ya bende giremiyorum kafayı yicem arkadaşlarım oynuyo ben giremiyorum bitek cyphermi böle yoksa dier serverlardamı böle
quote:
Orijinalden alıntı: l3yM4ST3R
ya bende giremiyorum kafayı yicem arkadaşlarım oynuyo ben giremiyorum bitek cyphermi böle yoksa dier serverlardamı böle
Alıntıları Göster
varmı cyphera girebilen? bende gıremıom
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
varmı cyphera girebilen? bende gıremıom
Alıntıları Göster
bende giremıyorum bifrost daydım
quote:
Orijinalden alıntı: Karikatur_komedya
Alıntıları Göster
en sorunlu serer cypher ya yeter dupe hack vs login failed bu ne yaw.
quote:
Orijinalden alıntı: Karikatur_komedya
Alıntıları Göster
yaw sadece c de sorun var ben giriyom 20- 25 dk sonra dc 3-4 saat uğraşıyom giriyom 30 dk sonra dc bu şekilde kasıyom
quote:
Orijinalden alıntı: Ceza_Sahasi
yaw sadece c de sorun var ben giriyom 20- 25 dk sonra dc 3-4 saat uğraşıyom giriyom 30 dk sonra dc bu şekilde kasıyom
Alıntıları Göster
bende cypherdayım pre de war girilmiyo
cyperdanhep oluyo bu saatlerde dün de olmuştu ağrbi log ardından ddc 6 saat uğraş ve sonuda oyuna giriş..
quote:
Orijinalden alıntı: inndark_
cyperdanhep oluyo bu saatlerde dün de olmuştu ağrbi log ardından ddc 6 saat uğraş ve sonuda oyuna giriş..
ya non premium olayı var die paralı uyelik aldım gold üyelik hemde.. ama yanımda cocuk ta paralı uyelik yok c3 e tek atıo:D bende paralı var değil c3 c2 yada c1 direk loging failed bu ne yaw oyunun içine ettiler abi satıorum 64 lvl rogue 300 ytl sinirim bozulmaktansa bırakırım daha iyi .. koxp ta yok zaten :DDD
quote:
Orijinalden alıntı: inndark_
peki ne zman gircez bilen war mı
quote:
Orijinalden alıntı: cako_35_90
peki ne zman gircez bilen war mı
Alıntıları Göster
peki bu sadece cypherdamı diger serverlarda varmı ? bole olcaksa hic pre almayalım ya bune fazla ex getirmekten baska bi yararı yok ex carpma olayıda kalktı
quote:
Orijinalden alıntı: Love_Me
peki bu sadece cypherdamı diger serverlarda varmı ? bole olcaksa hic pre almayalım ya bune fazla ex getirmekten baska bi yararı yok ex carpma olayıda kalktı
Alıntıları Göster
walla yo boŞ(K)u boŞ(K)una alıyoz arkadaşım
beyler 6-7 kere denedım.hep 10060 failed ı werıodu su anda connectıng.c2-c3 deneyın sureklı
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
beyler 6-7 kere denedım.hep 10060 failed ı werıodu su anda connectıng.c2-c3 deneyın sureklı
bizim arkadaş giriyo ben giremiyorum sinir oldum
quote:
Orijinalden alıntı: coroner312
bizim arkadaş giriyo ben giremiyorum sinir oldum
Alıntıları Göster
ben cıkıyorum ya duzelcek gibi deil bu id sifre yazmaktan kollarım koptu size kolay gelsin:)yeni patchle yada en kısa zamanda duzelir ins.