Şimdi Ara

Cici Babam [BKM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tür: Komedi
    Yönetmen: Meltem Bozoflu
    Oyuncular: Derya Alabora , Alper Kul , Mahir İpek , Onur Buldu , Onur Atilla
    Senaryo: Sıla Çetindağ , Eray Akyamaner , Murat Kepez , Mahmut Özbey , Uğur Güvercin , Ayberk Sak
    Yapımcı: Necati Akpınar

Şanlıurfa kökenli, İstanbul’da yaşayan, Muğla’da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ailenin hikayesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 28 Mart 2018; 18:15:35 >

• Resimler

Cici Babam [BKM]

Cici Babam [BKM]

Cici Babam [BKM]

Cici Babam [BKM]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 28 Temmuz 2017; 22:36:50 >

• fragman ne zaman cıkacak
  • Leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRAGMAN
  • Şu Bkm nin vasat komedi filmlerini beğenmeyen,izlemeyen bir ben miyim ?

• Kadroyu seviyorum ama tutmaz. İnternete düşünce izlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasiyer kız abi dedi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Kütahya da galası vardı..ekip olarak geldiler...bende hanımla çocuğu aldık gittim.

Enerjik bi ekip...

Neyse flime gelince...dedemin fişi çizgisinde..yeryer zorlama espiriler yeryer enerji yüksek enerjili bı flimdi..Aİle Arasında yi çok beğenmiştim.o flime kadar çıkamamış..

Tam bı al çokluğunu çocuğunu bı kaç saat vakit geçir flimi...aile arasında ya kızımı goturdugume pişman olmuştum mesela..bu öyle değil..küfür kâfir yok...

Cinemaksimumda 3 kişi 90 TL vermezdim bu flime..ama 3 kisi 30 TL ye biraz güldük biraz eğlendik yeryer sıkıldım...cici baba flimi goturmus

Yapacak daha iyi bişey yoksa gidilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 21 Nisan 2018; 0:6:28 >
  • güzeldi. 7/10 diyeyim. çok beklentiye girmeden izlerseniz daha çok eğlenirsiniz. espiriler güzel oyunculuk güzel mekanlar güzel senaryo fena değil. Güldür güldür ekibine de sempati duyuyorsanız izlenilebilir.
  • Bugün misafirlikte mecburen izledim. Bkm nin moktan filmlerinden birini daha izlemiş olduk. Sinemada kimbilir kaç kişi izlemiştir. Her sezon bu Güldür Güldür tayfası 2 tane rezil film yapıyor TV de gördüğümüz yetmiyormuş gibi.Birde bunların çocuk versiyonlarını filmi var. İyide para kaldırıyorlar film zevki olmayan kitle sayesinde.
    10/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 28 Temmuz 2020; 5:17:24 >
  • BKM oyuncularının Türk Sinemasına verdiği zararı Mehmet Ali Erbil vermedi.
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Çöp üretimi yapıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BKM fabrikasyon gibi olduğu iyice,arada güzel işler olsa da çoğunlukla kötü işler çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizfikri

Haklısın. Çöp üretimi yapıyorlar.
    Belki hepsi de güzel tiyatro oyuncuları. Skeç konusunda iyi olabilirler. Bilmiyorum ne güldür güldür ne de çok güzel hareketler izliyorum.

Belki bu programlar iyi bir tiyatro oyuncu grubu yetiştiriyor. Sadece oynama değil oyun yazma konusunda da kendilerini geliştirme imkanını buluyorlar.

Yılmaz Erdoğan ile Ali Sunal'ı bir yere kadar takdir edebilirim bu konuda.

Yıllarca devletten tonlarca para alıp hala "Cimri", "Lüküs Hayat", "Keşanlı Ali Destani", "Anna Karanina" gibi temcit pilavı kıvamına gelmiş eserlerden başka hiç bir şey ortaya koyamayan boktan devlet tiyatrolarından daha iyiler belki...

Ama bu oyuncuları danaların bostana girmesi gibi sinema sektörüne sokarsan sinema teröründen başka bir şey olmuyor.

İyi tiyatro oyuncusu = iyi sinema oyuncusu değildir.

Bunu anlamaları lazım artık.

bu oyuncular hiç bir şekilde sinemada rol almasın demiyorum. Ama serpiştirme yoluna gidilsin. Filmdeki bütün oyuncu grubu bunlardan oluşmasın.

Çok basitçe tiyatronun sinemaya verdiği zararlar.

Doğu Demirkol için de ucundan BKM çıkışlı diyebiliriz.

Ahlat Ağacındaki DD nerde Bayi Toplantısındaki DD nerde...

Daha çarpıcı bir örnek :
    Organize İşler Sazan Sarmalındaki Yılmaz Erdoğan nerdee Bir Zamanlar Anadolu'daki Yılmaz Erdoğan nerde...

Skeçler de artık aynı olmaya başladı. Aile sorunları, evlilik meseleleri yardırmış gidiyorlar.

Devlet tiyatroları konusu hakkında bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mehmet Ali Erbilin iyi filmleride var zamanında kötü bulduğum yeni Hababam serileri ve maskeli beşler filmleri falan şimdiki komedi filmlerinden kat be kat iyi filmler. En kötü filmi muhtemelen Keloğlandır onu da izlemedim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.