Şimdi Ara

Chuwi Vi8 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, chuwi vi8 plus tablet sipariş geçtim şuanda gümrük aşamasında, alırken dual boot olarak bilerek aldım. Şuanda Win10 kurulu gelecek ve gerekli Android dosyalarını bir türlü internette bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca kullanan arkadaşlar varsa bu konu altından da birbirimize yardımcı olursak harika olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 Şubatta sipariş geçtim, Çin'de tatil nedeniyle 22 Şubatta kargo bilgisi geçildi Netherlands Post ile 24ünde Türkiye girişi oldu. Bugün Ukim'deydi ne olduğu bilgisi gelmedi henüz. Gearbest sitesinden 90 dolara aldım giving assistant'tan da 15 dolar geri ödeme alacağım bana 75 dolara mal olmuş oldu gümrüğü saymazsak. Gümrükten geçişi kolay olacak diye düşünüyorum çünkü bu cihazda Sim-kart desteği bulunmamakta, cihaz bilgisayar kategorisine giriyor.
  • Benimde Hoşuma gidiyor bu hi8 ama 75 avro sınırına gümrükte takılır diye tereddütteyim takipteyim

• Tablet bugün elime geçti. Satıcı çok iyi paketlemiş ki cihazın karton kutusuna dahi birşey olmamış. Ben özel mesaj atarak tablet için faturasını 20$ kesmesini söyledim o da sağolsun kabul etti. Gümrükte tam 4 kere açıldı paketim ancak sorunsuz ve gümrüksüz sahip oldum. Cihaz için ilk deneyimlerim olumlu gayet başarılıi sanki laptoptayım gibi. Ancak 1 sorun gözüme çarptı hemen; bu cihaza klavye kesin şart çünkü saatşn yanından siz klavyeyi açmazsanız kendisi otomatik açılmıyor(daha kurcalamadım belki otomatik açılıyor olabilir). Cihazda toplam bellek 28.3 GB ancak bize 19 GB gibi bir alan bırakıyor. Onun haricinde ise ilk açılışı Çince,İngilizce,İspanyolca veya Korece(galiba) ile yapmanız Türkçe dili ise güncelleme ile kurmanız gerekmekte. Cihazı ben alırken dual boot yazısını görüp özellikle Android olarak lazım olduğundan almıştım ancak cihaz sadece Win10 kurulu geliyor ve Android kurma şansı henüz yok. Aklıma gelenler bunlar merak edilenler varsa cevaplayabilirim.

• Kargo kaç günde geldi hocam kaç dolara almıştınız

• tarsus-1 T kullanıcısına yanıt
    Bu aralar gümrük problemlerinden ötürü TRde işler uzadı Çin'den Türkiye'ye gelişi 3 gün kargo süresi 2 gün TRde 10 gün totalde 15 günde elime geçti.
  • 75 dolara mal oldu bana gümrükte sadece 60 kuruş damga vergisi ödedim . 10luklar hakkında benim de fikrim yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa FireBrand Tablet m778
    13 yıl önce açıldı
    Lenovo V15 G3 IAP
    12 ay önce açıldı
    WIBTEK Q5-847G-L6 mini pc
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun. bende gaerbestten sipariş geçicem fakat paypall ikonu çıkmıyor. Sen paypal ile mi aldın. givingassistant aracılığı ile almak istiyorum bende ama 78 dolara düşürdükleri için mi paypalı iptal ettiler anlamadım. givingassistant tan %12 alabilmek için paypall ile mi alışveriş yapmak gerekiyor. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

Kardeşim hayırlı olsun. bende gaerbestten sipariş geçicem fakat paypall ikonu çıkmıyor. Sen paypal ile mi aldın. givingassistant aracılığı ile almak istiyorum bende ama 78 dolara düşürdükleri için mi paypalı iptal ettiler anlamadım. givingassistant tan %12 alabilmek için paypall ile mi alışveriş yapmak gerekiyor. Teşekkürler

Teşekkür ederim. Ben 90$ iken aldım givingassistant ile. Ben alırken PayPal vardı güvenip aldım. Şuanda indirim sebebiyle kapatmış olabilirler ben PayPal olmadan almayın derim. Aksi halde arkanızda duracak kimse kalmaz.
  • Ben 78 USD ye PayPal ile aldım sizin tarayıcıda sorun olmasın

• yapı kredi nuvo 236,38+3 tl epos paypal çekti biraz fazla çekti anlamadım ama gelsin hele bir bakalım
  • ürün 16 günde geldi, banggood dan sipariş geçmiştim. alan arkadaşlar Türkçe Windowsu nasıl kurdular. ben yapmaya çalıştığımda güncelleştirmeler yüklenemiyor diye uyarı alıyorum
  • Ben kurdum ancak nasıl o kısıma ulaştığımı bilmiyorum. Cihaz ilk geldiğinde dışarıdan yüklemeye kapalı olarak geliyor ve onu açmak gerekiyor hatırlarsam yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.