Yurt dışında olan bir arkadaşımın ricası üzerine kız arkadaşının doğum gününde bir hediye almak için [url]www.ciceksepeti.com[/url] a girdim. Site içinde 1 saate yakın zaman geçirerek gün içinde teslim edebileceklerini söyledikleri tek ürün olan
sipariş verdim. sonrasında ise macera başladı. 12 - 18 saatleri arasında teslim edilmesi gereken ürün bana hiç bir bilgi verilmeden teslim edilmedi ben aramasam haber verecekleri de yok telefonla aradım ne oldu bizim sipariş diye 15 dk telefonda bekletildikten sonra telefon kapandı geri aradım biz sizi 15 dk bekletmiş olamayız yanlışınız var dediler :D sonra bi 10 dk daha bekledim gitmeme sebebi olarak dağıtım biriminin sınırları dışında kalmış verdiğim adres bu nedenle gitmemiş.
sonrasında genel merkezden aradılar şaka gibi bir olay efendim ürününüz dağıtım birimimizde hazır ancak yolda deforme olmuş bu nedenle kalite birimimiz ürünün gönderilmesini engellemiş isterseniz deforme olmuş halini gönderebiliriz dediler.
sizden önce arayan kişi dağıtım biriminin keyfi gelmediği için ulaşmadığını söyledi siz başka bişey söylüyorsunuz dediğimde biz sizi düşünüyoruz öyle bişey yok ürün deforme olmuş dediler deforme olmuş halinin fotoğrafını istiyorum dedim göndeerelim dediler ama gelen giden yok hala
neyse
bu gün için sabah saat 9 da gönderimini sağlayalım dediler peki dedim olur iptal etmedim sabah 8 oldu yok 9 oldu yok 9.30 da mesaj geldi araça yüklendi saat 13.30 'a kadar teslim edilecek diye telefonla aradım sabah bu ne sacma iş diye verdikleri cevap daha da güzel hale getirdi olayı telefonla konuştuğum kişi yanlış bilgi vermiş bana yani siparişi iptal etmeyeyim diye istediğime tamam demişler salağızya biz ertesi gün unutucaz herşeyi
şimdi dedikleri şu deforme olmuş bir ürün yok ortada dün biz ulaştıramadık. doğum gününü rezil ettik bu gün için söz verdik onu da yerine getirmiyoruz dün akşam deseydi ki arkadaş bu iş olmaz 9 da siz bunu iptal edin ben başka bi siteden sipariş verir rahat ederdim şimdi geriliyorum ramazan diye küfür de edemiyorum daha da geriliyorum.
hakkımızı arayabileceğimiz hiç bir yer yok. rezil olan bir gün onca uğraş hepsi boş bu kadar rezil olunamaz diye düşünürken daha nelerini görücez acaba.
şikayet var a yazak da cözüm değil şuan bekliyorum birisi bu işi cözsün diye cağrı merkezinin belirli bir misyonu varmış onun dışında cıkamazmış iptal etsen yeniden uğraş etmesen bu gün gidermi o belli değil gitmese şurada hakkımı ararım diyebileceğin bi yer yok.