Şimdi Ara

Xiaomi Pad 7 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ve 144 Hz ekranla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Pad 7 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ve 144 Hz ekranla geliyor
    Xiaomi hatırlayacağınız üzere bu yılın başlarında Pad 6 serisi tabletlerini piyasaya sürmüştü. Çinli marka şimdi de Pad 7 üzerinde çalışıyor. Gönüşe bakılırsa yeni serinin Pro versiyonu piyasadaki en güçlü tabletlerden biri olacak. Zira bu yönde bazı ayrıntılar var.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, Redmi Watch 4'ün özelliklerini açıkladı

N81A model numaralı cihazın Tianma üretimi 10 inçlik bir ekran taşıdığı bildiriliyor. LCD panel için 2367 x 1480 piksel çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı gibi bazı detaylar da mevcut. Xiaomi Pad 7 Pro'nun üst sınıf Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağı da sızan bilgiler arasında.

Xiaomi Pad 7 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ve 144 Hz ekranla geliyor

HyperOS ve dörtlü hoparlör sistemi

Yeni tablet tıpkı önceki Pad 6 Pro modelinde olduğu gibi dörtlü stereo hoparlör sistemiyle gelecek. Xiaomi Pad 7 Pro'nun kutudan Android 14 tabanlı HyperOS yüklü şekilde çıkacağına ise kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilik cihazla ilgili bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Daha fazlası için biraz daha beklememiz gerekecek.

Kaynak:https://gsmchina.com/xiaomi-pad-7-pro-features-leaked-on-mi-code-6449/

• Pad 5 pro getirilmedi. Pad 6 ara geçiş modeli gibi oldu. Pad 7 pro gelse ülkeye satın alımını yaparım. Pad 5 ile halen mutluyum. Klavye ve kalemi geç getirdiler tek sorun olduğu nokta buydu.

• fukarakoala kullanıcısına yanıt
    Pad 6 nın da pro su var. Ama pro modeller globale çıkmıyor. Çin de satılıyor.

• bu tabletlerde oled panel kullanmak çok mu riskli.. samsung dışında oled tablet yok galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

pro lar var ama ülkemize teşrif etmedikten sonra bi faydası yok bize. Ben pad 5 ile memnunum ama samsung s9 ultra alacam büyük ihtimalle

• blackrether kullanıcısına yanıt

Risk değil de masraf.Samsung kendisi başlı başına büyük bir oled üreticisi olduğundan birkaç tablet modelinde Amoled ekranlara yer verebiliyor.Giriş ve orta seviye modellere ise zaten yok,sadece üst seviyeye.Xiaomi de maliyeti arttırıp bunu tüketiciye yüksek fiyat olarak yansıtmamak adına Oled ekran kullanmıyor.Fakat kullandığı IPS LCD'de gayet kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    ben de apple a kızıyorum ipad pronun 11 inçlik modelinde ips lcd koymuşlar.. kaç bin tllik üründe nasıl ips lcd kullandılar buna şaşırdım..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fukarakoala kullanıcısına yanıt
    Almayı düşünüyorum o tabletten. PDF Okumak ve genel medya tüketimi için. Genel olarak pil ömründen ve klavyeden memnun musunuz?

• Keşke güçlü donanımlı ama ipad mini ebadında bir tablet olsa.

• sepkov kullanıcısına yanıt

şarj ve pil ömrü olarak çok memnunum pad 5 den, Klavye ve mouse olarak logitech kullanıyorum. Kendi klavye ve kalemini alıcaktım gelene kadar 3 katına cıktı fiyatları almadım.

Gps olmaması ve birkaç özelliği yok. Bana gerekmedi. Ben netflix vb platformları çalıştırmasını istiyordum. Eve geldiğimde laptop açmadan geceyi geçirebiliyorum rahatça

• İnşallah !5.000 tlyi geçmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.