Arkadaşlar böyle yollayıp iyi tepkiler aldığınız yazılar, şiirleri bekliyorum.
Aramız biraz serin toplamam lazım.
iyi geceler. seni seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: OBERTAN
yaratıcı ol biraz o ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
quote:
Orijinalden alıntı: OBERTAN
yaratıcı ol biraz o ne ?
iyi seviyorum. seni geceler
Yatmadan önce yat zıbar hadi geç oldu. O uyuduktan sonra da çok şükür uyudun baş belası.
Uyandığında gözlerini açıp telefonuna baktığında onu gülümsetecek mesaj atmaya çalış yani hani o ilk uykuda hafif bir tebessüm vardır onu yakalamaya çalış mesajlarında kısa bir özlü söz olabilir sevdiği şairlerden bir dörtlük olabilir. Ya da ben en çok yaşadığımız zaman boyunca hissettiklerimi kısa bir özet şeklinde yazardım. Ama Seni Seviyorum Seni Çok Seviyorum... vs vs Demek çok abartılmamalı Seni Seviyorum diye binlerce durmadan aynı mesajı atanlar var. Yazımı bitirmeden son tavsiyem ona soğuk olma ondan ayrıda kalma ama durmadan sevdiğini söyleme bu öyle bir ritüel olur ki zamanla söylendiğinde hiç bir anlamı kalmaz. Sadece kendinizi kandırırsınız. Söyleyince Müthiş duygular uyandırmalı.. Her şey gibi az ve öz olmalı
Uyumaya devam et muşmula suratını görmek istemiyorum. Yaz bunu tebessüm oluşacaktır. Ciddiyim
yazma pısman olursun yazcaksanda 3 -4 ayda bir yaz soylıyım . Sunu yazabılırsın Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman. Herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; Yalan. Senden önce vardım belki ama senden sonra olmayacağım inan.
Bakipta goremedigin kadarim.
Birisi yazmıştı
Hayat fani ölüm ani bir kere versen ne olur yani
Admin bey burda 15 gün konudışı uzaklıştırması almam için hiç bir sebeb yoktur.
güzellik uykusundan uyandım dese bende diyicem ki olmamış bir daha yat uyu.
ama demiyor ki
Moldovyalı olduğundan rusça kelimeler yazıp sevindiriyorum arada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme