Şimdi Ara

CHUWI V88 ( RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Orijinalden alıntı: sabas

Ayın 14 ünde gümrüğe takıldığını öğrendim bugün gidip 5 saat uğraş sonucu 68 TL yani %20 vergisini ödeyip tableti aldım. gürünüş olarak çok şık ve ince. dokunmatiği çok güzel. görüntüde güzel. inceleyip yine burada paylaşacağım

Hocam şöyle güzel bir inceleme yapıp paylaşırsanız seviniriz :-). Bide sizinki 2gb ram olan model mi ? Benchmark skorlarınıda paylaşırsanız iyi olur

Üstat şu anda işte olduğum için tablet yanımda değil. Benim aldığım 2gb ram olanından. antutudan dün test yaptık.17500 gibi bir rakam çıktı. tablete büyük ve detaylı oyunları yükledikten sonra ve evime bir access point aldıktan sonra gerek oyun performansı ve wifi çekim gücü hakkında size ayrıntılı olarak paylaşımda bulunacağım. ilk deneyimim olarak 2,5 saat sürekli internetten download ve videolar bluetooth alışverişi yaptım. 3 saate yakında internettsiz olarak oyun ve tablet karıştırması yaptım. şarjı %20'ye düşmüştü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Ayın 14 ünde gümrüğe takıldığını öğrendim bugün gidip 5 saat uğraş sonucu 68 TL yani %20 vergisini ödeyip tableti aldım. gürünüş olarak çok şık ve ince. dokunmatiği çok güzel. görüntüde güzel. inceleyip yine burada paylaşacağım

Hocam şöyle güzel bir inceleme yapıp paylaşırsanız seviniriz :-). Bide sizinki 2gb ram olan model mi ? Benchmark skorlarınıda paylaşırsanız iyi olur

Üstat şu anda işte olduğum için tablet yanımda değil. Benim aldığım 2gb ram olanından. antutudan dün test yaptık.17500 gibi bir rakam çıktı. tablete büyük ve detaylı oyunları yükledikten sonra ve evime bir access point aldıktan sonra gerek oyun performansı ve wifi çekim gücü hakkında size ayrıntılı olarak paylaşımda bulunacağım. ilk deneyimim olarak 2,5 saat sürekli internetten download ve videolar bluetooth alışverişi yaptım. 3 saate yakında internettsiz olarak oyun ve tablet karıştırması yaptım. şarjı %20'ye düşmüştü.

Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. şarj konusunda verdiğiniz değerler gerçekten dikkat çekici. Devamını bekliyoruz :) Teşekkürler.

• quote:

Hocam aklıma gelince sormak istedim.Gümrüğe takılınca yaşadığınız şehrin postanesine mi geliyor yoksa istanbuldan mı gidip almamız lazım ?
  • Üstat ilk önce İstanbul PTT'ye gelmiş, oradan benim bulunduğum Bursa merkez postaneye göndermişler. ben bursanın ilçesinde olduğum için Bursaya çağırdılar. (ihbar geldi). Ürünün gümrüğe takıldığını söylediler. gümrüğün yerini tarif ettiler. gittim. bana kutu içinde tablet olduğunu kredi kartı extrasını istediler. ekstrayı gösterdim. toplam oradaki fiyat üzerinden %20 vergisini aldılar. faturada 340,00 TL gözüküyordu. onun üzerinden aldılar. 68,00 TL vergiyi yatırdım. ve makbuzla birlikte PTT'ye gidip tableti aldım.

BU ARADA TABLETİ İNCELEMEM DAHA BİTMEDİ. VELET RAHAT BIRAKMDIĞI İÇİN TAM İNCELEME YAPAMADIM.
    Wifi olarak çok iyi olduğunu söyleyemem eve 300 mhps hızında router (access point) aldım. fakat en yakınında bile hızı 56 mphs gösteriyor. internet sayfalarına girmede bir sıkıntı yok ama download ederken yavaş yapıyor. bağlantı kopma olayı yaşamadım.
    Tabletin dokunmadığı çok ama çok güzel, fakat alacak arkadaşlara tavsiyemdir tableti alır almaz hemen üzerine film kaplatsınlar. benimki bir günde üstü çizildi.
    grafik isteyen bir oyun yükleyemedim. daha doğrusu oyunu bulamadım. ama yüklediğim oyunlarad bir sıkınta yaşamadım.
    Kamerası gayet güzel,

• Ben de epey bir araştırmadan sonra artık V88 almayı düşünüyorum. Nereden ve kaça aldınız acaba?
  • AliExpress'ten 4 Temmuz tarihinde 2GB ROM versiyonunu aldım, bakalım ne kadar zamanda gelecek? Gerekli uyarıları yaptım, umarım gümrükten sorunsuz geçer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 4 Temmuz 2013; 21:38:03 >
  • KAÇ DOLARA ALDIN HOCAM LİNK VERİRMİSİN? BENDE ŞİMDİ PANDAWİLLDEANSİPARİŞ GEÇECEKTİM, NASIL VERECEĞİMİDE BİLMİYORUM YA

Paypall hesabım var onuda nasıl kullanacam bilmiyorum sonra normal bonus ve asya kart var 2 tane( paypallde bu kayıtlı)

hiç pandawill düşünmedinmi yoksa aliexpress dahamı ucuz veya güvenli bana da yardımcı ol be kardeşim....
  • Pandawill'den daha önce hiç alışveriş yapmadım, sanırım orada fiyat biraz daha pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam. AliExpress'te daha önce başka satıcılardan epey bir alışverişim olmuştu. Çok şükür bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Geçenlerde bir aksesuar alışverişimde ürün elime ulaşmadı, DISPUTE açıp paramı geri aldım, satıcıyla görüştüm, 2-3 günde karta iade ettiler.

Bu tablet için pek çok sitede epey bir fiyat araştırması yaptım, en ucuz şu satıcının ilanında buldum:http://is.gd/vgg6q3

Yanında tablet kalemi (aslında bana lazım değil, benim kaliteli bir kalemim var zaten) ve ekran koruyucu da hediye etti. Gönderirken GIFT yazmasını, açıklamaya MP4 PLAYER yazmasını ve fiyatını 60 dolar yazmasını istedim, önemli olduğunu söyledim. Genelde Çinliler 15-20 dolar yazıyorlar, o zaman daha düşük yazınca dikkat çekme ihtimali oluyor sanırım. Herşeye OK dediler. Ben de aldım.

Benim PP hesabım yok. Direk Visa kredi kartıyla aldım. Axess yurtdışı alışverişlerimi kafasına göre taksitlendiriyor :) iyi oluyor böyle. Stokta olduğunu, 24 saate kargoya vereceklerini söylediler. Bedava olduğu için ChinaPost seçtim, 2 hafta civarında gelmesini bekliyorum artık. İnşallah bir sorun çıkmaz :)

• Arkadaslar tableti 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok 1 saatten fazla mostwanted oynadım cok az isınma oldu. tabletin acma kapama ve ses tusları arkada sonradan alısıyorsunuz. ekran goruntusu ve iceligi(ipad miniden daha ince) gayet basarılı. ipad mini zanneden cok oldu. ipad cantası denedim olmuyor :D kendi cantasını aldım. su anda memnunum
    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalmr

Arkadaslar tableti 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok 1 saatten fazla mostwanted oynadım cok az isınma oldu. tabletin acma kapama ve ses tusları arkada sonradan alısıyorsunuz. ekran goruntusu ve iceligi(ipad miniden daha ince) gayet basarılı. ipad mini zanneden cok oldu. ipad cantası denedim olmuyor :D kendi cantasını aldım. su anda memnunum
    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

bende sanalpazardan dün sipariş verdim dün yarın nasipse gelecek bir iki sorum olacak

ekranın görüntü kalitesi nasıl
    1024*768 çözünürlük problem oluyormu
    oyunlardaki hızı nasıl
    kasa kalitesi nasıl
    sarjı nekadar gidiyor.
    hiç kilitletme kasma vs. sorunlarla karşılaştınız mı
    ve sizin eklemek istediğiniz başka ne varsa iletirseniz sevinirim
    iyi calışmalar

• cecen79 C kullanıcısına yanıt
    -Göruntu kalitesi bekledigimden cok daha iyi, geniş acılardan bakabiliyorsun.
    -Oyunlardan donma kasma olmadı
    -Tablet aleminyum kasa oldugu için esneme olmuyor. dusurmeden saglamlıgını tam olarak anlayamassın:D
    -İnternet uzerinden hemem hemen iki film seyredersn.
    -1 kez kıtlendi onu da acma tusuna 15 saniye basılı tutunca reset atıyor duzeltiyorsun.
    -Tableti dik tutup birseyler yazması cok rahat
    -Tabletin google play haricinde kendi uygulaması var cok işe de yarıyor uyumlu olmayan uygulamaları oradan indirebiliyorsun
    -Kendi çantasını ve guzel bir ekran koruyucu almayı unutma hayırlı olsun gule gule kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalmr -- 10 Temmuz 2013; 1:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emintolga

Yanında tablet kalemi (aslında bana lazım değil, benim kaliteli bir kalemim var zaten) ve ekran koruyucu da hediye etti. Gönderirken GIFT yazmasını, açıklamaya MP4 PLAYER yazmasını ve fiyatını 60 dolar yazmasını istedim, önemli olduğunu söyledim. Genelde Çinliler 15-20 dolar yazıyorlar, o zaman daha düşük yazınca dikkat çekme ihtimali oluyor sanırım. Herşeye OK dediler. Ben de aldım.

Banada kalem ve kulaklık hediye ettiler. Ve bende söyledim hediye ve 50 dolar yazmalarını, forumdan öğrenmiştim lakin mp4 yani ucuz bir üründür diye yazdırmadım acaba sorun olacakmıdır. bu tabletse 50 usdden fazla eder derlermi. 50 usd üzerinden %20 vergi ödermiyiz acep????????
  • Sınır 75 Euro olduğundan bu rakamın altı için vergi ödemezsiniz, postacı getirir. Fiyatına inanmazlarsa gümrüğe takılır, çağırırlar. Sizden ödeme yaptığınız kredi kartının ekstresini isterler. Orada ne kadar ödediğiniz görünür zaten. O rakam üzerinden de %20 vergi ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

quote:

Banada kalem ve kulaklık hediye ettiler. Ve bende söyledim hediye ve 50 dolar yazmalarını, forumdan öğrenmiştim lakin mp4 yani ucuz bir üründür diye yazdırmadım acaba sorun olacakmıdır. bu tabletse 50 usdden fazla eder derlermi. 50 usd üzerinden %20 vergi ödermiyiz acep????????

cevapların için sağ ol bir sorum daha var tablet elime bu gün geçti. genel olarak beğendim yanlız çok önemli bir sorunun var. tabletim kablosuz ağlara bağlanmıyor. kaç farklı kablosuz internet noktasından denediysem olmadı. bu noktalardan s3 cep telefonum ve bilgisayarımdan bağlanabiliyorum afakat tabletten olmuyor. sadece s3 telefonumun internetini paylaştırdığımda bağlanabiliyorm. sende de bu sorun oldumu. oldusa veya bu tip sorunların nereden kaynaklandığını iletirsen sevinirim iyi geceler

• Ben daha yeni aldım, daha gelmedi, en az 1-2 haftay ı bulur diye bekliyorum. Ayarlarda bir sıkıntı olmalı diye düşünüyorum. Ama cihaz elimde olmadığından birşey söyleyebilmem zor. Belki elinde cihaz olan arkadaşlar daha sağlıklı birşeyler söyleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalmr

-Göruntu kalitesi bekledigimden cok daha iyi, geniş acılardan bakabiliyorsun.
    -Oyunlardan donma kasma olmadı
    -Tablet aleminyum kasa oldugu için esneme olmuyor. dusurmeden saglamlıgını tam olarak anlayamassın:D
    -İnternet uzerinden hemem hemen iki film seyredersn.
    -1 kez kıtlendi onu da acma tusuna 15 saniye basılı tutunca reset atıyor duzeltiyorsun.
    -Tableti dik tutup birseyler yazması cok rahat
    -Tabletin google play haricinde kendi uygulaması var cok işe de yarıyor uyumlu olmayan uygulamaları oradan indirebiliyorsun
    -Kendi çantasını ve guzel bir ekran koruyucu almayı unutma hayırlı olsun gule gule kullan...

ben real resing 3 ve asphalt 7 yükledin ikisinde de aşırı kasıyor aynı zamanda bazı uygulamalarda ve ekran geçişlerinde de kasıyor bunun bir çözümü var mı cevaplarsanız sevinirim

• Arkaplanda çalışıp RAM harcayan, işlemciyi yoran, gereksiz uygulamalar var mı bakın, varsa kapatın...
  • quote:

Arkaplanda çalışıp RAM harcayan, işlemciyi yoran, gereksiz uygulamalar var mı bakın, varsa kapatın...

Arka plandaki tüm uygulamalar kapalıyken de kasıyor aşırı şekilde acaba rom Vs ile mi alakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumda hareketli wallpaper falan kullanmadığınızı da düşünüyorum. Benim cihaz henüz elime ulaşmadığı için net bir şey söyleyemeyeceğim. Ama Facebook, Twitter vs. gibi uygulamalardan LOGOUT olduğunuzdan emin olun. Mesela benim telefon inanılmaz kasılıyordu, bir yere dokununca epey bir bekliyordum gerçekleşmesi için. Sonra Facebook'u keşfettim, durum güncellemeleri için sürekli bağlantı kurmaya çalışıyor, aleti çok kasıyordu bu şekilde. Uygulamadan LOGOUT olup telefondan kaldırınca alet şaha kalktı resmen... Ayrıca Zynga Poker var bende, uygulamayı aylarca hiç açmamış olmama rağmen sürekli servis olarak arkaplanda çalışıp RAM yiyordu. Bazı oyunlar oynarken (veya oynamazken bile) sürekli internete bağlanıp birşeyler indirmeye, göndermeye çalışıyor. Bunları kontrol etmenizde yarar var.
  • Ürünü takip etmeye başladım aliexpress'de fiyatı çok uygun donanım olarak çok güzel görünüyor. Fiyatına ve donanımına göre tavsiye edilesi bir ürün. Slateroid'de romlarla ilgili geniş bilgiler var büyük bir kitle takip edip paylaşıyor orada. Tam hediye alınabilecek bir tablet.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.