Şimdi Ara

CI MODÜL NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
135.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta lg 42lm640s led tv aldım. İçindeki hd uydu alıcı ile birçok kanal izleyebiliyorum ama çoğu kanaldada ci modül yok diyor ve açmıyor. Nedir bu ci modul ne işe yarar? Bir çok sitede okumama rağmen hala tam olarak anlayamadım. dsmart gibi ci moduller gördüm ama yayınlar paralı.Yayınları ücretsiz izleyebileceğimiz herhangi bir modül yokmudur? Ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaytu2005

Arkadaşlar geçen hafta lg 42lm640s led tv aldım. İçindeki hd uydu alıcı ile birçok kanal izleyebiliyorum ama çoğu kanaldada ci modül yok diyor ve açmıyor. Nedir bu ci modul ne işe yarar? Bir çok sitede okumama rağmen hala tam olarak anlayamadım. dsmart gibi ci moduller gördüm ama yayınlar paralı.Yayınları ücretsiz izleyebileceğimiz herhangi bir modül yokmudur? Ne tavsiye edersiniz?

ci=common interface (ortak arabirim) harflerinin kısaltmasıdır. Şifreli dijital yayınları izlemek için abonelik kartı ve modül gereklidir. Modülü televizyon veya uydu alıcısındaki ci yuvasına takarsınız, abonelik kartını da modüle yerleştirip şifreli yayınları izlersiniz. Televizyonunuzda şifreli kanal üzerinde bu uyarıyı vermesi normaldir. Abonelik kartı olmadan sadece modülle şifreli kanal izlenmez. Modül, kart ile cihaz arasında sadece köprü görevi görmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 26 Mart 2013; 1:47:01 >

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Bende 42la660s var ama star tv hd de aynı şeyi diyor. Star tv hd için de aynı şeyler mi gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slyr665

Bende 42la660s var ama star tv hd de aynı şeyi diyor. Star tv hd için de aynı şeyler mi gerekli?

Star tv hd d-smart platformu üzerinden şifreli yayın yapmaktadır. Yani izleyebilmeniz için d-smart aboneliği almanız gereklidir.
  • olcaytu2005 kullanıcısına yanıt
    sinematv ler test modülü veriyordu geçen haftaya kadar. bi araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

sinematv ler test modülü veriyordu geçen haftaya kadar. bi araştır.

Kısa bir süre yapılan kampanya bitti,kaçırdık maalesef tükenmiş :(
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hadi hd kanallari anladim. Sd kanallarda ayni. Bende lg la640s kullanicisiyim.
    Merkezi sistem canak ve televizyonun uydu alicisina guvenerek herhangi bir platform kullanmadan isimizi hallederiz diye dusundum fakat ne mumkun. Her iki turlude ci modulu uyarisi aliyorum. Platform alnakmi cozum yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sifreli kanallar disinda bu uyariyi vermemesi lazim.. Sifresiz olan ulusal kanallari acmasi.lazim,, d smartin ve lig tv nin turksat uzerinden yayin yaptigi kanallarda bu uyariyi verir..kanal d hd star hd gibi kannalar d smarta sifreli kanallrdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay2455 -- 10 Eylül 2014; 21:11:43 >
  • arkadaşlar, lg tvlerde ci modül ile #biss şifreli yayınları izlemek mümkün mü? modüle bilgisayardan şifreyi girip pcye takmak falan. teknik bilgiye sahip değilim o kadar nedir ne değildir mazur görün.
  • Lg lerde maalesef biss key menüsü yok.ekstta bir uydu alici almalisiniz biss key girisi olan.

• ben de biraz bilgi alayim ayni konuda... Kablolu tv var bende ve 3 sene once taahutle aldigim hd uydu alicisi.. bu modullerden alsam 55h8000tvye uydu alicinin icindeki karti modulle tvye soksam calisir degil mi? en ucuz nereden alabilirim?

ve asil onemli soru: bu modul yayinin kalitesiyle alakali mi yoksa tvnin kendi uydu alicisiyla mi alakali? eger alakaliylsa fiyat performans olarak hangi modulu almaliyim turksat kablolu tv? hazir yazmisken aklima geldi.. mesela temel pakete uyeyim, herhangi bir sekilde ust paketteki kanallari para vermeden izlemenin yolu var mi bu modulle? tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: olcaytu2005

Arkadaşlar geçen hafta lg 42lm640s led tv aldım. İçindeki hd uydu alıcı ile birçok kanal izleyebiliyorum ama çoğu kanaldada ci modül yok diyor ve açmıyor. Nedir bu ci modul ne işe yarar? Bir çok sitede okumama rağmen hala tam olarak anlayamadım. dsmart gibi ci moduller gördüm ama yayınlar paralı.Yayınları ücretsiz izleyebileceğimiz herhangi bir modül yokmudur? Ne tavsiye edersiniz?

ci=common interface (ortak arabirim) harflerinin kısaltmasıdır. Şifreli dijital yayınları izlemek için abonelik kartı ve modül gereklidir. Modülü televizyon veya uydu alıcısındaki ci yuvasına takarsınız, abonelik kartını da modüle yerleştirip şifreli yayınları izlersiniz. Televizyonunuzda şifreli kanal üzerinde bu uyarıyı vermesi normaldir. Abonelik kartı olmadan sadece modülle şifreli kanal izlenmez. Modül, kart ile cihaz arasında sadece köprü görevi görmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

ben de biraz bilgi alayim ayni konuda... Kablolu tv var bende ve 3 sene once taahutle aldigim hd uydu alicisi.. bu modullerden alsam 55h8000tvye uydu alicinin icindeki karti modulle tvye soksam calisir degil mi? en ucuz nereden alabilirim?

ve asil onemli soru: bu modul yayinin kalitesiyle alakali mi yoksa tvnin kendi uydu alicisiyla mi alakali? eger alakaliylsa fiyat performans olarak hangi modulu almaliyim turksat kablolu tv? hazir yazmisken aklima geldi.. mesela temel pakete uyeyim, herhangi bir sekilde ust paketteki kanallari para vermeden izlemenin yolu var mi bu modulle? tesekkurler

Bu bölüme konu açın size yardımcı olurlar

http://forum.donanimhaber.com/forumid_611/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 24 Ekim 2014; 14:19:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.