Şimdi Ara

Chuwi v88 - İPTAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Ben Hyundai T7s'yi de düşünüyorum. Acaba hangisini almak daha isabetli olur?

Hyundai t7s ler geliyor. Konusu fiyat sorulması vs sebebiyle habire silindiği için ve uyarı puanıda 3 e çıktığından yeniden konu açmadık. Geldiğinde sıcak fırsatlardan duyuru yaparız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Ben Hyundai T7s'yi de düşünüyorum. Acaba hangisini almak daha isabetli olur?

Hyundai t7s ler geliyor. Konusu fiyat sorulması vs sebebiyle habire silindiği için ve uyarı puanıda 3 e çıktığından yeniden konu açmadık. Geldiğinde sıcak fırsatlardan duyuru yaparız zaten.

tabletpark, ben de sizin T7s'yi düşünmüştüm. Konuyu göremeyince acaba bir sorun mu var diye düşündüm. Bu arada Hyundai T7s'deki kamera 2 mp mi yoksa 5 mp mi? Başka bir sitede 5 mp yazıyor. Ben de kararsız kaldım. Bizim oğlan tablet almam için bastırıyor da...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_74666906/f_//tm.htm#74674971

Daha önce bu konuda konuşmuştuk...

http://www.slatedroid.com/topic/63946-chuwi-pad-mini-v88/page__st__160

Linkte görebileceğiniz gibi alıpta sorun yaşayanlar olmuş. Malzeme kalitesi çok kötü...
  • alabülürün. iyi gibi duruyor.yurtdışı fiyatıyla çok uçuk bir fark yok ama bu tabletpark ne olaki.mağza falan yok herhalde internetten satış. gidip göremiyok herhalde tableti. ne çıkarsa bahtına tarzı. gerçi yurtdışından getirtsek sanki farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -genjuro-

alabülürün. iyi gibi duruyor.yurtdışı fiyatıyla çok uçuk bir fark yok ama bu tabletpark ne olaki.mağza falan yok herhalde internetten satış. gidip göremiyok herhalde tableti. ne çıkarsa bahtına tarzı. gerçi yurtdışından getirtsek sanki farkı var

Ürünlerimiz istanbul bilişim mağazalarında mevcut. Ayrıca aldığınız gibi iade etme hakkınızda var.
  • hmm iyiymiş...
  • Cihazın 2 verisyonu var görünüyor. 1 GB ram ve 2 GB ram olarak. İlk mesajınızda belirtmişsiniz, 2 GB ram diye ancak, yine de emin olmak isterim. Kendimizi 2 GB a hazırlayıp, gelenlerin 1 GB olduğunu öğrenmek üzücü olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceSPiRiT

Cihazın 2 verisyonu var görünüyor. 1 GB ram ve 2 GB ram olarak. İlk mesajınızda belirtmişsiniz, 2 GB ram diye ancak, yine de emin olmak isterim. Kendimizi 2 GB a hazırlayıp, gelenlerin 1 GB olduğunu öğrenmek üzücü olur...

2gb olarak gelecektir.
  • 500 mah pil bluetooh vs özellikler gayet iyi çabuk getirinde bari alalım hemen .
    Hazirana felan kalmasa iyi olur yoksa başka cihazlar geliyor onlara kayacaaz.
  • +1
  • hocam ne oldu bu ürün haber yok hiç ?
  • 20-24 veya 27-31 mayıs arası stokta olacak.
  • çok güzel ancak tasarım hatalarından bahsediliyor. fiyatının uygun oluşuyla bu kusur görmezden gelinebilir ancak yinede alacakların araştırmasını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpy

çok güzel ancak tasarım hatalarından bahsediliyor. fiyatının uygun oluşuyla bu kusur görmezden gelinebilir ancak yinede alacakların araştırmasını tavsiye ederim.

Düğmelerin sorun oluşturacağını sanmıyorum. Öyle olsa telefonlarımız sürekli açılırdı. 2-3 saniyeden aşağı açılmıyor zaten cihazlar.

Ayrıca icoo nun fatty 2 sinede bakıyoruz. Çıkış tarihi belli değil fakat değerlendirmemiz arasında.
  • quote:

20-24 veya 27-31 mayıs arası stokta olacak.

24 mayıs gibi gelecekse cubeden vazgeçiyorum.Birde getirip sonra fiyatları yüksek tutarsanız çok pis yorumlar yaparım ona göre.
    daha önce veerdiğiniz fiyatalara istinaden ve hatta daha uygun olursa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 10 Mayıs 2013; 21:32:54 >
  • Ben de bekliyorum sabırsızlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

20-24 veya 27-31 mayıs arası stokta olacak.

24 mayıs gibi gelecekse cubeden vazgeçiyorum.Birde getirip sonra fiyatları yüksek tutarsanız çok pis yorumlar yaparım ona göre.
    daha önce veerdiğiniz fiyatalara istinaden ve hatta daha uygun olursa çok iyi olur.

Önümüzdeki hafta geliş tarihi hemen hemen netleşir, siparişleri önümüzdeki hafta açacağız ve bu süreçte fiyat değişmeyecek stok sonrası liste satış fiyatını duyuracağız.
  • Önce Hyundai T7s alacaktım oğlana; özellikleri tam istediğim gibiydi ama ekran küçük mü diye kararsız kaldım, o arada satış bitti. Cube u30gt2 aklımı çeldi, biraz tuzlu geldi fiyatı. Artık bu model bir belli olsun da ya alırım, ya da ben alana kadar tablet diye birşey kalmaz piyasada...
  • Fiyatına göre iyi birşeye benziyor ama sonuçta ne olacağı da belli olmaz bence.Bilindik markalardan şaşmamak lazım fakat onlarında fiyatları belli.
  • Elden alma gibi bir imkanımız var mı bir dükkanınız falan mevcut mu fiyat güzel baya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.