Şimdi Ara

Dsmart CI MODUL Yazılım Sorunu Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşalar bende Dsmart'ın Eski Cam CI Modul Vardı.1.5 sene kadar evde duruyordu.1 Kasım İtibariyle Dsmart Aile Paketine Uye olayım dedim.Neyse MH modulu aktif etti.Sony KDL-40W5820 Dahili Uydu alıcısına Modulu taktım ve sorunsuz olarak actı.Ancak Kanalları taradığımda National Geo People HD ve Bazı onemli kanalların olmadığını farkettim.Uzun araştırmalar sonucunda sorunun Eski Cam Modullerden kaynaklandığını Yazılım Güncellemesi gerektiğini soylediler.Dsmart bayi Evime Gelip Kartı Güncelleyeceğini soyledi.MH Bayilerde güncelletebilirsiniz dedi.Bende Bayi 30 TL istiyor.Ben Bu Kartı Nasıl Güncellerim.Birkac forumda Manuel Tarama Yap OTA Kanalının üzerine gel sonra güncelle yazıyor.Bir KAC ota kanalı buldum. CAM SWDL onda Dahili Uydu alıcısından CAM MODUL AYARLARINA Geliyom ama güncelleme yok acaba bunu nasıl cozebilirim ?Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben ci+ kartımı ancak 74. kanalı açınca güncelleyebiliyorum. Aksi taktirde SONY 49X8505B cihazımla güncelleme yapamıyor. Hatta bir süre sonra tv, ilk açılışta şifreli kanallarda arka arkaya (genelde 3 defa) güncelleme kontrolü yapmaya başlıyor. Bu denemeleri 74. kanal açılmadığı sürece başarısız oluyor. Belki kanal listesini değiştirmişsinizdir. Bu bahsettiğim 74. kanalın ismi "T.A.Y. TV" ve tahmin edebileceğiniz gibi tüm gün at yarışı gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevJan -- 18 Kasım 2015; 20:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Selam Arkadaşalar bende Dsmart'ın Eski Cam CI Modul Vardı.1.5 sene kadar evde duruyordu.1 Kasım İtibariyle Dsmart Aile Paketine Uye olayım dedim.Neyse MH modulu aktif etti.Sony KDL-40W5820 Dahili Uydu alıcısına Modulu taktım ve sorunsuz olarak actı.Ancak Kanalları taradığımda National Geo People HD ve Bazı onemli kanalların olmadığını farkettim.Uzun araştırmalar sonucunda sorunun Eski Cam Modullerden kaynaklandığını Yazılım Güncellemesi gerektiğini soylediler.Dsmart bayi Evime Gelip Kartı Güncelleyeceğini soyledi.MH Bayilerde güncelletebilirsiniz dedi.Bende Bayi 30 TL istiyor.Ben Bu Kartı Nasıl Güncellerim.Birkac forumda Manuel Tarama Yap OTA Kanalının üzerine gel sonra güncelle yazıyor.Bir KAC ota kanalı buldum. CAM SWDL onda Dahili Uydu alıcısından CAM MODUL AYARLARINA Geliyom ama güncelleme yok acaba bunu nasıl cozebilirim ?Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Kanalların olmadığını mı farkettiniz yoksa sinyali olup da çözmediğini mi?

Kanal listenizde yoksa ağ tarama (şebeke tarama) kısmında CNNTURK frekansında arama yaptırın. CI modül tvde güncellenmez.

12245 H 27500 frekansı şebeke açık tarattırın.
    Ya da bu kanalda 12380 V SR:27500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 18 Kasım 2015; 21:20:26 >

• CI Modul TV'deki Dahili Uydu Alıcıya Takılıyken Güncellemesse BEn bunu Başka bir şekilde güncelleyip sonra benim sony tv taksam güncellenir mi ?

Kanallar Var.Ancak Simsiyah hiç bir mesaj gozukmuyor.Ayrıca Sony TV'de Ca Modul Ayarı diye bir yer var oraya giriyorum orda firmware vs vs yazıyor.Ben bunu nasıl guncelleiyecem bu işi bir türlü anlamadım.
  • quote:

CI Modul TV'deki Dahili Uydu Alıcıya Takılıyken Güncellemesse BEn bunu Başka bir şekilde güncelleyip sonra benim sony tv taksam güncellenir mi ?

Kanallar Var.Ancak Simsiyah hiç bir mesaj gozukmuyor.Ayrıca Sony TV'de Ca Modul Ayarı diye bir yer var oraya giriyorum orda firmware vs vs yazıyor.Ben bunu nasıl guncelleiyecem bu işi bir türlü anlamadım.

Kanallar var ama frekans bozuk olabilir. Tekrar taratın kanalları.

Ayrıca dsmart online işlemlerden sinyal yolla diyebilirsiniz.

Benimde CI eski modül . 2009 sanırım firmware açıyor kanalları. Hem tvde hem uydu alıcılarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 18 Kasım 2015; 21:38:30 >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    quote:

CI modül tvde güncellenmez.

Dediğin belki bazı cihazlar için doğru olabilir. Ancak genelleme yapabileceğini düşünmüyorum. Zira yukarıda yazdığım gibi SONY 49X8505B TV üzerinde DSmart CI+ modül yazılımını 2 gün önce güncelleyebildim.. (Bkz ekteki ekran görüntüsü..)

• quote:

Orijinalden alıntı: DevJan

quote:

CI modül tvde güncellenmez.

Dediğin belki bazı cihazlar için doğru olabilir. Ancak genelleme yapabileceğini düşünmüyorum. Zira yukarıda yazdığım gibi SONY 49X8505B TV üzerinde DSmart CI+ modül yazılımını 2 gün önce güncelleyebildim.. (Bkz ekteki ekran görüntüsü..)

CI modül güncellenmez dedim, CI+ değil. CI+ güncellenir menüden. ANIMAUX'tu sanırım üzerinde güncelleme yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Böyle bir farkı olduğunu bilmiyordum. Düzeltme için teşekkür ederim..
  • Cİ Modul olarak ne yapacam ben.Bana nasıl bir cozum oneriyorsunuz ?
  • quote:

Cİ Modul olarak ne yapacam ben.Bana nasıl bir cozum oneriyorsunuz ?

Döndük başa. Verilen cevapları uyguluyor musunuz? Siz önce ağ tarama menüsüne girip verdiğim frekansları tarayın.

Bu da dsmart frekansları
    www.flysat.com
    FlySat D-Smart Packages
    http://www.flysat.com/dsmart.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 19 Kasım 2015; 0:22:55 >

• Bir Sürü tarama yapmıstım ama tekrar bu akşam tek tek bu taramaları yapacağım.

Herkese cok teşekkürler

Tabi taraama yaptığım frekansları unuttum kafam karıştı bu akşam temiz bir tarama yapayım :)
  • Genelde tek tek gerek yok. Ağ taramada tek frekans ile hepsi gelir. Yukarıda 2 adet frekans verdim aratın. Ağ tarama diğer aramalardan farklıdır. Bir frekanstan bilinen tüm frekanslar gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Tarattım Ancak Her Kanal Cıkıyor Ancak Natioanl Geo HD, National People HD,TGRT BElgesel,Yaban TV cıkmıyor.Davincli Learning cıkıyor ama siyah ekranda kalıyor ben bu işi cozemedim.Ama Discovery HD DTX HD,National WİLD HD,FOOTnetowrk HD,Animal Planet HD,Sicovery Science HD bunların hepsi sorunsuz.Valla Sırf National Geopgraphic kanalları icin almıstım ama bakalım araştırmaya devam.Bu arada Onceden DTX kanalı acmıyordu şimdi acıyor.Belkide Frekansları birazdaha zorlarsam acacak :):)
  • quote:

Valla Tarattım Ancak Her Kanal Cıkıyor Ancak Natioanl Geo HD, National People HD,TGRT BElgesel,Yaban TV cıkmıyor.Davincli Learning cıkıyor ama siyah ekranda kalıyor ben bu işi cozemedim.Ama Discovery HD DTX HD,National WİLD HD,FOOTnetowrk HD,Animal Planet HD,Sicovery Science HD bunların hepsi sorunsuz.Valla Sırf National Geopgraphic kanalları icin almıstım ama bakalım araştırmaya devam.Bu arada Onceden DTX kanalı acmıyordu şimdi acıyor.Belkide Frekansları birazdaha zorlarsam acacak :):)

12455 H 10810 bu frekansı taratın bakalım sinyal varmı?
    Fox Life Türkiye HD
    National Geographic Channel Türkiye HD
    Nat Geo People HD Türkiye

12245 H 27500
    Bu da Nat Geo Wild
  • 12455 H 10810 Transporter kısmında sinyalyok yazuypr ama diğerinde sorun yok.Sanırım Her kanalı acmasına ragmen Bu Frekans aralığında sinyalde sorun var.Bunu nasıl duzeltebiliriz ? Uyduda sorun olsa diğerlerini gostermemesi gerekez mi ?

Teşekkürler.
  • quote:

12455 H 10810 Transporter kısmında sinyalyok yazuypr ama diğerinde sorun yok.Sanırım Her kanalı acmasına ragmen Bu Frekans aralığında sinyalde sorun var.Bunu nasıl duzeltebiliriz ? Uyduda sorun olsa diğerlerini gostermemesi gerekez mi ?

Teşekkürler.

Çalışan kanallarda sinyal kalitesi kaç yazıyor?
    Merkezi sistem mi yoksa çanak balkonda vs mi? Çanak/lnb ince ayarsız olabilir.

Çanaktan eminseniz, kanalları sıralayabiliyorum derseniz, tüm kanalları silip tekrar tarama yapın.
  • ÇAnak Merkezi Sistem.Ama Sony KDL-W5820 Modelde Kanalaarın nasıl silinebilieceğini bulamadım.Akşam internetten bakıp tekrar deniyeyim.Ancak Sinyal Kalitesi gayet iyiydi.Gene akşam kontrol edecem.SAdece Belli Bir Frekans ait sinyali alamamıs gercekten ilginc.
  • quote:

ÇAnak Merkezi Sistem.Ama Sony KDL-W5820 Modelde Kanalaarın nasıl silinebilieceğini bulamadım.Akşam internetten bakıp tekrar deniyeyim.Ancak Sinyal Kalitesi gayet iyiydi.Gene akşam kontrol edecem.SAdece Belli Bir Frekans ait sinyali alamamıs gercekten ilginc.

İşin doğrusunu söyleyeyim mi. Bende uydu alıcılı LG tv var yeni almıştım. Ama harici uydu alıcının tadını vermiyor.
    En güzeli modül girişli bir uydu alıcı alıp rahat rahat kullanmak. 100 tlye 2. el atlanta hdbox aldım. Çok güzel oldu. Kanal geçişleri çok hızlı. Görüntü süper.
    Sinyal alımı çok iyi.

Para sıkıntısı yoksa tavsiye ederim.
  • Hım atlanta box alıp direk calıstırabilirsem.Acıkcası onu tercih ederim.Benim Sony Kanal gecisleri cok cok yavas ben o şekilde calıstığını bilmiyordum.O zaman oyle yapayım.Yaw En cok istediğim kanallar sorun cıkarttı belki dediğin sekilde direk cozerim :)
  • quote:

Hım atlanta box alıp direk calıstırabilirsem.Acıkcası onu tercih ederim.Benim Sony Kanal gecisleri cok cok yavas ben o şekilde calıstığını bilmiyordum.O zaman oyle yapayım.Yaw En cok istediğim kanallar sorun cıkarttı belki dediğin sekilde direk cozerim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-atlanta-ip-ve-analog-uydu-alicisi-takas-olur-herseyle-243202461/detay
    Bu alet sağlam çalışıyorsa alınır. Atlanta HDBOX ile birebir aynı cihaz.

Bunun 2.56 yazılımını ben Atlanta HDBOX'a yükledim. Süper oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 20 Kasım 2015; 23:12:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.