< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çiçeksepeti 150\40 Türk Telekom içerir (7. sayfa)
-
-
Kod aldim ama ne browserda nede uygulamada calismiyor
Kampanya kodu bulunamadi hatasini aliyorum yardimci olabilcek var mi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer sepet tutarınız 150 ve üzeri kodu da uygulamadan deniyorsanız sepet içeriğini değişip bir deneyin oda olmuyorsa kod sorunludur sanırım
-
Siparişimi yanlış mahalle girerek kargolamışlar, güncelleme şansı da yok, geri iade olması için bir taktik mi bilemedim : (
-
E tabi. Trendyoldada bu taktiği çok uyguluyorlar. Hatta kargo firmalarini da bu işlere alet ediyorlar nasıl yapıyorlarsa artık. Bir defasinda adresimden kendilerine kargo duzenlettiklerini bile gördük, o derece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada dan vermiştim aynı firmadan daha önce aynı siparişi istediğim ölçüden farklı bir ürün yollamışlar, iade ettik ürünü, şimdi aynı firmadan Çiçeksepeti üzerinden aldım adresi doğru girmeme rağmen başka mahalle yazarak kargolamışlar, peki hiç mi zararı yok kargolayan firmanın madem böyle adilik yapıyorlar
-
Suyu çıkmış ki hcm artık. Ben adamlara da kızamıyorum yani. Firmalarda tadını kaçırdı, millet de tadını kaçırdı artık bu kargo işinin. Adamın ihtiyacı var dibindeki marketten alacak 0,01 kuruş daha ucuz diye yada fiyat farkı fazla olmasa bile ayağıma geliyor diye oradan alıyor. Bir de fırsat avcıları var ki peee. Sırf ucuz diye kafasi diyeyim siz anlayın.
hocam SMS için ücret aldı mı?
-
Sebebi ne firma için yararı nedir anlamadım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık neyi amaçlıyor ben de anlayamadım.
0.39 kr gibi bişey kesmiş evet
kod varsa banada verir misiniz dm den.. tşk.
-
İsteyene kod: V8Z5YFBTR1
Kodu kullandim tesekkuler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
-
Arkadaşlar; sepette indirim yazan ürünlerde kupon kullanırsak indirimsiz fiyattan mı satıyorlar?
-
Kullanmayacak olan varsa özelden kod göderirse çok makbule geçer.
-
TT olmayanlarda(Bimcell, teknosacell, Vestelcell, zartcell, zurtcell vs) mobil app de kampanya çıkmıyor illa sms mi atmak şart, yol yöntem yok mudur?
En azindan uzun numarası felan da olur yani. Malum 1 sms olmuş 1tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 18 Ekim 2022; 22:14:47 >
Elimde 1 adet kod var ilk pm atana verebilirim...
Düzeltme: musti35 adlı üyeye verilmiştir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leziak -- 18 Ekim 2022; 22:52:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X