Şimdi Ara

CHUWI V88 7.85' mi, 1.nesil nexus 7 mi, ya da Ezcool miniPAD hangisi? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CHUWI V88 7.85'' inç ANDROID 4.2 TABLET PC Mini PAD 5 MP ÇİFTKAMERA QUADCORE HDMI hakkında hiç net bilgim yok ama hdmi diğer özellikleri bunu almaya cezbediyor, tabii 1.Nesil Nexus 7 nin kalitesinde hiç şüphe yok ama HDMİ benim için önemli, Ezcool miniPAD de özellik olarak yeterli ama fiyatı düşük olunca diğerlerine göre istediğim performansı bulamayacağımı düşünüyorum.
    Şimdiden fikirleriniz için tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minuit -- 3 Kasım 2013; 4:30:43 >

• minuit M kullanıcısına yanıt
    Hocam üç tabletinde konusu var onları bir oku derim. Nexus 7'nin konusunu okuman biraz zor bayağı uzun. Zaten HDMI benim için önemli demişsin o zaman onu elemek zorunda kalacaksın. MHL destekliyor mu Nexus 7 bilmiyorum bakmak lazım.

Diğer ikisine gelince chuwi'nin 2 gb ram'i var, ezcool minipad ise bayağı ince 6.8mm.

İkiside güzel tablet. Ama kullanmadığım için ben de forumdaki yorumlardan okuduğum kadarını biliyorum.
    Genel olarak kullanıcıları memnun.

Nexus 7'ye gayet güzel bir tablet. Ben de halen kullanıyorum memnun kalacağına eminim. Ama dediğim gibi hdmi senin için önemliyse o zaman başka bir tablet seçmen gerekebilir.
  • chıwu söyle bakılınca baya özellikli iyi bir tablete benziyor. ama ezcool midipad yabana atılamaz günümüzde baya iş yapar bu ikisi arasında kafana yatanı al derim ekranda cok kücük değil 8 inc.
  • Yorum yok mu?
  • ortak, ezcool miniPAD tableti hakkaten çok iyi çıktı. incecik ve çokta hafif. özellikleri bana kalırsa çok çok tatminkar. çok ince eleyip sık dokuyan biriyim, en hassas olduğum nokta herşeyden önce teknik desteği idi. nereye baktıysam her yerde servisiyle alakalı herkes memnun. tek bir şikayet bile neredeyse görmedim. hatta, info maillerine bilerek mail attım. çok kısa süre de döndüler ve de çok güzel bir şekilde yardımcı oldular. sonra forum sitelerinin olması da güven duygusu oluşturdu bende. neyse işte benim gibi adamı, ikna etmek zordur açıkcası. çünkü biraz takıntılıyımdır. geleyim tabletimin özelliklerine, rami olsun depolama diski olsun ve de ekran canlılığı falan çok çok süüepr bir alet yani. hdmi ile smart televizyonumda çok güzel filmler izliyorum. hatta bu aralar kablosuz bir şekilde tabletimden nasıl olurda görüntüyü smart tvye aktarabilirm onun peşindeyim. ha bu arada kamerası hariç tabletimin özellikleri benim tüm ihtiyaçlarımı gidermekte. zaten fotoğraf çekiminideiphoneum ile yapıyorum. pekte ihtiyaç duymuyorum. hadi kal sağlıcakla bro.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.