NEXT YE-2000 FTA uydu alıcım var.usbnin içindeki dosyaları oynatmada sorun yasıorum.elimde 2 tane flash diskim var,birini oynatıor digerinde oynatmıo.oynatmayan da yeni aldıgım flash disk.örenegin içindeki mp3 ü acınca ilk 2 sn yi calıor,sonra takılıo,ve uydu alıcıyı kitlior.Sorun usb den gibi ama,yardım ederseniz sevinir.
cıhazın flash dısk secme luksu yoktur muhtemelen guzel bır sekılde calısmıyorrr..
aldıgım yere sordum,adam senin flash disk cipli dedi,onun için kingston marka alman gerek dedi.onalra uygun oluor dedi.
Çipli mi? Kingston da çip yokmuymuş arkadaşım fat32 ile biçimlendir tanır.
cok tşk,ederim bi deneyim inş. olur
quote:
Orjinalden alıntı: Darkwinter
Kardes senden Allah razı olsun,.ok tşk. ederim.Oldu calıstı.Cok cok cok cok teşekkür edrim.Sagol.
quote:
Orjinalden alıntı: a_g_bjk
aldıgım yere sordum,adam senin flash disk cipli dedi,onun için kingston marka alman gerek dedi.onalra uygun oluor dedi.
Arkadaşlar, bilen de konuşuyor, bilmeyen de...
Adama önce sorarlar "Çip nedir, biliyormusun?" bu soraya cevap veremez ama verse bile sorarlar "Flash (EEPROM) hafıza zaten bir çip değil mi?"
Bilmiyorlarsa sorsunlar, öğrensinler... Bilmemek eksiklik değil, öğrenmemek eksikliktir...
Kardes senden Allah razı olsun,.ok tşk. ederim.Oldu calıstı.Cok cok cok cok teşekkür edrim.Sagol.
Rica ederim arkadaşım, yardımcı olduğuma çok sevindim; güle güle kullan..
ii gunler bnmde bi sorum olacak next ye-200 fta usb girişili uydu alıcıma bir haftadır hard disk takınca uyduyu sürekli acıp kapatıyor acaba neden olabilirr ???
arkadaşlar benimde bir sorum var bizim nextstar ye 2000 cx super var. usb ye kayıt yapacağım zaman kitleniyor bazeende biraz kaydediyorum yine kaydetmeye kalkınca yine kitleniyo acaba neden oluyor bilen var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: GİFFEN
arkadaşlar benimde bir sorum var bizim nextstar ye 2000 cx super var. usb ye kayıt yapacağım zaman kitleniyor bazeende biraz kaydediyorum yine kaydetmeye kalkınca yine kitleniyo acaba neden oluyor bilen var mı ?
siyah 2000 fta kullanıyorum.En son uydudan güncelleme yazılımını yukle sorun geçecektir.Bende de aynı sorun vardı. Şimdi çözemediğim bir sorun var biss menüzüne girince donuyor cihaz..
cihazın yazılımına bakarsanız 124 a mı rıcıvırı kapatıp açınca ekranda 124 a mı yoksa 117 a mı yazıyo muhtemelen 117 a dır yeni yazılım yüklenirse sorun kalkacaktır
arkadaslar gene sormak isitorum cevap için şimdiden tesuyduma harddisiki takınca boş yada hatalı diyor nedne olablir kayıt yapamıorum? tekrar tesekurler uydum next fta ye-2000
quote:
Orjinalden alıntı: demirçelik
siyah 2000 fta kullanıyorum.En son uydudan güncelleme yazılımını yukle sorun geçecektir.Bende de aynı sorun vardı. Şimdi çözemediğim bir sorun var biss menüzüne girince donuyor cihaz..
uydudan güncelleme frekansı nedir ve nasıl yapıyoruz acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: serkan38
quote:
Orjinalden alıntı: demirçelik
uydudan güncelleme frekansı nedir ve nasıl yapıyoruz acaba?