Elinde kullanmayacağı kod olan arkadaş paylaşırsa sevinirim. |
Çiçeksepeti 150\40 Türk Telekom içerir (8. sayfa)
-
-
dm atmıyolar
-
Bir çok kişi kullanmıştır kod lazım oldu bende çevremdekilerin kodunu kullandığım için listede ki kişilerden numarasını aşağıda ki yerden sorguladım TT olan kişilerden kodu istedim daha çabuk yanıt alırsınız :) Birde çiceksepeti iptal işlemi çok oluyor tavsiyem paycell kampanyası ile kombo yapılıp harcama yapılmadan önce cüzdan oluşturup cüzdana atarsanız iptal bile olsa siparişini farklı satıcıdan tekrar ürün alabildiğiniz gibi %5 cüzdan hesabınıza para yatar, yalnız ciceksepet cüzdan hesabınız maksimum 1250 TL yüklenebiliyor, Müşteri temsilcine neden böyle şimdi sınıra ulaştım başka bir hesap mı acıp kullanayım dediğim evet acıp kullanabilirsiniz dedi :)
www.turkiye.gov.trBilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - Numara Taşıma Sorgulamahttps://www.turkiye.gov.tr/btk-numara-tasima@dj.trust.06 vestelcell'de kod görünüyor diğerlerini görmedim ama vestelcell de aynı kodu gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 19 Ekim 2022; 2:58:13 >
-
Vestelcell de uygulamada göremedim ben. Nerede çıkıyor acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama türk telekom ile aynı oldugu için aynı yerde giriş yapıp sağ üstteki hediye kutusuna tıkladıktan sonra aşağı inerseniz görürsünüz, kullanılan paketden dolayı görünmüyorsa bilemem yalnız 3+3 en düşük paket var kullanılan paket.
-
9+9 dayım ama silsüpür çıkıyor sadece nedense.
Neyse bilgi için tskrler. En azından öğrenmiş olduk. İyi forumlar.
Birşey daha merak ediyorum Vestelcell in kendine ait bir uygulaması yok değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 19 Ekim 2022; 14:34:5 >
ihtiyacı olmayan varsa bana verebilir mi ,
Pttcell abonesi olarak bu kampanyadan faydalandık. Teşekkürler. Bizimkilere vitamin ve omega 3 takviyesi aldım. Yapı Kredi World karta peşin fiyatına 3 taksit ve 300 TL üstüne 50 TL World puan kampanyasından da faydalanarak kombo yapmış oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 TL üstüne 50 TL World puan kampanyasını world mobil in kampanyalar bölümünde göremedim, kişiye özel mi?
-
Sadece Yapı Kredi Bankası World Card'a özel. Kişiye özel bir kampanya değil.
www.worldcard.com.trWorldcardhttps://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/ciceksepeti-extra-alisverisinize-50-tl-worldpuan/90000193042
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben bundan aldım, üstüne bir de lokum ekleyerek paycelle birleştirdim
https://www.ciceksepeti.com/tezcan-mangal-komuru-10-kg-kcm46015715
-
-
Kod kullanımı sona erdi sanırım. 2 hesapta da kod bulunamadı uyarısı aldım.
-
Yapacaklari iş bu kadar olur 27 Ekim son diyor erkenden bitiriyor. ÇiçekSepeti pişmanlıktir.
Kod veriyor ama kullandirtmiyor
'Kampanya stoklarla sınırlıdır', açıklaması vamış ben de yeni gördüm. Bende son tarihe göre davranmıştım.
-
Kampanyadan Türk telekom mobil ve internet müşterileri yararlanabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende kampanya kodu bulunamadı hatası veriyor
kampanya bitti mi
Bittiyse boşuna sms gondermeyelim. Bitti mi gerçekten?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitmiş, sms olumsuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X