Şimdi Ara

Çiçek kartına yazılacak sözler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çiçek siparişi veriyorum kart kısmı var not ekleniyor sizce ne yazmalıyım aklında güzel söz olan var mı ? İnternete yazıp çıkanlardan olmaz ise sevinirim

Not : Çiçek sevgiliye

• Seni seviyorum inan bana! +Beni sevdiğine dair kanıt göster? -Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin. Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil,seni sevdiğime “inanmanı” istiyorum. +Neden? -Çünkü bilmek beyinle, inanmak kalple yapılan bir iştir. Ve ben, kalbini beynine tercih ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Fotoğrafının 3 boyutlu çıktısı"

• roses are red,
    violets are blue,
    sugar is sweet,
    and so are you.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Seni seviyorum inan bana! +Beni sevdiğine dair kanıt göster? -Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin. Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil,seni sevdiğime “inanmanı” istiyorum. +Neden? -Çünkü bilmek beyinle, inanmak kalple yapılan bir iştir. Ve ben, kalbini beynine tercih ederim..

Hocam biraz çok şey oldu bu Başka bir söz var mıdır

Şöyle diyeyim biraz aramız açık şu söz nasıl : Kuşları çok seven bir çocuğun kaçmasın diye sımsıkı sarıldığı serçe yavrusunun biraz sonra öldügünü fark edişini çocuğun gözyaslarını ve... Seni kaybeden beni anlayabilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

Seni seviyorum inan bana! +Beni sevdiğine dair kanıt göster? -Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin. Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil,seni sevdiğime “inanmanı” istiyorum. +Neden? -Çünkü bilmek beyinle, inanmak kalple yapılan bir iştir. Ve ben, kalbini beynine tercih ederim..

Şöyle diyeyim biraz aramız açık şu söz nasıl : Kuşları çok seven bir çocuğun kaçmasın diye sımsıkı sarıldığı serçe yavrusunun biraz sonra öldügünü fark edişini çocuğun gözyaslarını ve... Seni kaybeden beni anlayabilirmisin.

biraz sadeleştirebilirsin aranızın açıklıgına baglı :D ama abesk olmaz emin ol

• Fiyatını yaz, yanına iki sıfır daha ekle ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resimli anlamlı güzel sözler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

biraz sadeleştirebilirsin aranızın açıklıgına baglı :D ama abesk olmaz emin ol

Sadece gönlünü almam gerekiyor yazdığım söz yazılır mı sözü biraz siz editlermisiniz

• O zaman ona kar çicekleri almalısınn.. :) anca oyle gonlunu alabilirsln.

• mecnundan masal ciceklerine bak az fikrin olusur.

edit: cafe sahnesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kare murat -- 12 Kasım 2012; 10:45:05 >
  • Kıza gül al.

Not şöyle olsun:

Sen hep "gül" diye, toprağını gözyaşlarımla ıslatabilirim. Ama senin bir damla gözyaşına kıyamam. Beni affet çiçeğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.