Şimdi Ara

CHUWI V88 ( RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben most wanted ve real racing yukledim donmadan oynadım eger tabletin hafızası doluysa da kasma olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalmr

ben most wanted ve real racing yukledim donmadan oynadım eger tabletin hafızası doluysa da kasma olur

dün tabletin fabrika ayarlarına geri yükledim ve real rasing 3 deki takılmalar gitti ve kullanım daha akıcı hale geldi. fakat asphalt 7 yine takılıyor eskisi kadar değil ama yine takılmalar oluyor.
  • Arkadaslar bu urunu turkiyede nerde bulabilirim bulursam ne kadara bulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecen79

quote:

Orijinalden alıntı: uysalmr

dün tabletin fabrika ayarlarına geri yükledim ve real rasing 3 deki takılmalar gitti ve kullanım daha akıcı hale geldi. fakat asphalt 7 yine takılıyor eskisi kadar değil ama yine takılmalar oluyor.

Senin tablette bir sorun olmali cunku rk3188 asla oyunda kasmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

Arkadaslar bu urunu turkiyede nerde bulabilirim bulursam ne kadara bulurum

Sahibinden, GG, SanalPazar gibi 2. el sitelere bakın, ancak oralarda bulunur. SanalPazar'da bir tane ilan var (http://is.gd/01Cuj1). Ama %40 kar koymuş arkadaş, maliyeti 320-325TL gibi aletin, o 450TL istiyor. Değer mi değmez mi siz karar verin. Yalnız nereden alacak olursanız, bunun bir de eski 1GB versiyonu var, o kadar parayı yanlışlıkla ona vermeyin sakın. 2GB aldığınızdan emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emintolga

quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

Arkadaslar bu urunu turkiyede nerde bulabilirim bulursam ne kadara bulurum

Sahibinden, GG, SanalPazar gibi 2. el sitelere bakın, ancak oralarda bulunur. SanalPazar'da bir tane ilan var (http://is.gd/01Cuj1). Ama %40 kar koymuş arkadaş, maliyeti 320-325TL gibi aletin, o 450TL istiyor. Değer mi değmez mi siz karar verin. Yalnız nereden alacak olursanız, bunun bir de eski 1GB versiyonu var, o kadar parayı yanlışlıkla ona vermeyin sakın. 2GB aldığınızdan emin olun.

O zaman çin den getircez yada artes gibi firmalarin burda satmasini bekleyecez

• Bende Çin'den getirtmeyi düşünüyorum fiyatı çok iyi ama ürünün garantisi yok gümrüğe takılabilir birde sorunlu gelmesinden korkuyorum
    Codegen Ultimix 88 ile CHUWI V88 arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makre

Bende Çin'den getirtmeyi düşünüyorum fiyatı çok iyi ama ürünün garantisi yok gümrüğe takılabilir birde sorunlu gelmesinden korkuyorum
    Codegen Ultimix 88 ile CHUWI V88 arasında kaldım

Bu ikisi arasında nasıl kaldınız anlamadım? İkisini de açtım bakıyorum, Chuwi V88 Codegen'e göre hemen her bakımdan bir gömlek üstün. Codegen'in RAMi 1GB, V88 2 GB, Codegen'de flash 8GB iken V88'de 16GB, Codegen'de eski nesil RK3066 40nm işlemci var V88'de iki nesil daha yeni RK3188 28nm, Codegen 5 noktadan multitouch iken V88 10 noktadan, Codegen'de bluetooth bile yok, V88 1/3 daha hafif, neredeyse yarı yarıya daha ince, Codegen 13mm, V88 7.2mm. 2 yıl garantisi var diye de bu özelliklerdeki Codegen almam "şahsen". Yine de siz bilirsiniz...

• Arkadaşlar bu aleti pandawill sitesinden 27 Mayıs tarihinde 165 dolara aldım. 6,9 dolar singapur kargoya, 11 dolarda tabletin kılıfı için olmak üzere toplam 183 dolara aldım. Ürünün üzerine siz ister gift yazın ister, hediye yazın ,ister 20 dolar yazın hiç farkmetmiyor. her kutu açılıyor ve tablet varsa ihtar gönderiliyor. tablet 1 haziranda singapurdan kargoya verildi. 5 hazirannda Türkiye'de idi, fakat istanbul gümrükten çıkması 10 gün sürdü. 14 Hizaranda tarafıma ihtar geldi. bende PTT,gümrük, vergi dairesi derken %20 vergisini yatırdım ve ürünü aldım.
    Ürün Chuwi V88 2 gb ram olanından.
    WİFİ : Wifi konusunda ara sra kopmalar oluyor. bir ara Samsung S2 ile birlikte aynı yerde Wifi denemesi yapmıştık. S2'nin wifisi daha iyiydi.
    ŞARJ: 5000 mAH şarjı ile inanki sizi yarıda bırakmayacağı kanaatindeyim. 3 saat boyunca oyun oynadık şarjı bitmemişti.
    EKRAN: Ekran dokunmatiği hakikaten çok güzel algılaması mükemmel, görüntüde çok güzel. Anacak çok hassas olup alan arkadaşlar hemen üzerine film kaplatsınlar. yoksa çizik çizik oluyor. benim olduğu gibi
    OYUNLAR: Most wanted ve Real Racingi yüklü tablette hiç bir kasma donma yok. (bu oyunlar en kapsamlı olanları tablette 40-50 tane oyun var:)
    İNTERNET: Bu sıralar internetinde sorunlar oluşmaya başladı. ya tablet tam kendine gelmeden interneti açtığımdandır veya güncelleme mi istiyr nedir. interneti açtığımda crome veya explorer olsun hata veriyor ve kapatmak zounda kalıyorum.
    ISINMA: Başka tablet kullanmadım fakat ısınma sorunu var. yani tablet çok kapsamlı oyun oynandığı zaman bir müddet sonra ısınmaya başlıyor. Ben bir zararını görmedim. Ne yapmak lazım bilmiyorum bu konuda
    KALINLIK: İnceliği mükemmel hakikaten çok ince diyebilirsiniz (bizzat görmeyenler için intenretten bakınca çok belli olmuyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: sabas

Arkadaşlar bu aleti pandawill sitesinden 27 Mayıs tarihinde 165 dolara aldım. 6,9 dolar singapur kargoya, 11 dolarda tabletin kılıfı için olmak üzere toplam 183 dolara aldım. Ürünün üzerine siz ister gift yazın ister, hediye yazın ,ister 20 dolar yazın hiç farkmetmiyor. her kutu açılıyor ve tablet varsa ihtar gönderiliyor. tablet 1 haziranda singapurdan kargoya verildi. 5 hazirannda Türkiye'de idi, fakat istanbul gümrükten çıkması 10 gün sürdü. 14 Hizaranda tarafıma ihtar geldi. bende PTT,gümrük, vergi dairesi derken %20 vergisini yatırdım ve ürünü aldım.
    WİFİ : Wifi konusunda ara sra kopmalar oluyor. bir ara Samsung S2 ile birlikte aynı yerde Wifi denemesi yapmıştık. S2'nin wifisi daha iyiydi.
    ŞARJ: 5000 mAH şarjı ile inanki sizi yarıda bırakmayacağı kanaatindeyim. 3 saat boyunca oyun oynadık şarjı bitmemişti.
    EKRAN: Ekran dokunmatiği hakikaten çok güzel algılaması mükemmel, görüntüde çok güzel. Anacak çok hassas olup alan arkadaşlar hemen üzerine film kaplatsınlar. yoksa çizik çizik oluyor. benim olduğu gibi
    OYUNLAR: Most wanted ve Real Racingi yüklü tablette hiç bir kasma donma yok. (bu oyunlar en kapsamlı olanları tablette 40-50 tane oyun var:)
    İNTERNET: Bu sıralar internetinde sorunlar oluşmaya başladı. ya tablet tam kendine gelmeden interneti açtığımdandır veya güncelleme mi istiyr nedir. interneti açtığımda crome veya explorer olsun hata veriyor ve kapatmak zounda kalıyorum.
    ISINMA: Başka tablet kullanmadım fakat ısınma sorunu var. yani tablet çok kapsamlı oyun oynandığı zaman bir müddet sonra ısınmaya başlıyor. Ben bir zararını görmedim. Ne yapmak lazım bilmiyorum bu konuda
    KALINLIK: İnceliği mükemmel hakikaten çok ince diyebilirsiniz (bizzat görmeyenler için intenretten bakınca çok belli olmuyor)

Paylaşımlarınız için imzamdaki chuwi 88 yazısına tıklayın.... Teşekkürler....

Ayrıca ben neden vergi ödemedim ve aynı tableti 167 dolar+kılıf 3 dolar+ kargo 4 dolar toplam 174 e aldım ve vergi ödemedim. Kardeş senin satıcı işi bilmiyormuş. ve ayrıca aliexpress daha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 1 Ağustos 2013; 0:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

quote:

Arkadaşlar bu aleti pandawill sitesinden 27 Mayıs tarihinde 165 dolara aldım. 6,9 dolar singapur kargoya, 11 dolarda tabletin kılıfı için olmak üzere toplam 183 dolara aldım. Ürünün üzerine siz ister gift yazın ister, hediye yazın ,ister 20 dolar yazın hiç farkmetmiyor. her kutu açılıyor ve tablet varsa ihtar gönderiliyor. tablet 1 haziranda singapurdan kargoya verildi. 5 hazirannda Türkiye'de idi, fakat istanbul gümrükten çıkması 10 gün sürdü. 14 Hizaranda tarafıma ihtar geldi. bende PTT,gümrük, vergi dairesi derken %20 vergisini yatırdım ve ürünü aldım.

Paylaşımlarınız için imzamdaki chuwi 88 tıklayın....

Ayrıca ben neden vergi ödemedim ve aynı tableti 167 dolar+kılıf 3 dolar+ kargo 4 dolar toplam 174 e aldım ve vergi ödemedim. Kardeş senin satıcı işi bilmiyormuş. ve ayrıca aliexpress daha hızlı.

Kardeş Aliexpress'de daha uygun olduğunu görmüştüm. Fakat Aliexpress'de güvenilir satıcı isimlerin bilmediğim için hiç yanaşmadım. dolandırıcı çokmuş orada. Ben garanti olsunu sağlam olsun diye Pandawill sitesidnen aldım.

• quote:

Güzel paylaşımınız için çok teşekkürler.

Wifi ile ilgili benzer bir sorun (bu tableti almadan önce) bizim evde de vardı. Evde wifi kullanan 5 cihaz olduğu halde eşim ne zaman telefonundan wifi kullanmak istese böyle bir sorun yaşıyorduk. Modemi (Airties markaydı) resetleyince düzeliyordu. Ama bu her gün mutlaka oluyordu. Bir gün akşam eve geldiğimizde sigortanın atmış olduğunu, modemin de çalışmadığını gördük. Gecenin bir yarısı Electroworld'e kapanmadan yetişip yeni modem (T-Link) almıştım. O günden beri evde en ufak bir wifi sorunu yaşamadık, çok memnunum. Diyeceğim o ki, sorun cihazdan değil belki de modeminizden kaynaklanıyor olabilir. 2 haftadan biraz uzunca bir süredir bu tableti kullanıyorum, wifi ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım, hatta evim 1. katta ama aşağıda bahçede sorunsuz kullanabiliyorum, çekiminde de bir sıkıntı yok.

Cihazın ısınmasına gelince evet ısınıyor ama bence bu normal bir ısınma olarak görülebilir. Evde iPad de kullanıyorum. Kapaklı ve kalınca bir kılıfı olmasına rağmen onun üzerinden bile bir süre sonra ısınmasını hissedebiliyorum. Hatta Samsung telefonum bile zaman zaman bunlardan daha çok ısınıyor.

Cihazı ben Aliexpress'te bir firmadan 168 dolar fiyatla aldım. Ücretsiz kargo ile gönderdiler. Adamlarla paketin üzerindeki açıklamalarla ilgili alışverişten önce konuşup anlaştık, aynen o şekilde gönderdiler. Cihaz 2 haftada geldi ve postacı eve getirdi. Kutu çok iyi paketlenmişti. Gümrükte açılmadığı belli oluyordu. Zaten açılmış olsa eve getirmezler beni gümrüğe çağırırlardı. Bence ya sizin satın aldığınız sitedekiler nasıl göndereceklerini bilmiyorlarmış, ya da siz onlara yapmaları gerekenleri söylememişsiniz. Ya da ürün açıklamasında ayırdedici bir hata yapılmış. Yoksa hele ki İstanbul gibi her gün onbinlerce paketin geçtiği bir yerde bütün paketlerin açılıp tek tek içinde ne olduğuna bakılması mümkün değil.

Bu arada bana gelen tablette hediye olarak ekran koruyucu film vardı. Üstteki ilk gelen, yazılı olan filmi kaldırınca altından ekran koruyucu film çıktı. Ben belki ekrana yapıştıramam diye satıcı kendisi onu da halletmiş :) Mail atıp çok teşekkür ettim firmaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 1 Ağustos 2013; 0:48:53 >

• Evet nedir durum kullanıcı yorumlarını alalım.
  • Türkiye garantili teknobiyotikte cbox adı altında aynı ürün geldi. yine tekrarlıyorum alternatif olarak pipo u8 e de bakın
  • Bende almıştım bugün elime geçti tablet beklediğimden daha iyi.Gayet hızlı kasma donma olmuyor.Yalnız şarj ederken çok uzun sürüyor gece 00:30'da şarja bağladım sabah 10:00'da uyandım %20 şarj olmuştu.Sizlerde de böylemi oluyor ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalist33 -- 2 Ağustos 2013; 13:57:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen bitmişti cihazın şarjı, saat 21:00'de şarja takmıştım, şimdi kontrol ettim şu an 1 saat 50dk civarı itibariyle %50 şarj olmuş benimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emintolga

Tamamen bitmişti cihazın şarjı, saat 21:00'de şarja takmıştım, şimdi kontrol ettim şu an 1 saat 50dk civarı itibariyle %50 şarj olmuş benimki.

Kafama takıldı pil tüketimin de sorun yok.Şarjı çok güzel dayanıyor pil arızalı desek.Şarjı tekrar bitirip denemek lazım bir daha.Bugün birde kurcalarken tableti açılmaz hale getirdim.Tekrar yazılım attım belki düzelmiştir çünkü ilk üzerinde gelen 4.2.2 de bazı sorunlar vardı benim attığım 4.2.2 de o sorunlar yok.Tablet düzgün tıkır tıkır işliyor maşallah.Yakında zaten cm 10 yüklüycem birde öyle derim bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalist33 -- 3 Ağustos 2013; 1:11:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-cube-u30gt2-sifir-ve-ucuza-132374951/detay/

Bu ilanın bu cihaz ve konu başlığı ile ilgili ne ilgisi var anlayamadım. O sınıfta bir cihaz için başka seçenekler de var.
  • Tekrar attığım android 4.2.2 yazılımı ile şarj sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.