her büyük motorlu araç gibi cok dip gaz yapılmaz ise 10 üzerine çıkmaz... (Eski amerikanlarim 9- 9,5 yakıyordu)

Dizelde kullandım ama zevki yoktu... piyasa arabalari ile bile bas etmesi zor, 2 ton kasayi cekmiyor... hemi bir baska.. Hele o motorun agresif sesi adamın aklını alıyor :)) sağlam bi LPG taktirip günlük kullanmayi düşünmüyor degilim :D

Alıntıları Göster
    Bende 300c 3.0 crd aldim makyajli kasa bugune kadar kullandigim araclara gore muhtesem zevkli ve guvenli hissiyati beni cok mutlu etti. Rakami cok uygun bu sekilde bir arac icin. Myrhr radi cd var aracta. Navi takmak istiyorum ama premium boston ses sistemi anfisi ile nasil cwlisttigini arastiriyorum bilen va4midir acaba

• quote:

Bende 300c 3.0 crd aldim makyajli kasa bugune kadar kullandigim araclara gore muhtesem zevkli ve guvenli hissiyati beni cok mutlu etti. Rakami cok uygun bu sekilde bir arac icin. Myrhr radi cd var aracta. Navi takmak istiyorum ama premium boston ses sistemi anfisi ile nasil cwlisttigini arastiriyorum bilen va4midir acaba

Selam sizinki kaç model? Ne renk? Kaça aldınız ? Kaç km de aldınız? Fiyatları çok dengsiz arabanın. Ben de makyajlı kasa düşünüyorum 2009 model ama fiyatları 79000-100000 arası değişiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

quote:

Selam sizinki kaç model? Ne renk? Kaça aldınız ? Kaç km de aldınız? Fiyatları çok dengsiz arabanın. Ben de makyajlı kasa düşünüyorum 2009 model ama fiyatları 79000-100000 arası değişiyor

Alıntıları Göster
    Paran sadece arabaya yetiyorsa alma bence abi, sonuçta aracı aldıktan sonra çok büyük masraflar başlayacak. Başta yakıt, yedek parça, vergi, kasko vb. He ama maaşım/kazancım yerli yerinde, rahat rahat geçiniyorum dersen, ben eski belediye başkanımızın komşusuyum, sürekli misafiri oluyor, hepsi de lüks otomobilli, bir keresinde Chrysler 300 C geldi, araç gerçekten farklı idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Paran sadece arabaya yetiyorsa alma bence abi, sonuçta aracı aldıktan sonra çok büyük masraflar başlayacak. Başta yakıt, yedek parça, vergi, kasko vb. He ama maaşım/kazancım yerli yerinde, rahat rahat geçiniyorum dersen, ben eski belediye başkanımızın komşusuyum, sürekli misafiri oluyor, hepsi de lüks otomobilli, bir keresinde Chrysler 300 C geldi, araç gerçekten farklı idi.

Selam vergve kaskoyu göze aldım. bunun dışında aracın bakımlarını yaptrdığımda arac beni üzer mi? motoru mercedes motoru şanzuman da öyle dayanıklı diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

quote:

Selam vergve kaskoyu göze aldım. bunun dışında aracın bakımlarını yaptrdığımda arac beni üzer mi? motoru mercedes motoru şanzuman da öyle dayanıklı diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Vallaha abi hiç Chrysler servisine gitmedim, ancak pahalı olduğu garanti. 2007 modelden sonra Daimler-Benz'den Fiat'a satıldı Chrysler, bu yüzden 2007 sonrası motorlar hangi firmanın bilmiyorum.
    Not: Abi üzer mi demen saçma olmuş, sen bu araç sahibini üzer mi :D Sadece cebini yorar.

• quote:

Vallaha abi hiç Chrysler servisine gitmedim, ancak pahalı olduğu garanti. 2007 modelden sonra Daimler-Benz'den Fiat'a satıldı Chrysler, bu yüzden 2007 sonrası motorlar hangi firmanın bilmiyorum.
    Not: Abi üzer mi demen saçma olmuş, sen bu araç sahibini üzer mi :D Sadece cebini yorar.
    burock kardeşim seni kırmak istemem ama galiba bu araca sahip dehilsin. öncelikle herkes bua racın sorunsuzluğundan bahsediyor. aracın servsisi orjinal ise pahalı olabilir. ama ben jeep garagea götürdüm yağ yağ filtlere şanzıman yağı, rot başı, viraj denge çubuğu, sillicekler, anahtar kodlama işçilik dahil 850 lira verdim. arac baan şu an itibari ile 80000 e maloldu ve 1500 kmdir kullanıyorum çok hoşuma gitti verdiği paranın üstünün arbası. bimiyorum ileride sorun çıkarırmı ALLAh korusun ama çok memnunum. sakin kullanıyorum 8.1 ortlamam var arada basıyorum şehir içi ama sıkışık tarfikte 10 12 gibi ortalama yakar. gidişi yol tutuşu çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyamanGS

burock kardeşim seni kırmak istemem ama galiba bu araca sahip dehilsin. öncelikle herkes bua racın sorunsuzluğundan bahsediyor. aracın servsisi orjinal ise pahalı olabilir. ama ben jeep garagea götürdüm yağ yağ filtlere şanzıman yağı, rot başı, viraj denge çubuğu, sillicekler, anahtar kodlama işçilik dahil 850 lira verdim. arac baan şu an itibari ile 80000 e maloldu ve 1500 kmdir kullanıyorum çok hoşuma gitti verdiği paranın üstünün arbası. bimiyorum ileride sorun çıkarırmı ALLAh korusun ama çok memnunum. sakin kullanıyorum 8.1 ortlamam var arada basıyorum şehir içi ama sıkışık tarfikte 10 12 gibi ortalama yakar. gidişi yol tutuşu çok güzel

Alıntıları Göster
    bu arada bu sene vergi bi alt dilim kasko değerinden :d

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyamanGS

bu arada bu sene vergi bi alt dilim kasko değerinden :d

Alıntıları Göster
    Tam bir uzun yol arabası. Radara cok girersiniz yanlız haberiniz olsun. Araç hız istiyor cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

Tam bir uzun yol arabası. Radara cok girersiniz yanlız haberiniz olsun. Araç hız istiyor cunku

Alıntıları Göster
    chrysler 300c den önce hep hızlı arabalar kullandım bu daha çok efendi git gibi geldi bana. 300c de çok heybetine göre çevik ve hızlı bir araba ama yola yapışması ve size verdiği güven süper. çoık mantıklı bir araba alıcak arkadaşlara tavsiye ederim. 300c yakıt tüketimi ve servis olarak fiyatına ve heybetine oranla çok ekonomik bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyamanGS -- 25 Haziran 2013; 19:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Sorun, kullanmayip yorum verenlerde.Birdefa kullandim gibi vs vs.. yorumlardan arac hakkinda fikir sahibi olunmaz.Yalnis anlasilmasin, sonucda tercih konuyu acan arkadasda.Ama tavsiye verirken, bari tecrübeye dayanarak tecrübenizi aktarin.Ben 3 sene ve 80.000km kullaniyorum. 1 defa Izmirde tamire girdi, oda almanyada Chrysler servisi bir vidayii tam sikmadi icin Türkiye tatilde sanirim bozuk yoldan dolayi gevseyip sorun yapdi.

Bu arada yukarda arkadas Mygig den bahsetmis. Yorumunuza katiliyorum.Gercekden müthis bi alet.
    Kendi aracimdaki Mygig.
     Chrysler 300 C

Chrysler 300 C

Telefon görüntüsünü ekrana nasıl aktarıyorsunuz ? Bende de mygig var ama yapamadım

• Slm .... Aracimi satali 4 yil oldu ..... Tam bilmiyorum ama özel bi alet vardi isvecden ismarladim. Seyir halinde filim bakmak icin. O alette Video giris ve cikis yerleri vardi.... Iphone icin video/audio kablosunu oraya baglamisdim.
    Gercekden müthisdi o zamana göre.....

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Slm .... Aracimi satali 4 yil oldu ..... Tam bilmiyorum ama özel bi alet vardi isvecden ismarladim. Seyir halinde filim bakmak icin. O alette Video giris ve cikis yerleri vardi.... Iphone icin video/audio kablosunu oraya baglamisdim.
    Gercekden müthisdi o zamana göre.....

O âletin ismi nedir acaba ?

• aydinpetrol A kullanıcısına yanıt
    İllaki alınacaksa dizel ama pek verimli olduğu söylenmez yakıt yüksek CRD motorda da Muadili BMV ve AUDİ 3.0 dizellerine göre değer kaybıda çok oluyor onun dışında sağlam spek sorunu olmayan bi araç
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.