Şimdi Ara

Chuwi v88 - İPTAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çin tabletlerinin en büyük sorunu olan WIFI çekimi ne alemde acaba?
  • V88 şu an askıda arkadaşlar, anlaşılmaz şekilde fiyatı artırıldı ürünün. %20 gibi bir fiyat farkı doğduğu için söz verdiğimiz fiyata satışa sunmamız imkansız hale geldi.
  • Almam o fiyatlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Almam o fiyatlara

Şu an mümkün değil düşünmüyoruz, ücreti ödenmiş hazırlanmış mal çıkışı yapılmadı, burda söz verdiğimiz ayrı bir dert oldu bize, dolayısıyla anlaşılan fiyattan çıkışı yapılmassa kesin olarak iptal edeceğiz.
  • http://www.gizchina.com/2013/05/09/newman-takes-on-the-ipad-min-with-the-7-2mm-newsmy-s8-mini-quad-core-tablet/

Hocam bu tableti getiremez misiniz? Ben Newman N2 cep telefonu kullanıyorum ve malzeme kalitesi gerçekten üst seviye. Birde çin de baya kullanılan bir marka ağırlığı cep telefonu üzerine ama bu tableti çok güzel duruyor incelik süper 7.2mm ve rk3188 işlemciliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

Chuwi ilede anlaşmamızı yaptık. V88 modeli başlayacağız arkadaşlar. Tahmini 2-3 hafta içinde TR de olacak.

Öyle sanıyorum bir çok kişinin beklediği bir modeldi. rk3188 2gb ram ipad mini boyutlarında ekranı 5mp kamerası bluetooth vs.

Özellikleri:
    RK3188 Cortex-A9 1.8GHz
    2GB DDR3
    16GB
    7.85 inch IPS screen
    1024*768
    Wifi - Bluetooth 4.0
    Pil : 5000 Mah

Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Edit : lütfen fiyat ve satış sormayınız,cevap verdikçe konu siliniyor ve uyarı veriliyor. sıcak fırsatlarda zaten konumuz mevcut oradan gerekirse duyurusu yapılıyor.

bu ne ya ???

• Hayırlısı olsun ,her şeyde vardır bir hayır.
    Bu durumda yine ayni özelliklere sahip 9.7 inç tam donanımlı özellikle pil değeri yüksek ve kaliteli olan, ekran çözünürlüğü daha iyi (retinamı nedir her ne ise)olan bir cihaza yönelmenizde fayda var diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 14 Mayıs 2013; 0:33:30 >
  • Bence 7" bi modele yönelmelisiniz.Taşınabilirlik ve alınabilirlik açısından daha iyisi yok, güçlü cihaz alan çoğu kişi oyun oynamak için alır(Bence) ve 7" üstü cihazlar dual stick oyunlar için hem ulaşılması zor bi büyüklük ve getirdiği ağırlıkla alma sebebini yerine getiremiyorlar tabi bu benim görüşüm.

NOT :Eğer 7" piyasasında gelecek olmasaydı ASUS ve ACER firmaları yönelmezler di ve Windows tabletlerin ekran boyutu sınırı 7" e indirildi bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.